פורסם 2012 בפברואר 613 שנים קניתי את המשחק המקורי שהוא יצא, יש לי עוד את הדיסק שלו והוא עבד לי מצויין בזמנו (GTA IV) אבל כמו שציינתי, היה מבצע של כל הסידרה במחיר מצחיק אז קניתי ועכשיו אני לא מצליח לשחק תאמת לא ממש היה לי זמן לבדוק את זה לעומק, חשבתי אולי זה בעיה נפוצה ומישהו יודע את התשובה לפני שאני ינסה למחוק להתקין מחדש את כל ה"תוספים" שהמשחק מתקין איתו
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחלק 2 הזמנות לבטא למשחק Super Monday Night Combat זהו משחק כמו DOTA/LOL/HON אבל FPSתכתבו הודעה עם השם משתמש בסטיםברצינות אף אחד לא רוצה? המשחק דווקא ממש טוב...
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים נראה לי שאבדת את כולם ברגע שכתבת תחשבו טוב לפני שאתם מבקשים הזמנה אני ממש ממש לא רוצה לבזבז על מישהו שלא אוהב את הסגנון וסתם לא ישחק כולם ב-"חופשת סמסטר" לא הזמן הכי טוב בעולם להתחיל לשחק DOTA...
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים אפשר לחשוב מה כבר כתבתי שם... סך הכל אמור להרחיק אנשים שיודעים שהם לא אוהבים MOBA, לא את כל היקום
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים ניראה משחק נחמד מאוד, אבל אני לא כ"כ בקיא בסוגי משחק האלו (DOTA/LOL/HON), אכפת לאחד מכם להרחיב אולי? תודה
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים אתה שולט בגיבור וצריך "לכבוש" את הבסיס של היריבמלבדך יש גם יצורים שנקראים CREEPים שנשלטים ע"י המחשב שעוזרים לקבוצההעניין במשחק הוא שלכל גיבור יש מספר יכולות (שאפשר לשפר ע"י עלייה ברמות) ועבודה בצוות מאוד תחרותי ומאוד כיף
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחלק 2 הזמנות לבטא למשחק Super Monday Night Combat זהו משחק כמו DOTA/LOL/HON אבל FPSתחשבו טוב לפני שאתם מבקשים הזמנה אני ממש ממש לא רוצה לבזבז על מישהו שלא אוהב את הסגנון וסתם לא ישחקתכתבו הודעה עם השם משתמש בסטיםהו אני רוצה אני רוצה!בדיוק לפני כמה ימים גיליתי את המשחק הזה! שיחקתי ב-MNC אבל לא ידעתי שיש לזה המשך. D:אני ממש אשמח לקבל הזמנה, ה-ID שלי dimdima. ;D
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים נשמע טוב! אני אוכל לשחק רק עוד כשבועיים (מחכה לחלקים למערכת החדשה) אז אשמח להזמנה אבל בתור Low Priority כל עוד אין עוד מישהו נלהב כמו Dima.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים יצא fallout new vegas ultimate editionכרגיל המשחק לא זמין בישראל steam מקפחים אותנו
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים http://www.thehut.com/games/platforms/pc/fallout-new-vegas-ultimate-edition/10584269.htmlתעקוב בטוח המחיר יירד בהמשך..
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים יצא fallout new vegas ultimate editionכרגיל המשחק לא זמין בישראל steam מקפחים אותנוקניתי את NV עם איזה הרחבה אחת במבצעים ועוד לא נגעתי בו. יש לי ים של משחקים שאני משחק ועשיתי preorder לJA:BIA . המשחק עלה היום ממקום 5 ל4 בtop sellers כנראה בגלל הdemo ששוחרר. המשחק מעוד מוגבל יחסית לJA2 והוא לא בתורות אבל כיף לשחק בdemo למרות שאין fog of war . יש המון שבוכים על המגבלות אבל לא מסתקלים על היתרונות - המשחק יוצא עוד יומיים וזה יתרון גדול יחסית לנסיונות עבר לפתח משחק Jagged Alliance .מומלץ לשחק בdemo של BIA הוא די נחמד. אם אתם לא סובלים אותו תתרחקו מהמשחק כמו אש כי במשחקי JA יש 80%+ קרבות אז מומלץ לבדוק את הdemo לפני קניה.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים כפי שאתה רואה אין הרבה קופצים על ההצעה הזאת אז אשמח לקבל את ההזמנה הסטים שלי: http://www.steamcalculator.com/id/losnir
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים זאת ההודעה שמתקבלת כשאני עושה חיפוש לדירט 3 This item is currently unavailable in your regionאיך להבין את זה?http://store.steampowered.com/app/44320(את דירט 1 ו 2 אגב יש לי מהם ככה שאני לא מבין למה למשחק הזה דווקא אין תמיכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.