פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים אם מישהו רוצה לעשות טריידים בשביל המבצעים - יש לי פורטל, פורטל 2 וRisen שמוכנים לטרייד. מוזמנים לפנות אליי בפרטי להצעות. (וקופון לSpace Pirates and Zombies)
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים אם מישהו רוצה לעשות טריידים בשביל המבצעים - יש לי פורטל, פורטל 2 וRisen שמוכנים לטרייד. מוזמנים לפנות אליי בפרטי להצעות. (וקופון לSpace Pirates and Zombies)אני מוכן לקנות לך משחק ב5$ תמורת פורטל 2 אין לי מה להחליף וזה המחיר שאני רוצה לקנות את פורטל 2 ככה שעם יש לך משחק מעניין ב5$ שאתה רוצה תגיד לי לפני שנגמרים המבצעים ונעשה את זה
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים ממליץ לכולם על Beat Hazard. מכורי GeoWars ירגישו בבית.לנושא אחר: אני אמור לקבל עותק של The Ship בקרוב, אז אם למישהו יש הצעות מעניינות בתמורה - הוא מוזמן להציען.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים יש אגב עוד הזדמנות לקנות terraria ב 2.5 דולר . יש לי שתי עותקים בinventory שלי ואני חושב לקנות עוד אחד - שיהיה . אתמול קניתי את sequence שהוא די נחמד וbeat hazard . אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו עותקים של the ship איכשהו. לא יודע בדיוק איך. אתמול עשיתי craft וקיבלתי קופון מסריח - טוב אולי עדיף להשאר על פחם.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים יש אגב עוד הזדמנות לקנות terraria ב 2.5 דולר . יש לי שתי עותקים בinventory שלי ואני חושב לקנות עוד אחד - שיהיה . אתמול קניתי את sequence שהוא די נחמד וbeat hazard . אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו עותקים של the ship איכשהו. לא יודע בדיוק איך. אתמול עשיתי craft וקיבלתי קופון מסריח - טוב אולי עדיף להשאר על פחם. בדיוק אתמול השגתי עותק של The Ship. אף פעם אל תעשה Craft - תמיד טרייד!
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים אם מישהו מעוניין לתת משחק תמורת פחם, כל הקופונים המצ'וקמקים שלי או סתם קרמה טובה - שיצרף אותו בסטים: crowbar87.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.