עבור לתוכן

שאלה - סידור כבלים במארז|הוספת מאוור|קדיחת חור במארז|סירקולציה

Featured Replies

פורסם

שלום :)

שמי גיא קניתי מחשב לא מזמן פחות מחודש הרכבתי בעצמי ושהרכבתי לא היה לי כוח לסדר את הכבלים כמו שצריך...

המפרט שלי פה בצד <

המארז שלי הוא NZXT GUARDIAL 921 הוא מגיע עם 3 מאווררים אחד מקדימה למטה להרדיסק אחד בצד המארז והשני יציאה

המאווררים ממש חלשים ולא עוזרים כ"כ רציתי להחליף את המאווררים לגמרי לחדשים ... עכשיו אני מתכוון לקנות הכל מ KSP או בחנות אחרת שבאשדוד ( אם יש המלצות אז תודה ) ואני צריך מאווררים עם לדים כחולים ... השקט לא כ"כ מפריע לי אבל שלא יהיה רועש יותר מידי ... קניתי ביחד עם המחשב עוד מאוורר של Scythe Gentle Typhoon 120 ... והוא מאוורר מצויין שקט וטוב ... אבל אני בטוח שיש עוד כאלו אם יש לכם המלצה של סוג אחר שלהם אז בבקשה

אוקי מספיק חפרתי ... אז ככה הסירקולציה במארז על הפנים יכול להיות בגלל המאווררים המעפנים אבל שוב לא נראה לי

רציתי לשאול אותכם איך כדאי לי לסדר את הכבלים במארז רציתי לקדוח חור ליד הספק ולהכניס את כל החוטים מאחורה יענו אתם יודעים ... אבל הבעיה שהמקום בין הפח לפלסטיק של המארז ממש קטן ואני לא בטוח שהכבל של ה 24 פינים יעבור שם יש לכם הצעות ?

רציתי לדעת גם אם יש כבל מאריך לSATA כי הוא לא מספיק לי

יש לי קירור למעבד Thermaltake Blue Orb 2 שאני מתכוון להחליף אותו בעתיד ... בהתחלה הוא לא קירור משו עד ששמתי את המאוורר שקניתי מולו בקומבינה מוזרה הינה דוגמא

003cm4.jpg

שמתי את המאוורר מול הקירור ממש על הצורב ! החיבור SATA שלו ממש דחפתי אותו כדי להכניס תמאוורר לשם באזיקונים ... המאוורר שינה לי לגמרי את הטמפרטורה של המעבד ! רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון אחר שנראה לכם ? או האם יש מאוורר יותר טוב שאפשר לדחוף לשם ?

עכשיו רציתי להוסיף עוד מאוורר שיוציא אוויר \ יכניס .... אבל אין לי מושג איפה ... צריך כמובן את הסירקולציה הכי טובה ואין לי מושג איפה להתחיל לחשוב ... חשבתי אולי אחד אני אשים מעל הצורב ב 2 סלוטים הפנויים יש מאוורר מיוחד לזה שיכנס שם ?

אולי לקדוח אחד בגג של המארז שיכניס אוויר ורציתי להוסיף עוד אחד בתחתית של המארז שיכניס על הכרטיס מסך

בקשר למאוורר שמוציא את כל האוויר מהמארז הוא ממש על הפנים ורציתי מאוורר ממש אבל ממש חזק !

אם יש לכם עוד רעיונות איך להכניס \ להוציא \ לקדוח במארז בצורה שתהיה סירקולציה מעולה אני אודה לכם אם תביעו דעה

עוד תמונות של המארז

000ur0.jpg

001lm1.jpg

002bq3.jpg

סליחה על כל החפירה הזו ... תודה רבה לעוזרים !

פורסם

עשה כך:

עד הדלת של המארז ומקדימה מכניס

למעלה בגג ומאחורה מוציא..

\

אכן צריך סידור כבלים דחוף

קח לך חבילת אזיקונים

ותתחיל לאלתר ;)

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

למעלה בגג מאחורה יש את הספק זה יפריע ...

חשבתי לשים בחריצי ה PCI למטה פשוט לפתוח את כולם ולדחוף שם מאוורר אפשרות ?

פורסם

יש מאוררי סלוטים שניתן לקנות ולשים שמה..

אבל אין טעם לשים שמה אחד..

הוא סתם יפריע..

אם כבר תקנה מאורר סלוט (לא שהוא כלכך עוזר)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשים גם אחד על הכרטיס מסך ... וראיתי איזה מדריך פה שניתן להכין מהפח של הסלוט תושבת למאוורר שיקרר תכרטיס

שוב ... אין לי מושג איפה לשים עוד מאוורר שיוציא אוויר כי פשוט אין מקום ... בקידמת המארז איפה שהצורב נשארו 2 סלוטים חשבתי לשים שם מאוורר 80 או אם אפשר 2 ...

בקשר למאוורר בגג המארז ... אל תשכחו שיש לי ספק בסוף המארז למעלה

פורסם

אז תשים 80 באמצע של הגג

זה אפשרח

בקשר למקדימה

איך תשים שמה שתי מאוררים 80 אם יש שמה דלת ? :/

פורסם
  • מחבר

נשאיר אותה פתוחה[?]

אם אני אשים 80 באמצע של הגג זה לא "יגנוב" את כל האוויר שהאמצעי והתחתון מכניסים ?

פורסם

פתוחה? תשאיר אם אתה ממש רוצה (זה לא יתרום כלכך הרבה)

שמע , אויר חם מטבעו עולה למעלה

לכן אתה צריך למטה שמכניסים אויר קר ואז הוא מתחמם במארז עולה למעלה והמאורר למעלה מוציא אותו

הוא לא יגנוב

הוא יעזור מאוד

לי בגג יש מאורר 230

פורסם
  • מחבר

אוקיי ... זה מה שעשיתי אחרי יום ארוך שבסופו של דבר נאלצתי לסיים כי היה כבר 1 בלילה ...

חתכתי הכל עם מזמרה [?!?!?@!#!$] כן היה קשה מאד אל תשאלו חחח ניסיתי לשייף את הקצוות כמה שאפשר אבל זה הסתדר בסופו של דבר עם אזולירבנט שחור עבה ... בקיצור עבודה קשה אחרי הרבה דם ומאמצים הצלחתי ... מה דעתכם ?

לפני הקובניזציה:

zkzyadgu2y1t.jpg

ziwv2zmnz2kq.jpg

אחרי הקובניזציה:

tuzz3mtnyvuw.jpg

zm2dzhzyvlmt.jpg

n5jyhdzdbjyz.jpg

2zliymmjowwg.jpg

1. הרחבתי את החור ליד הספק והעברתי את כל החוטים דרך שם

2. הוצאתי את כל התושבת של הפח של הכוננים קשיחים וגם של הFLOPY

3. העברתי את הכונן קשיח למעל הצורב

4. החלפתי את כל המאווררים ל SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpmX3

5. העברתי את החוטים ונסיתי להסתיר אותם כמה שאפשר ( בזמן מוקצב ) וכלים מוקבצים ...

6. הוספתי Vendetta 2

בערך השלבים ... היה קשה P:

יש במה לשפר ... אבל זה לעוד טירוף שיבוא לי עוד כמה זמן ...

מה דעכתם ?

[סליחה ענקית על האיכות ... הפלפון :\ ... ]

פורסם

מעולה!

ניראה ממש טוב :xyxthumbs:

קבל ח''ח

טיפ : אם אתה באמת באמת רוצה לעשות סידור כמו בספר

פרק הכל מהמארז

ואיםה שעוברים חוטים

תעשה חורים ב''קיר'' של המארז

ואז תוכל לקשור לשמה את החוטים עם אזיקונים , ולא עם איזולירבנד....

פורסם
  • מחבר

תודה :) ... פשוט אין לי איך לעשות חורים ... היה לי רק סוג של מזמרה ומספריים שאמורות לחתוך ברזל ...

בעתיד אני אשפר הרבה יותר :]

מאחורי הלוח אמ הולך טרור ... אין בקושי רווח שם בין הפח של המארז החיצוני לפנימי אז אשכרה "ישבתי" על זה עד שזה נסגר חח ויותר לא מתכוון לפתוח את זה...

אגב ... הכונן קשיח תפוס איפה שהצורב עם 2 ברגים מהצד ... כדאי להשאיר את זה ככה ? הוא יחזיק ולא ישבר ?

פורסם

לאכלכך מומלץ..

הייתי אומר שיותר כדאי משתקשור אותו עם גומיות או שתקנה כלוב לכוננים

עלות של 100 ש''ח שווה מאוד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים