עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני זוכר את SNOWBLIND, זאת בערך גרסת 2005 ל - SYNDICATE שיצא לא מזמן.

הוא מתרחש באותו עולם של DEUS EX פחות א יותר אבל לא נראה לי שיש קשר עלילתי בינו לסדרת המשחקים.

סה"כ הוא היה משחק לא רע בזמנו, אבל הוא לא הזדקן כל כך טוב ויהיה קשה לשחק בו עכשיו (זה FPS קלאסי ולא RPG-FPS).

עולה 8.5$ פה - http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/project-snowblind/

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקשר שלו קיים במובנים מסוימים

כן יש לך יכולות מיוחדות דרך דברים שהשתילו לך בגוף

כן יש לך כמה אפשרויות תקיפה

אבל אין יתגנבות או אלמנטים של RPG -המישחק הזה פותח לקונסולות ומהקצת ששיחקתי עד עכשו זה ניראה כמו מישחק PS2 מאוד מושקע יחסית לPS2

אבל זה לא ניראה כאילו עשו הרבה עבודה לעשטת את הפורט למחשב

אני מתכנן לרוץ אליו עם טרינר רק לקבל את הסיפור ורק אז להתחיל את דוס אקס ריוולושין

בגדול אני לא ממליץ לרכוש את SNOWBLIND

פשוט הוא לא שווה את הכסף ומרגיש מאוד מיושן וגנרי -ולחשוב שHL2 יצא שנה לפני והיה הרבה יותר טוב

פורסם

עוד משחק ירד מה wishlist.. :cool2:

פורסם

יש את המשחק + DLC ב 5$

פורסם

כל סדרת DOW כולל כל ההרחבות והDLC + משחק הפעולה Space MArine והתוספות שלו ב75% הנחה לסופ"ש!!

קניתי את SM וטאת מה שהיה חסר לי בסדרת DOW.

http://store.steampowered.com/sale/WarhammerWeekend

פורסם

איך DOW 2 לעומת סדרת המשחקים הראשונה?

האם זה על אותו עיקרון ומשחקיות כמו בראשון (שהמפה מחולקת לשטחים עם קונטרול פוסטס כאלה וצריך לכבוש אותם בשביל משאבים?)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע למה לא מדברים על זה אבל יש מיבצעים חזקעם עד ה22 ביולי

כבר קניתי הרבה מישחקים במחירים מצחיקים

פורסם

אני מעוניין לקנות את Two Worlds, מישהו ממליץ?

פורסם

קניתי את DiRT Showdown ב 24.99

לא נראה לי שהוא יהיה יותר זול אלא בעוד שנה +...

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא הפעם משחקים שהיתי רוצה :P

היחיד שאני היתי רוצה לקנות - Gotham City Impostors והוא לא פתוח לקניה מהארץ...

בינתיים אני מחכה להנחה נוספת (Daily/Flash) על Fallout 3 ו- Fallout New Vegas

פורסם

אתה מדבר על השני ? אם כן אז מומלץ, הראשון לעומת זאת לא מומלץ.

הגרסה עם ההרחבה הכי משתלמת - http://store.steampowered.com/sub/13656/?snr=1_4_4__topsellers

פורסם

גם אני עוד לא קניתי משהו, מבצעים דיי חלשים, של AMAZON היה הרבה יותר טוב.

פורסם

קניתי אותו בשנה שעברה זה סוג של ARPG שכשהוא מתחיל המפלצות מפרקות אותך וכשאתה עולה בדרגות המצב מתהפך . ההתקדמות במשחק הוא בדרגות. אם זכור לי נכון אין respawn של מפלצות (אולי יש לחיות אבל לא בטוח)אבל יש הרבה דברים להרוג . אפשר לשים gems בנשק/שיריון וזה דינמי לגמרי. את הנשקים והשיריון אפשר לשדרג ע"י שימוש במשאבים שאתה מקבל מsalvage על ציוד שאתה לא צריך .

הדבר העיקרי שעשיתי במשחק זה לחפש בתים לפרוץ אליהם ולגנוב את תחולתם. אין במשחק class אבל אתה בוחר את המסלול שלך לפי הskill points והstats שאתה משקיע כשאתה עולה הדרגה. המשחק מתחיל עם חלק מהעלילה שמשמשת כסוג של tutorial אז ללמוד את המשחק די קל.

פורסם

קניתי אותו בשנה שעברה זה סוג של ARPG שכשהוא מתחיל המפלצות מפרקות אותך וכשאתה עולה בדרגות המצב מתהפך . ההתקדמות במשחק הוא בדרגות. אם זכור לי נכון אין respawn של מפלצות (אולי יש לחיות אבל לא בטוח)אבל יש הרבה דברים להרוג . אפשר לשים gems בנשק/שיריון וזה דינמי לגמרי. את הנשקים והשיריון אפשר לשדרג ע"י שימוש במשאבים שאתה מקבל מsalvage על ציוד שאתה לא צריך .

הדבר העיקרי שעשיתי במשחק זה לחפש בתים לפרוץ אליהם ולגנוב את תחולתם. אין במשחק class אבל אתה בוחר את המסלול שלך לפי הskill points והstats שאתה משקיע כשאתה עולה הדרגה. המשחמק מתחיל עם חלק מהעלילה שמשמשת כסוג של tutorial אז ללמוד את המשחק די קל.

]

נשמע דומה לגוטיק,

בשורה התחתונה, מומלץ או. לא?

והאם יש קשר עלילתי בין הראשון לשני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים