עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יוצא לי רק פחמים :pissed: יצאו לי עוד 2, אחד מהמשימה של אתמול של HARD RESET והשני ממשימה של היום (הזה של ה WISHLIST).

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו רוצה קופונים של VALVE?

יש לי 25 ו10 אחוז שלהם.

יש לי גם 33 של 2K.

רוצה COAL בתמורה.

פורסם

קיבלתי עכשיו קופון לרכוש את Demolition inc ב50% כאשר המשחק יצא .

לא מאמין שאני אשחק בו גם בחינם .

פורסם

אתם יודעים אם אפשר להחליף COAL תמורת COAL, או 25% תמורת 25% וזה תופס למשימה של ההחלפות?

פורסם

בהחלט.

פורסם

אתם יודעים אם אפשר להחליף COAL תמורת COAL, או 25% תמורת 25% וזה תופס למשימה של ההחלפות?

אז יש מישהו שרוצה או יכול לעזור? :)

פורסם

אז, לאף אחד אין משחקים להיפטר מהם?

פורסם

אני אחליף בכיף רק בשביל הקטע

2 פחמים

33% Valve

50% Monday Night Combat

פורסם

יש לי 25% על VALVA - אשמח לקבל 33 על 2K... אם למישהו מתחשק להחליף הכינוי בסטים: crowbar87

עריכה:

יש לי גם פחם אחד ו33 הנחה על SEGA - מחליף תמורת הנחה על 2K

אם מישהו רוצה אני יכול להוסיף גם כמה חפצים לTF2 :)

פורסם

יש לי 50% על

oddboxx

מישהו רוצה?

פורסם

אז, לאף אחד אין משחקים להיפטר מהם?

קיבלתי אתמול L4D2 על X3: albion prelude . לקח קצת זמן לגרם למישהו לקפוץ מהספינה שלו אבל בסוף הצלחתי לשכנע אותם. שנה שעברה נתתי 3 עותקים של l4d2 (קניתי 4pack ) וקיבלתי refund על אחד (למישהו היתה בעיה זמנית עם כרטיס אשראי - קניתי לו גם GTA4).

בגדול מישהו כבר ביקש אותו אבל נתתי לו Dungeon of dredmor complete כבר .עדיין לא כלכך אכפת לי לתת אותו כי לכולם באתר ההוא יש אותו כבר. אם הוא ישחק אותו אז זה לפחות לא יתבזבז (קורה שנותנים מתנה ואנשים לא משחקים בה).

יש לי dungeon of dredmor בלי הרחבה שקניתי בטעות שמוכן לאריזה ושליחה. את הdungeon defenders אני שוקל אם להעביר למי שקנה לי את defense grid במתנה. אתמול שלחתי למישהו מאוסטרליה אל albion כי הוא גם חובב X3. יש אחד שניסיתי לשכנע אותו לקבל אותו למרות שהוא ביקש "בלי מתנות השנה" לפי דעתי צריך לשלוח לו ערימות של פחם . אם אני אמשיך לקנות מתנות רק בגלל שמשחקים שאני אוהב זולים אשתי תתלה אותי על עץ.

אם אתה ממש רוצה אני יכול לזרוק עליך את dungeons of dredmor . זה משחק rogue like אבל הוא יכול להיות ממכר.

הקופונים האחרים שלי הם:

50% payday the heist

50% shatterd horizon

25% valve

ו 6 חתיכות פחם

פורסם

ד"א

יש דרך ליעל את ההודרה של סטים? (אמנם היא לא איטית ממש , אבל אם אפשר יותר מהר אז למה לא?)

כרגע בהגדרות הודרה אני בגרמניה - פרנקפורט (זה הברירת מחדל)

לשנות את זה?

יש אולי עוד הגדרות שאפשר לשנות? (פורטים או משהו כזה?, אנא ערף...)

תודה

פורסם

תנסה לשנות למזה''ת או יוון, אלה עובדים לי הכי טוב.

פורסם

תודה

עוד ד"א

יש לי שתי מערכות הפעלה

ואני רוצה לשחק בשתיהן בלי להוריד הכל כפול

איך אני יכול שסטים בכל אחת משתי מערכות ההפעלה ישתמשו באותה תקיה?

(והאם אני יכול לשים את כל הקבצים של המשחקים בכונן נפרד מהכונן של מערכת ההפעלה, כך שאם אני מפרמט לא תהיה שום בעיה?)

תודה

פורסם

לגבי העברה של סטים כתבו את זה כבר הרבה פעמים

מה שתעשה זה קודם כל ללכת לתייקיה של סטים ולגבות את התיקיה STEAMAPPS למיקום אחר

אחרי שגיבית תמחק את סטים ותתקין אותו מחדש בכונן שאתה רוצה

אחרי שסטים הותקן ועודכן תסגור אותו ואז תשים את התיקייה שגיבית בתוך התיקייה החדשה של סטים,תפעיל מחדש את סטים וכל המשחקים יופיעו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים