פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אז מה הכי עדיף משלושתם?השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים..תודה מראש..
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים Samsung T240 אני ממליץ לך על המסך הזה בחום כמו שאמלצתי אליו לחבר שלי והוא מאוד מרוצה ממנו עם שמתה לב הוא FULL HD . יש לו איכות תמונה מצויינת והוא גם מאוד יפה .
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים W2442PA .יותר טוב מהסמסונג מכל הבחינות חוץ מהעיצוב (וגם זה ניתן לוויכוח.)גם לפי מה קראתי באינטרנט (לאחר חפירות רבות בגוגל) סרטי HD נראים יותר טוב על ה-LG אבל אין לי מושג לגבי זה..מה שאני יכול להגיד שה-LG ממש מצויין ויש לו כל מה שצריך (כולל PIVOT שלסמסונג חסר.)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר כמו שהבנתי אבל LG מאכזבים בשנתיים האחרונות וככה אני חושב גם העיצוב שלהם
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים הבחירה שלך עכשיו היא נוחות מול עיצוב.שתדע, במיוחד במסכים גדולים כמו 24 .. אפשרויות הארגונומיה חשובות מאוד. אני לא מבין למה ללכת על הסמסונג חסר הארגונומיה לעומת ה-LG שיש לו את כל סוגי הארגונומיה..(ואני לא בטוח אם לסמסונג יש תקן VESA בכלל).
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים הבחירה שלך עכשיו היא נוחות מול עיצוב. ... הבחירה היא בין שיטות יחס שונות 16:9 לעומת 16:10 ובינינו רוב הסרטים שאנו צופים הם בפורמט SD וב 90% מהמקרים הקובץ ממש לא ביחס 16:9 כתוצאה מכך גודל התמונה בפועל במסך 16:9 קטנה יותר לעומת 16:10 זאת ע"מ להתאים ליחס המסך. נושא חשוב מאוד Night-Fire אני אשמח ובטוח גם אחרים בפורום, יהנו אם תביא מספר תמונות של מסך ה LG, במיוחד לגבי זליגת אור (צלם בחדר חשוך לגמרי) [move]תודה. [/move] ולגבי ארגונומיה...אני מקווה שהמסך בזווית 90 התצוגה סבירה...בכל זאת TN.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אין לי מצלמה איכותית כרגע (בבית) שתוכל להראות לך את זליגת האור ..בעיקרון יש לי Canon Eos350D אבל היא אצל אבא שלי..ברגע שהיא תחזור לפה אני אצלם.והזוויות צפייה דיי מרשימות (למרות שאני לא יושב על היום על הצד של המסך ומסתכל עליו..אני תמיד מולו).
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר לא ראיתי את הlg בגלל זה אני לא יכול להגיד עליו כלום אבל ראיתי את העיצוב של הT240 והוא נראה טוב מאוד ולפי התמונות שאני רואה של ה2243 הוא אותו דבר רק בלי פס אדום למטה אלא שקוף אבל אני נוטה לT240 כי יש לו כניסת HDMI ..מה שלא הבנתי למה אני צריך pivot ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.