עבור לתוכן

Samsung T240 Vs Samsung 2433BW Vs LGW2442PA

Featured Replies

פורסם

אז מה הכי עדיף משלושתם?

השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים..

תודה מראש..

פורסם

Samsung T240 אני ממליץ לך על המסך הזה בחום כמו שאמלצתי אליו לחבר שלי והוא מאוד מרוצה ממנו עם שמתה לב הוא FULL HD . יש לו איכות תמונה מצויינת והוא גם מאוד יפה .

פורסם
  • מחבר

מעניין איך נראה 2433BW כי הוא נראה גם מסך טוב

פורסם

W2442PA .

יותר טוב מהסמסונג מכל הבחינות חוץ מהעיצוב (וגם זה ניתן לוויכוח.)

גם לפי מה קראתי באינטרנט (לאחר חפירות רבות בגוגל) סרטי HD נראים יותר טוב על ה-LG אבל אין לי מושג לגבי זה..

מה שאני יכול להגיד שה-LG ממש מצויין ויש לו כל מה שצריך (כולל PIVOT שלסמסונג חסר.)

פורסם

ארגונומיה משופרת שזה טוב מאוד

יש בו הכול TILT \ SWIVEL \ HEIGHT

פורסם
  • מחבר

כמו שהבנתי אבל LG מאכזבים בשנתיים האחרונות וככה אני חושב גם העיצוב שלהם

פורסם

הבחירה שלך עכשיו היא נוחות מול עיצוב.

שתדע, במיוחד במסכים גדולים כמו 24 .. אפשרויות הארגונומיה חשובות מאוד. אני לא מבין למה ללכת על הסמסונג חסר הארגונומיה לעומת ה-LG שיש לו את כל סוגי הארגונומיה..(ואני לא בטוח אם לסמסונג יש תקן VESA בכלל).

פורסם

הבחירה שלך עכשיו היא נוחות מול עיצוב.

...

הבחירה היא בין שיטות יחס שונות 16:9 לעומת 16:10 ובינינו רוב הסרטים שאנו צופים הם בפורמט SD וב 90% מהמקרים הקובץ ממש לא ביחס 16:9 כתוצאה מכך גודל התמונה בפועל במסך 16:9 קטנה יותר לעומת 16:10 זאת ע"מ להתאים ליחס המסך. נושא חשוב מאוד :P

Night-Fire

אני אשמח ובטוח גם אחרים בפורום, יהנו אם תביא מספר תמונות של מסך ה LG, במיוחד לגבי זליגת אור (צלם בחדר חשוך לגמרי)

[move]תודה. :D [/move]

ולגבי ארגונומיה...אני מקווה שהמסך בזווית 90 התצוגה סבירה...בכל זאת TN.

פורסם

אין לי מצלמה איכותית כרגע (בבית) שתוכל להראות לך את זליגת האור ..

בעיקרון יש לי Canon Eos350D אבל היא אצל אבא שלי..ברגע שהיא תחזור לפה אני אצלם.

והזוויות צפייה דיי מרשימות (למרות שאני לא יושב על היום על הצד של המסך ומסתכל עליו..אני תמיד מולו).

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי את הlg בגלל זה אני לא יכול להגיד עליו כלום אבל ראיתי את העיצוב של הT240 והוא נראה טוב מאוד ולפי התמונות שאני רואה של ה2243 הוא אותו דבר רק בלי פס אדום למטה אלא שקוף אבל אני נוטה לT240 כי יש לו כניסת HDMI ..

מה שלא הבנתי למה אני צריך pivot ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים