עבור לתוכן

שאלה על SKYPE

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ההורים שלי טסים ללפלנד (עד כמה שהבנתי זה אזור בפינלנד) וראיתי שאפשר לקנות זמן אוויר ב SKYPE לטלפון

http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/rowcountry/

אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון: אני משלם את ה 4 יורו לחודש, ואני יכול להתקשר חינם לכל מדינה מהרשימה שיש?

אני מקבל איזשהו קוד שאני מזין בפלאפון לפני החיוג?

תודה לעוזרים

פורסם

זה בשביל להתקשר מהסקייפ לטלפון באותה מדינה, זה 4.5 יורו למדינה אחת או 10.30 יורו לכל המדינות ברשימה, אבל זה להתקשר מסקייפ לטלפון באותה מדינה, ובחלק מהמדינות ניתן להתקשר גם לניידים באותה מדינה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר שלהם משהו על שיחות בינלאומיות ללא מחשב. מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

פורסם

בהנחה שאתה מתקין את התוכנה שלהם ויש לך אינטרנט על הפלאפון, לדוגמא.

אין להם תשתית משלהם עד כמה שאני יודע, אתה חייב לעשות את זה דרך הרשת.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי הבנתי.

פורסם

מה שכן, יש תוכנת SKYPE לטלפון ואם יש לטלפון שלהם WIFI אז זה יכול להיות משתלם, הם יתחברו לחשבון שלהם ויוכלו להתקשר לישראל (במידה ויש במקום WIFI) ואתה יכול להתקשר חופשי מהמחשב (או תוכנת סקייפ בטלפון) אליהם חופשי גם בלי החבילה של ה4.5 יורו.

אבל זה רק במידה ויש WIFI כי אינטרנט סלולרי בחו"ל זה יקר..

פורסם

אם יש לך טלפון עם WIFI אז פשוט אפשר להתקין עליו SKYPE ולתת להורים שלך אותו. ואז אתה תתקשר אליהם או שהם יתקשרו אליך דרך WIFI וזה יהיה חינם לגמרי!

;D

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הם לוקחים PDA עם WIFI. אבל ב 90% מהזמן הם יהיו במקומות שנראים כאילו הציוויליזציה לא הגיעה אליהם עדיין (מזחלות עם כלבים) ככה שאין מה לדבר על WIFI...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים