עבור לתוכן

בעיית חימום קשה בכרטיס 8800GT 512

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung

כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך

זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה)

לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע.

המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות.

יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את הכרטיסים האלה באמת לעבוד ברזולוזיות האלה?

תודה מראש :]

פורסם

אתה מאמץ את הכרטיס מסך יותר בגלל המעבר לרזולוציה גבוהה יותר (אני מניח שאתה מדבר על T220P שהוא המסך היחידי של סמסונג בגודל 22" ורזולוציה טבעית של FHD

בכל מקרה אם המאוורר שלך עושה בעיות משמע הכרטיס לא יאריך חיים יותר מידיי, כנל לגבי טמפ גבוהות.

איזה כרטיס יש לך ? קירור סטוק מקורי של הכרטיס 8800GT או שזאת גרסה עם קירור עדיף \ שהחלפת קירור ?

אם מדובר על קירור סטוק המקורי שהיה להם בתחילת הדרך (כרטיס דק, מאוורר בודד של 40 או 60ממ) על סלוט 1 - אז כדי לך להחליף את הקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים