פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלום כולם,אני ואחי התחלנו לעשות מודינג (ראשון שלנו) על אחד המחשבים.לקחתי כמה וכמה רעיונות מן הפורום (תודה לכולם), ואני רוצה לשטף אותכם בוממש התחלנו אז תמיד אפשר לתת רעיונות המחשב היה מחשב רגיל [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים ממש יפה החיתוך, רק נראה לי שצריך לשייף אותומה הלאה צבע?...חלון עם תאורה?.....?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר המחשב יהיה שחור, עם חלון מאחורה ואני רוצה לשים לו לדים עם בורר בין אדום לכחול
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר את החיתוך עשינו (אני ואחי) עם דרמאל המון עבודה וממש מעייף אבל שווה את זהעכשיו אני צריך לקנות פרפקס ולחבר לדים בצבעים יש לי ככל הנראה הזמנה מחו"ל של לדים חזקיםאני חושב על צביעה של המחשב בשחור, הלדים יהיו בצבעים אדום וכחול אולי גם לבן נראה כבר,אני צריך להוסיף מאורר ליד הכרטיס מסך כי הוא ממש מתחמם לי (גיגה ביית) סידור כבלים בתוך המחשב כמובן אחרי כל שינוי אני יעלה תמונות אם יש למשהו הצעות שיפור ויעול אני כן בשביל לשמוענכון לעכשיו מהחשב נראה כך:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים אני חייב לציין שבישביל עבודה בדרמל עשיתם עבודה לא רעה ביכלל קצת פינישים וזה יראה נהדר
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים יפה אחי מחכה ליראות את המשך העבודהואתה מיתקוון לעשות פרוייקט גדול או רק חלון במארז לדים וצביעה???
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר יש מצב להמשך שיפורים קניתי היום מאורר שקוף לשים למלה עם לדים (כן אני יודע אני אוהב לדים לא סתם אני לומד אלקטרוניקה ;D)
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר זהו לבינתיים צריך להוסיף עוד קטודה קרה ;Dhttp://www.siz.co.il/gal.php?i=2143
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים נחמד, זה רק אני או שאני רואה שכבה צבע עבה מדי שקצת טפטפה?זאת אומרת הצבע לא אחיד במיוחד..ד"א לדעתי שחור מט היה יוצא יותר יפהושייפת את המארז לפני שצבעת?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר א. תודהב. כן שיפתי קצת לפני הצביעה ואיפה שלא היה צורך (איכן שלא עבדתי עלין) ניקיתי טוב כדי שידבק הצבע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.