עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית,

אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו.

אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'..

התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל

עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית

שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו

תודה מראש

פורסם

על איזה גודל של מחשב אבא שלך חושב? עד כמה הוא ינוייד?

פורסם
  • מחבר

אני מעריך שהמחשב יהיה רוב הזמן בבית מכיוון שיש לו מחשב נייח בעבודה.

אבל בכל זאת הוא צריך מחשב נייד מכיוון שלפעמים יש נסיעות וכו' בין אם זה מטעם העבודה ובין אם לא...

וצריך גישה לעבודה בזמן הזה.

ככה שלא צריך שהמחשב ישקול קילו (סתם זרקתי מספר) אבל גם שלא יהיה טנק

פורסם

מכיוון שהעדפה היא דל ויש ניסיון טוב עם ה 1520 - הייתי ממליץ על ה 1525, הגירסא המחודשת, יש לי אותו כחצי שנה והוא עושה עבודה מעולה! (עבודה משרדית אינטנסיבית כמובן).

פורסם

אצל דל אפשר להסתכל על :

Dell Studio 1537:

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1537.htm

אחריות ל-3 שנים.

ה-E5400 עובר קצת את התקציב אבל איכות הבניה תהיה טובה יותר ככל הנראה (אני מצפה שהיא תהיה אם כי לא ראיתי את המחשב בעצמי), יש לו מסך מאט והוא נייד יותר (14.1"). יתכן שאפשר לקבל הנחה על מזומן או למצוא בקצת יותר זול עם סקר שוק:

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Latitude+E5400.htm

בנוסף, בררו לגבי ה-Lenovo R500. איכות הבניה הרבה יותר טובה מזו של מחשבים כמו ה-1537 וצריך להיות אפשרי למצוא בסביבות ה-5000 ש"ח. מה שכן, יש לבדוק האם האחריות היא של IBM או של יבוא מקביל.

ה-Lenovo SL500 נותן תמורה טובה למחיר, הוא מחשב חצי עסקי (איכות קצת יותר טובה) ומציע גם אופציות כמו מסך מאט או רזולוציה גבוהה שקשה למצוא במחשבים אחרים בתקציב.

קיימות אופציות נוספות שדומות ל-1537 כמו ה-HP dv5 או הטושיבה A300. אם רוצים לאפשר ניידות יותר גבוהה אפשר להסתכל על מחשבים ב-14.1" כמו ה-HP dv4 או ה-SL400.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אם יהיה לי מחר זמן אני יעשה קצת טלפונים ובירורים ויתעסק עם זה.

תודה רבה על העזרה, אני יעדכן בהמשך בקשר לבחירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים