עבור לתוכן

DVD של LITEON מפיסי הארדוור (לוגיק)

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm)

הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז.

השאלה היא...

מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

פורסם

לא הבנתי את הבעיה שלך

הבעיה שלך זה שלא כתוב "Lite-ON" על הפאנל או משהו כזה?

אם כן, אז נכון לא כתוב וככה זה גם בצורבים שלהם.

אז ככה שניתן לזהות אותו ע"י המדבקה הצהובה שבחלק העליון של הכונן, או בדריברים של וינדוס או של הביוס

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין ברוב טיפשותי...אני מתכוון למדבקה הצהובה שעל הכונן ולא על הפאנל כמובן. אם תסתכל בתמונה שבאתר תראה שיש מדבקה צהובה על הדיוידי, וזאת אותה מדבקה שהייתה על הסידירום שבטעות קיבלתי. בוינדוז הדגם הוא קבוצה של אותיות ומספרים ואותו דבר בביוס.

דבר נוסף שאולי יעזור לפענח אם זה אכן מוצר של לייטאון זאת העובדה שגלגל כיוונון הווליום בדיוידי שאני קיבלתי בצבע לבן וכן המגירה (רק הפאנל של המגירה שחור), באתר גלגל הווליום בצבע שחור, למרות שאני לא יודע אם גם המגירה, אם יש פה מישהו שגם קנה את אותו מוצר אפשר לאמת את הטענה הזאת בבקשה ? :-\

פורסם

תבדוק ת'ג'אמפרים שהם מוגדרים טוב...

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר כסלייב אחרי המסטר שהוא הצורב שלי. לא הייתה שום בעיה עם זה בביוס או בוינדוז (XP) שהתקין אותו לבד.

פורסם

פעם התקנתי הארדיסק ובגלל שהג'אמפר לא היה מוגר טוב אז זה הציג לי ג'יבריש במקום שם הכונן בביוס ובמנהל ההתקנים...

פורסם

אם יש לך נרו לך לINFO TOOL שם יהיה רשום לך על כל הכוננים האופטיים שלך

פורסם

צריך להיות משהו כמו LT-XXXX או משהו בכיוון זה, זה אמור להיות הדגם, גם אם לא רשום במפורש שזה LITE ON. הם פשוט חברה שמוכרת להרבה OEMS(יצרני מחשבים) ומעדיפה לפעמםי להעלים עקבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים