פורסם 2009 בינואר 2816 שנים שלום, יש לי מסך Samsung T220P.עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד.מישה יודע משהו על זה?תודה לעוזרים.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר לא בדקתי את זה על מחשב אחר.דרך אגב אני תמיד על רזולוציה 1920x1200 אם זה חשוב.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים זה לא משנה הרזולוציההבעיה או מהמחשב או מהמסךאני מאמין מכיוון המסך - כי הוא נכבה ולא עובד כללניסית להוציא מהחשמל ולהחזיר ?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר לא.אבל גם שזה קורה זה רק אחרי הרבה זמן.אפשר להגיד שזה קורה פעמיים ביום בהפרש של משהו כמו 6 שעות בערך.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יש לי את ה- T240 שעובד 24 שעות רצוף - לא נכבה בכללשאלה חשובה - האם נכבה המסך או לא מגיע סיגנל מהמחשב ?אם המסך נכבה יש לו בעיה (כנראה בספק של המסך) תממש אחריות
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר איך אני יודע לבדוק את שאלה שלך? :\אני לא כלכך מבין בעניין הזה של המסכים.דרך אגב עוד משהו חשוב, עד שלא עובר לפחות 10 שניות אני לא יכול להדליק את המסך, אני מנסה אבל הוא לא נדלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.