פורסם 2012 בינואר 913 שנים לא ידוע על מידע שדלף, VALVE ראו את העניין דיי מהר וכניראה שהפריצה לא הייתה מיועדת לגניבת מידע. בכל מקרה הם אמרו שכל המידע שהיה להם היה מוצפן בצורה הטובה ביותר אז גם אם למישהו יש DB יכול מאוד להיות שאין לו מה לעשות עם זה.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים תגידו, שווה לקנות את DIRT 2 בחמש דולר ? הרבה זמן לא קניתי משחק חדש בסטים מישהו יכול להמליץ עליו ?
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים אישית אני מאוד ממליץ עליו, ובמיוחד אם אתה אוהב משחקי מרוצים אז הוא מומלץ בהחלט. במחיר כזה זה אפילו לא שאלה.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים גם קיבל ציון פגז וגם ב-20 שקל גרפיקה פסיכית כזאת זה לא שאלה... הINGAME נראה ממש אמיתי
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים הורדתי את הדמו ובאמת המשחק ניראה מעולה ! בכל מקרה רכשתי אותו, נקווה שיהיה לי זמן לשחק בוא היום בערב ועוד שאלה, רכשתי לפני חודשיים-שלוש את כל הסידרה של ה GTA (הייתה במבצע במחיר של 12-13 דולר, לא זוכר בדיוק) ואתמול שניסיתי להיכנס למשחק GTA IV, המשחק לא עולה אני לוחץ על "Play" ב Social club" וכלום לא קורה גם אחרי כמה דקות
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים ^^^ מה קרה ל AVATAR שלך? GFWL זה הדבר הכי נוראי שראיתי בחיים שלי והוא יעשה לך בעיות כל הזמן חוץ מזה כל סדרת DIRT מאוד מומלצת, לדעתי משחקי המרוצים הכי טובים שהיו בשנים האחרונות. אני לא כל כך אהבתי את השינויים שהם עשו בשני, בשלישי סדרו חלק אבל בכל זאת לדעתי הראשון היה מעט טוב יותר.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחלק 2 הזמנות לבטא למשחק Super Monday Night Combat זהו משחק כמו DOTA/LOL/HON אבל FPSתחשבו טוב לפני שאתם מבקשים הזמנה אני ממש ממש לא רוצה לבזבז על מישהו שלא אוהב את הסגנון וסתם לא ישחקתכתבו הודעה עם השם משתמש בסטים
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים ^^^ מה קרה ל AVATAR שלך? נחזיר אותו, צודק GFWL זה הדבר הכי נוראי שראיתי בחיים שלי והוא יעשה לך בעיות כל הזמן חוץ מזה כל סדרת DIRT מאוד מומלצת, לדעתי משחקי המרוצים הכי טובים שהיו בשנים האחרונות. אני לא כל כך אהבתי את השינויים שהם עשו בשני, בשלישי סדרו חלק אבל בכל זאת לדעתי הראשון היה מעט טוב יותר. אוקיי, לדעתי לא. ממש לא. אבל הוא בהחלט משחק שנראה לי קרוב למציאות מבחינת הפיזיקה שלו. מבחינת כיפיות NAIL'D פשוט אוכל אותו בלי שמן זית ובלי מלח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.