פורסם 2009 בפברואר 316 שנים תיאוריית הקוונטים לא מפסיקה להפתיעמוזרות קוונטית חדשה התגלתה: בתנאים מסוימים, חלקיק שהגיע לפי תהום, לא יפול מעבר לצוק אלא יתגלגל לאחור. האפקט הוא היפוכה של התופעה הקרויה מנהור קוונטים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3664991,00.html
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אכן כןהיא לא תפסיק להפתיע למען האמתמזל שיש אותה, אחרת המדע היה הרגבה יותר משעמם
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים כל עוד המדענים לא יבינו את הבסיס של תורת הקוונטים אז מן הסתם יגלו תופעות לא מובנות.חוץ מזה יש תופעות הזויות יותר בקוונטים
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים התופעה הזו לא חדשה כלל מלמדים אותה בקורסים באוניברסיטה כבר המון שניםתופעת המינהור של אלקטרון למשל נובעת מהתכונות הגליות של החומר ומאותה הסיבה ישנה גם הסתברות קיימת שאלקטרון שמגיע לשפת בור פונטציאל יוחזר חזרה ולא יפול לבור
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני כמעט בטוח שבעמצאות תיאוריית הקוונטים אפשר להוכיח שתיאוריית הקוונטים תמשיך להפתיעה תמיד .
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים התיאור בכתבה קצת מוזר. התופעה שחלקיק המגיע לנפילת פוטנציאל, יחזור אחורה נלמדת כבר בקוונטים 1, כניתוח גלים בסיסי. אני מניח שהם התכוונו למשהו אחר
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים בלי להעליב את אלו שלומדים את התאוריה הזו ברצינות ובאמונה שלמה שזה קיים ,אבל ידידה שלי למדה את זה כמה שנים יפות,ובסופו של דבר המורה שלה ובכבודו ובעצמו אמר לה שזה בולשיט ,אזזזזזז.....צאו מהסרט,אנחנו לא במטריקס.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים בלי להעליב את אלו שלומדים את התאוריה הזו ברצינות ובאמונה שלמה שזה קיים ,אבל ידידה שלי למדה את זה כמה שנים יפות,ובסופו של דבר המורה שלה ובכבודו ובעצמו אמר לה שזה בולשיט ,אזזזזזז.....צאו מהסרט,אנחנו לא במטריקס.יש לא מעט דברים לא אינטואיטיביים בקוונטים, או כאלו שפשוט נראים כמו שקרים גסים, אבל ישנם הרבה תופעות וניסויים שתורת הקוונטים היא הדרך היחידה להסביר אותם.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים בולשיט או לא, בסופו של דבר כבר מוצאים לזה שימושים.http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%99
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים הלכת רחוק.בלי תורת הקוונטים אין MRI, לייזרים, ופלוס מינוס כל מה שקשור ויהיה קשור לנאנוטכנולוגיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.