פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים פחות דיבורים יותר עבודה ותמונות =]בדיוק (:יש לך כבר איזה משהו להראות לנו ?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים תבני אחת ואז תתחילי לנגן יש מספיק סרטונים ביו-טיוב כל איך לנגן כמעט כל שיר זה קל יותר ממה שנראה... חוץ מדברים באמת מטורפים
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים תבני אחת ואז תתחילי לנגן יש מספיק סרטונים ביו-טיוב כל איך לנגן כמעט כל שיר זה קל יותר ממה שנראה... חוץ מדברים באמת מטורפים קוראים לך סטיב וואי נכון? או לפחות ג'ו סטריאני?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים קוראים לך סטיב וואי נכון?או לפחות ג'ו סטריאני?נראה לך, הוא דיוויד גילמור :evil_laughterperple:
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מה שמראים ביוטוב אולי טוב לאנשים שלא מוצאים את השירים שהם מחפשים, תכלס בגיטרה של רוק הכל דיי חוזר על עצמו, מעטים האנשים שבאמת מחדשים...אתם צריכים ללמוד משפטים בסיסיים ולפתח אותם...
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים מחבר יש לי עדכון קטן אני יצלם שאני אחזור מבית ספר (כיתה יא הורגים אותייי)
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מה עם העדכון?חבל נשמה..אתה סתם מספים פה..אם היה לו עדכון..תאמין לי שהוא היה מעדכן..הוא הרבה יותר להוט יותר מכל אחד פה (:
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר מחר אני אעלה תמונות חדשות(מצטער שזה לוקח כל כך הרבה זמן, יש לי המון מבחנים)
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר טוב, אפילו שסוף היום, הבטחתי עדכון. אז ככה, קיבלתי את העץ לצוואר: העץ עם הבלוק הנוסף בישביל שיתאים לשבלונה: עוד זווית: הפינגרבורד: עוד זווית: ואיך אפשר בלי הכל ביחד: וכמובן עוד זווית: מקווה שתהנו (גם הספקתי לפני 12:)) תגובות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.