עבור לתוכן

מהו HAMMER CLIP, ואיפה אפשר להשיג את זה ?

Featured Replies

פורסם

לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP.

אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי).

אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ?

או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב ;)

לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות:

תודה . . .

פורסם

זה נקרא test point אאל"ט, וזה מקצר אזור מסוים במכשיר, זה נעשה בד"כ במוטורולה.

אני לא מציע לך ללכת על הדרך הזאת, משום שללא נסיון אתה יכול לשרוף בקלות את הטלפון שלך, ובנוסף זה כלי שלא קונים בשביל פעם אחת, אתה תצטרך לפתוח כמה מכשירים כדי להחזיר את ההשקעה.

הצעה שלי, תן למישהו שמבין בזה לפתוח לך את המכשיר.

פורסם

למה להסתכן כשאפשר היום בישביל 70-80 ש"ח ללכת לחברה שתפתח לך כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

יש לי ניסיון בבניית מעגלים, וביצוע כל מני פרויקטים אלקטרונים קטנים מדי פעם, ואני מודע לסיכון.

התעניינתי ברכישה של הרכיב הזה, כי לא חשבתי שהוא יכול לעלות כ"כ הרבה.

יש לך אולי הערכת מחיר מבוססת כלשהי להביא לי ? ואם ידוע לך על אתר / חנות שמוכרת את זה (לא מחו"ל) ?

תודה.

פורסם

אני בא במקרה מהתחום... (מנהל לשעבר בפוקט והייתי גם אחד המודרים (מודינג תוכנתי, למערכת ההפעלה p2k לכל גרסאותיה) הגדולים בעולם).

אני בעבר ביצעתי טסט פוינט למכשיר ה-V3X הישן שלי, כאשר המכשיר לא עלה בבוט לואדר.

אומנם הצלחתי לבצע את הטסט פוינט - אך זאת לאחר הכרת המכשיר מכל צדדיו ובעזרת מספר אנשים מ-M3 אשר עזרו לי אישית.

אני מציע לך לא לקחת את הסיכון, מכיוון שאם אתה עושה קצר בין נקודה לא נכונה - המכשיר נשרף!

בנוצף לזאת, קופסאות צריבה כמו ה"האמר קליפ", עולות לרוב בין 100 ש"ח (לזולות ביותר, כאשר פותחות דגמים מסויימים בלבד, לרוב בעלי נעילה דיי פשוטה לפתיחה) עד ל-1000 ש"ח (לקופסאות הצריבה המסוגלות לפתוח מפר רב מאוד של מכשירים, בהם גם המכשירים עם מערכות ההגנה הגבוהות ביותר - כמו ה-N96, N95 וכד').

אני ממליץ לך ללכת או לחברה הסלולארית בא קנית את מכשירך או לחנות פרטית כולשהי, כאשר הם יעשו את הפתיחה לרוב בעזרת קוד מסויים ולפעמים אפילו בעזרת טורבו סים (כמו שפורצים את האייפון 3G, לפני ה-YellowSn0w, עם כי ה"שלג הצהוב" אינו פעיל כל כך בארץ...).

בהצלחה בפתיחת המכשיר,

דני ליסיאנסקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים