עבור לתוכן

גיוס.....

Featured Replies

פורסם

כן יש מה לעשות, לא אבל לא אבל פשום פנים באופן לא להתפנות מהבקו"ם ! הכי הרבה זמן שתישב שם בכלא זה יומיים שלוש ולא יותר מזה, אחרי זה יעבירו אותך למשפט צבאי, ואז תציג את הטיעונים שלך וכו...

סמוך עלי אני ביררתי, אבל לא כמוך אני ביררתי מה יקרה במקרה שלא יגייסו אותי לקרבי, אז אנשים מבינים אמרו לי לעשות בדיוק את זה להיות ממש עקשן ולא ובתר על מה שאני רוצה...

וחוץ מזה למה לעזאזל את לא רוצה קרבי?!?!?!

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ב-25.7.04

יש לי פרופיל 97 וקב"א 53. אין לי ייעוד עדיין.

אני בקשתי לא לקרבי, אבל אולי ינסו לשלוח אותי.

אני אשאל את חברה שלי. אני חושב שיש לה תאריך אחר.

כן שאלתי אותה ויש לה 20.7.04. אז זה לא אומר משהו טוב, כי הוא תלך למשהו טוב בטוח בטוח.

פורסם

ומה גורם לך לחשוב שתעבור גיבוש טייס? (בלי ציניות)

זה הגיבוש הכי קל שיש בצה"ל.

פורסם

וואלה גם אני ב25 ביולי 2004 מה הקב"א שלכם ופרופיל? ומה ביקשתם בצו ראשון? כי אמרו לי שזה תאריך קרבי אחושרמוטה...

תשמע אני אמרתי שאני רוצה קרבי אבל אני פשוט לא יכול מבחינה פיזית....

יש לי פרופיל 72 ואני עובד להוריד ל56... קב"א אני ממש לא יודע כי אין לי אף אחד שיכול לברר.....

פורסם
  • מחבר

מה הם התאריכים הקרביים???? 3.8.03 זה קרבי? אני רוצה דוכיפת או גיבעתי... יש לי סיכוי להגיע? לפי התאריך?

פורסם

כן יש מה לעשות, לא אבל לא אבל פשום פנים באופן לא להתפנות מהבקו"ם ! הכי הרבה זמן שתישב שם בכלא זה יומיים שלוש ולא יותר מזה, אחרי זה יעבירו אותך למשפט צבאי, ואז תציג את הטיעונים שלך וכו...

סמוך עלי אני ביררתי, אבל לא כמוך אני ביררתי מה יקרה במקרה שלא יגייסו אותי לקרבי, אז אנשים מבינים אמרו לי לעשות בדיוק את זה להיות ממש עקשן ולא ובתר על מה שאני רוצה...

וחוץ מזה למה לעזאזל את לא רוצה קרבי?!?!?!

לא ממש הבנתי מה לעשות, אתה יכול לפרט?

ואין לי בעיה לשרת בצהל, פשוט לא במשהו קרבי

אני בכלל מנסה להתקבל לעתודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים