עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

bastion משחק טוב אני ממליץ

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

bastion משחק טוב אני ממליץ

אני מחכה למבצע של 2.5$ עליו

פורסם

קרובי משחקי אינדי אני בכלל מחכה להמבל בנדל... ;D

פורסם

אם מישהו רוצה לעשות טריידים בשביל המבצעים - יש לי פורטל, פורטל 2 וRisen שמוכנים לטרייד. מוזמנים לפנות אליי בפרטי להצעות. (וקופון לSpace Pirates and Zombies)

פורסם

אם מישהו רוצה לעשות טריידים בשביל המבצעים - יש לי פורטל, פורטל 2 וRisen שמוכנים לטרייד. מוזמנים לפנות אליי בפרטי להצעות. (וקופון לSpace Pirates and Zombies)

אני מוכן לקנות לך משחק ב5$ תמורת פורטל 2

אין לי מה להחליף וזה המחיר שאני רוצה לקנות את פורטל 2 ככה שעם יש לך משחק מעניין ב5$ שאתה רוצה תגיד לי לפני שנגמרים המבצעים ונעשה את זה

פורסם

ממליץ לכולם על Beat Hazard. מכורי GeoWars ירגישו בבית.

לנושא אחר: אני אמור לקבל עותק של The Ship בקרוב, אז אם למישהו יש הצעות מעניינות בתמורה - הוא מוזמן להציען.

פורסם

GWeizman שלחתי לך הודעה

פורסם

מתי למישהו יצא בפעם האחרונה משהו שהוא לא פחם?

פורסם

לי לפני כמה דקות , את המשחק sequence

פורסם

רוב המשחקים החדשים עלובים.

פורסם

מישהו מעוניין בL4D GOTY? מחפש משחקים בלבד.

פורסם

מה קורה לגבי bastion ?

לפי מה שקראתי היה אמור לצאת לפני שבוע dlc למשחק

פורסם

יש אגב עוד הזדמנות לקנות terraria ב 2.5 דולר . יש לי שתי עותקים בinventory שלי ואני חושב לקנות עוד אחד - שיהיה :lol: .

אתמול קניתי את sequence שהוא די נחמד וbeat hazard . אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו עותקים של the ship איכשהו. לא יודע בדיוק איך. אתמול עשיתי craft וקיבלתי קופון מסריח - טוב אולי עדיף להשאר על פחם.

פורסם

יש אגב עוד הזדמנות לקנות terraria ב 2.5 דולר . יש לי שתי עותקים בinventory שלי ואני חושב לקנות עוד אחד - שיהיה :lol: .

אתמול קניתי את sequence שהוא די נחמד וbeat hazard . אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו עותקים של the ship איכשהו. לא יודע בדיוק איך. אתמול עשיתי craft וקיבלתי קופון מסריח - טוב אולי עדיף להשאר על פחם.

בדיוק אתמול השגתי עותק של The Ship. אף פעם אל תעשה Craft - תמיד טרייד!

פורסם

אם מישהו מעוניין לתת משחק תמורת פחם, כל הקופונים המצ'וקמקים שלי או סתם קרמה טובה - שיצרף אותו בסטים: crowbar87.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים