פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים הלוואי והיה לי משהו לתת, הכל חרבנה אצלי. תראה: אם מישהו מעוניין במשהו אשמח לפחמים.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים חח לא הולך לך הא? לי יש עוד 9 אצ'יוומנטים לעשות, בסופ"ש נעשה. נראה איך יתגלגל מזלי. ד"א אפשר להשתמש בכמה קופונים בקנייה אחת? למשל לקנות את פורטל 2 עם כל הקופונים של VALVE. איי איזה קקה של אנשים יש. מה שאנשים בעצם עשו עם כל מהומת הפחמים הזאת. פתחו המוןהמון משתמשים בסטים, קנו במחיר בושה HUMBLE BUNDLES ואספו פחמים אחרי פחמים. רק תיכנסו לפה http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 ותראו שיש אנשים עם מאות של פחמים (שבדרך אחרת בלתי אפשרי להשיג).
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים המבצע של היום לא משהו למי שלא שיחק באססין קריד יכול לקנות חבילה של כולם בזול אבל מעבר לזה לא ראיתי משהו באמת מעניין אולי באינדי אבל אני רוצה לעבור את המשחקי ריטיל שיש לי לפני קניה של משחקי אינדי
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים HUMBLE דיברו על זה ושינו את החוקים של הקניה מהם בהתאם, הרבה אנשים קנו את האוסף משם בפחות מדולר רק בשביל להפעיל את המשחקים ב STEAM אני מאמין שזו הפעם האחרונה ש VALVE ו HUMBLE BUNDLES יאפשרו שיקרה דבר כזה. עד עכשיו סיימתי 13 משימות, יש לי 5 פחמים ו 4 קופונים (ההפרש זה בגלל TRADE והמרה של פחמים)
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מה זה משנה אם הם קנו אינדי באנדל או לא?(הרי אפשר לקבל בחמים גם אם סתם פותחים משתמשים)בלי קשר שאלה אחרתהאם אני יכול לקבוע איפה המשחקים של סטים ישמרו ? (נניח לשמור את כולם על מחיצה אחרת, לא של המערכת הפעלה)א. כדי להקל על פרמוט וכו'ב. אם יש לי שתי מערכות הפעלה ואני רוצה לשחק בשתיהן בלי להוריד הכל כפולאם לא האם יש דרך אחרת לשחק בשתי מערכות הפעלה עם עותק אחד של כל קובץ(זה גם יהיה מאוד יעיל אם יהיו פרופילים משותפים לשתיהן)תודה
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מחבר א. תעתיק את התיקיה program files\steam\steamapps למקום בטוח, תמחק את סטים, תתקין אותו על מחיצה אחרת ואז תחזיר לתיקיה של סטים את steamappsב. פשוט תתקין את סטים במחיצה משותפת לשני מערכות ההפעלה, אין לו בעיה לעבוד גם אם הוא לא מותקן...
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מה זה משנה אם הם קנו אינדי באנדל או לא?(הרי אפשר לקבל בחמים גם אם סתם פותחים משתמשים)זה משנה, כי בשביל להשתתף במבצע אתה צריך שבחשבון שלך יהיה משהו בעל ערך, לא חשבון ריק.ברור להם שניתם לפתוח אין סוף חשבונות סטים אז הם הוסיפו את המגבלה הזו שנפרצה בקלות ע"י הבאנדלים למיניהם.אבל קצת מאוחר מדי, בטוח יש המון אנשים עם עשרות חשבונות ואין מה לעשות נגד זה.אני גם בטוח שיש אנשים שמתפרנסים ממכירת חשבונות ומשחקים.
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים אפשר לעשות trade לכל משחק שנקנה דרך סטים? או רק משחקים שנקנו בתקופת המבצע?אם כן יש לי Freedom Force Complete שאני לא צריך ואין לי בעיה להחליף.
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים אפשר לעשות trade לכל משחק שנקנה דרך סטים? או רק משחקים שנקנו בתקופת המבצע?אם כן יש לי Freedom Force Complete שאני לא צריך ואין לי בעיה להחליף.כל עוד מדובר ב-Gift ולא במשחק שצמוד לחשבון שלך.
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים זה משנה, כי בשביל להשתתף במבצע אתה צריך שבחשבון שלך יהיה משהו בעל ערך, לא חשבון ריק.ברור להם שניתם לפתוח אין סוף חשבונות סטים אז הם הוסיפו את המגבלה הזו שנפרצה בקלות ע"י הבאנדלים למיניהם.אבל קצת מאוחר מדי, בטוח יש המון אנשים עם עשרות חשבונות ואין מה לעשות נגד זה.אני גם בטוח שיש אנשים שמתפרנסים ממכירת חשבונות ומשחקים.המחירים בסטים גם ככה לרוב מאוד זולים עם יש אנשים שעובדים בזה זה אולי בארצות עניות כמו שהיה עם WOW והחוות זהב אף אחד נורמלי לא יעבוד בדבר כזה במדינה שהיא לא עולם שלישי פשוט כי הרווח יהיה נמוך מאוד
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים וואו! איזה מבצעים גרועים יש היום :-X אתה מדבר על המבצעים שנכנסו לתוקף לפני שעה? הם נהדרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.