פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת?האים זה מסובך?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים ביכלל לאכנס לביוסלשונית בוטשים את הסידי ראשון בבוטתכניס את הדיסק ותלחץ אינטר שהוא ישאל אם לעשות בוט מהדיסק ואז ותעלה לך ההתקנה של הוינדוסתבחר על איזה מחיצה אתה רוצה להתקין אותוותתקין40 דקות , ויש לך אקס פי בעברית .בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר תודה ואיך אני מגיע לBIOS?ועוד שאלה האים אני יכול להתקין אופיס על מיני עם מעבד ATOM ו 1 גיגה זיכרון?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים לביוס אתה מגיע כך:עשה ריסט למחשבומיד לחץ ללא הפסקה על דליט (לוחץ הרבה הרבה)אם זה לא עוזר ואתה רואה שהוינדוס עושהתעשה טוב ריסט ותלחץ F1 או F2 אחד משלושת הכפתורים האלה יכניס אותך לביוסתלחץ הרבה הרבה עד שתראה מסך כחול..בקשר לאופיס והשאר..אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה ..באיזה מהירות זה יעבוד ?זה תלוי במחשב...
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר לביוס אתה מגיע כך:עשה ריסט למחשבומיד לחץ ללא הפסקה על דליט (לוחץ הרבה הרבה)אם זה לא עוזר ואתה רואה שהוינדוס עושהתעשה טוב ריסט ותלחץ F1 או F2 אחד משלושת הכפתורים האלה יכניס אותך לביוסתלחץ הרבה הרבה עד שתראה מסך כחול..בקשר לאופיס והשאר..אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה ..באיזה מהירות זה יעבוד ?זה תלוי במחשב...לא מצליח לי יש אולי עוד שיטה?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים זה השיטה היחידהמה אתה בדיוק לא מצליח ?תכנס לביוס ותן תמונה מהמסך הראשון שאתה מגיע אליו אני ידריך אותך.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר מקבל מסך כחול עם חיצים כתוב sata pm:91600310 as וצריך ליבחור אפשרות עם החיצים רק אין יותר אפשרויות מה לעשות?להכניס את הדיסק לכונן?פשוט לא רוצה להגיע למצב שאין מימנו דרך חזרה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אתה בסה"כ צריך להגדיר את הסדר שבו הולך הבוט.על איזה מחשב/לוח אם מדובר בכלל?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לך עם החצים ללשונית הBOOT ותרשום פה מה רשום לך שמהבכל מקרה ובכל שנוי שלא תעשה תמיד תוכל לעשות ESC וככה השנויים לא ישמרובמקרה הכי גרוע תוכל לאפס את הביוס ע''י הוצאת הסוללה לכמה דקותלכן אין לך מה לדאוג מ''צעד בלתי הפיך''
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אתה בסה"כ צריך להגדיר את הסדר שבו הולך הבוט.על איזה מחשב/לוח אם מדובר בכלל?asus n10e [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 16:57:01מקבל מסך כחול עם חיצים כתוב sata pm:91600310 as וצריך ליבחור אפשרות עם החיצים רק אין יותר אפשרויות מה לעשות?להכניס את הדיסק לכונן?פשוט לא רוצה להגיע למצב שאין מימנו דרך חזרה.מה שכתבתי זו האופציה היחידה :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.