עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

WTH?

פתאום אני רואה שקיבלתי מסטים 6 (שש!) קופונים, כל אחד של 50% הנחה לassassin's creed revelations

מה פתאום הם מחלקים קופונים סתם כך בלי קשר לכלום?

חוץ מזה, מי שרוצה קופון שיצור קשר בפרטי, או שם משתמש בסטים:elyaz

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסיתי היום לבדוק פרטים של Kingdoms of Amalur: Reckoning ב STEAMופתאום אני מקבל הודעה sorry, but you are not permitted to view these materials this time שזה מוזר ביותר, כי אני זוכר המשחק היה פתוח בחנות של STEAM.

האם משהו גם חווה את זה או זה משהו רק אצלי?

פורסם

אצלי עובד...

פורסם

אתה פתחת את זה באתר של STEAM באינטרנט או ב STEAM CLIENT? כי אני מנסה ב CLIENT עצמו :s05:

פורסם

elyaz אשמח לקבל אחד

פורסם

טוב, הבנתי מש היתה הבעיה. פתרתי את זה :)

תודה ל CROWBAR

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לקנות BATMAN AC במבצע עכשיו

איך אני עושה את זה הכי פשוט עם פייפאל?

ניסיתי להגדיר כתובת בארהב וגם בפייפאל עשיתי את זה, יש לי שם כסף בBALANCE ככה שזה לא אמור להתייחס לכרטיס אשראי, אבל אחרי שאני לוחץ זה פשוט מחזיר אותי לסטים ואני צריך ללחוץ מחדש כדי לקשר את הפייפאל וזה כל פעם עושה את זה מחדש

פורסם

המשחק לא זמין לישראל, אתה לא יכול לקנות אותו דרך STEAM. בכל מקרה עדיף לך לחקות לגירסת "משחק השנה" שאמורה לצאת בקרוב.

WB יצאו דיי זונות עם המשחק הזה, עשרות אלפים הזמינו את המשחק מראש ובסוף יכולנו להוריד את המשחק רק אחרי כמה ימים כי הם לא ידעו את STEAM שהמשחק אמור להיות זמין רק במדינות מסויימות.

אפשר לקנות פה ב 57 שקל:

http://www.impulsedriven.com/batmanac

פורסם

המשחק לא זמין לישראל, אתה לא יכול לקנות אותו דרך STEAM. בכל מקרה עדיף לך לחקות לגירסת "משחק השנה" שאמורה לצאת בקרוב.

WB יצאו דיי זונות עם המשחק הזה, עשרות אלפים הזמינו את המשחק מראש ובסוף יכולנו להוריד את המשחק רק אחרי כמה ימים כי הם לא ידעו את STEAM שהמשחק אמור להיות זמין רק במדינות מסויימות.

אפשר לקנות פה ב 57 שקל:

http://www.impulsedriven.com/batmanac

אני יודע שאי אפשר לקנות בארץ..

אני שואל איך מרמים את הסטים שיהיה אפשרי לקנות..

אני מכיר את המבצע בלינק שהבאת, אבל אני רוצה את זה בסטים

פורסם
אני שואל איך מרמים את הסטים שיהיה אפשרי לקנות..

בגדול דרך פרוקסי השאלה עם סטים יודעת לגלות אותם

(גורם להם לחשוב שאתה גולש דרך מיקום שונה מהמיקום האמיתי )

פורסם

אני מחובר עכשיו עם VPN על IP של ארה"ב

וזה לא עבד עדיין

אז הוספתי כסף לSTEAM WALLET וזה לא נותן עדיין זה כותב שגיאה משהו לנסות יותר מאוחר וחיכיתי כמה זמן וזה עדיין ככה

פורסם

שיקול ראשון שחשוב לקחת בחשבון: לא משנה מאיפה אתה קונה/מוריד בכל מקרה אתה תקוע עם הGFWL.הגוטי כבר עולה פחות ממאה שקל בהזמנה מוקדמת של המהדורה הפיזית. כלול בו עוד כל מיני סקינים וצ'לנג' מאפס.שלא היו משפיעות על דעתי כל כך,אבל גם DLC עלילתי קצר. (ובחלק מהגרסאות-לא יודע אם בגרסת המחשב, ולא יודע אם באירופה-הסרט המצויר המוצלח של YEAR ONE שמבוסס על הקומיקס של פרנק מילר.)

עוד שיקול,זה שאולי הגוטי עצמו יגיע לסטים-כמו שהגוטי של הקודם צץ בזמנו גם בסטים אחרי שהמשחק נעדר ממנו.

פורסם

שיקול ראשון שחשוב לקחת בחשבון: לא משנה מאיפה אתה קונה/מוריד בכל מקרה אתה תקוע עם הGFWL.הגוטי כבר עולה פחות ממאה שקל בהזמנה מוקדמת של המהדורה הפיזית. כלול בו עוד כל מיני סקינים וצ'לנג' מאפס.שלא היו משפיעות על דעתי כל כך,אבל גם DLC עלילתי קצר. (ובחלק מהגרסאות-לא יודע אם בגרסת המחשב, ולא יודע אם באירופה-הסרט המצויר המוצלח של YEAR ONE שמבוסס על הקומיקס של פרנק מילר.)

עוד שיקול,זה שאולי הגוטי עצמו יגיע לסטים-כמו שהגוטי של הקודם צץ בזמנו גם בסטים אחרי שהמשחק נעדר ממנו.

הGFWL לא מפריע לי .. יש לי גם את AA בסטים, וזה לא קריטי הGFWL רק מתחבר לי כשנכנסים בשנייה וזהו

אני אוהב לקנות ושזה יהיה בסטים, הכל מרוכז במקום אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים