פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים יוצא לי רק פחמים יצאו לי עוד 2, אחד מהמשימה של אתמול של HARD RESET והשני ממשימה של היום (הזה של ה WISHLIST).
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מישהו רוצה קופונים של VALVE?יש לי 25 ו10 אחוז שלהם.יש לי גם 33 של 2K.רוצה COAL בתמורה.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים קיבלתי עכשיו קופון לרכוש את Demolition inc ב50% כאשר המשחק יצא . לא מאמין שאני אשחק בו גם בחינם .
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים אתם יודעים אם אפשר להחליף COAL תמורת COAL, או 25% תמורת 25% וזה תופס למשימה של ההחלפות?
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים אתם יודעים אם אפשר להחליף COAL תמורת COAL, או 25% תמורת 25% וזה תופס למשימה של ההחלפות? אז יש מישהו שרוצה או יכול לעזור?
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים יש לי 25% על VALVA - אשמח לקבל 33 על 2K... אם למישהו מתחשק להחליף הכינוי בסטים: crowbar87 עריכה: יש לי גם פחם אחד ו33 הנחה על SEGA - מחליף תמורת הנחה על 2K אם מישהו רוצה אני יכול להוסיף גם כמה חפצים לTF2
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים אז, לאף אחד אין משחקים להיפטר מהם?קיבלתי אתמול L4D2 על X3: albion prelude . לקח קצת זמן לגרם למישהו לקפוץ מהספינה שלו אבל בסוף הצלחתי לשכנע אותם. שנה שעברה נתתי 3 עותקים של l4d2 (קניתי 4pack ) וקיבלתי refund על אחד (למישהו היתה בעיה זמנית עם כרטיס אשראי - קניתי לו גם GTA4).בגדול מישהו כבר ביקש אותו אבל נתתי לו Dungeon of dredmor complete כבר .עדיין לא כלכך אכפת לי לתת אותו כי לכולם באתר ההוא יש אותו כבר. אם הוא ישחק אותו אז זה לפחות לא יתבזבז (קורה שנותנים מתנה ואנשים לא משחקים בה). יש לי dungeon of dredmor בלי הרחבה שקניתי בטעות שמוכן לאריזה ושליחה. את הdungeon defenders אני שוקל אם להעביר למי שקנה לי את defense grid במתנה. אתמול שלחתי למישהו מאוסטרליה אל albion כי הוא גם חובב X3. יש אחד שניסיתי לשכנע אותו לקבל אותו למרות שהוא ביקש "בלי מתנות השנה" לפי דעתי צריך לשלוח לו ערימות של פחם . אם אני אמשיך לקנות מתנות רק בגלל שמשחקים שאני אוהב זולים אשתי תתלה אותי על עץ.אם אתה ממש רוצה אני יכול לזרוק עליך את dungeons of dredmor . זה משחק rogue like אבל הוא יכול להיות ממכר.הקופונים האחרים שלי הם: 50% payday the heist 50% shatterd horizon 25% valveו 6 חתיכות פחם
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים ד"איש דרך ליעל את ההודרה של סטים? (אמנם היא לא איטית ממש , אבל אם אפשר יותר מהר אז למה לא?)כרגע בהגדרות הודרה אני בגרמניה - פרנקפורט (זה הברירת מחדל)לשנות את זה?יש אולי עוד הגדרות שאפשר לשנות? (פורטים או משהו כזה?, אנא ערף...)תודה
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים תודהעוד ד"איש לי שתי מערכות הפעלהואני רוצה לשחק בשתיהן בלי להוריד הכל כפולאיך אני יכול שסטים בכל אחת משתי מערכות ההפעלה ישתמשו באותה תקיה?(והאם אני יכול לשים את כל הקבצים של המשחקים בכונן נפרד מהכונן של מערכת ההפעלה, כך שאם אני מפרמט לא תהיה שום בעיה?)תודה
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים לגבי העברה של סטים כתבו את זה כבר הרבה פעמיםמה שתעשה זה קודם כל ללכת לתייקיה של סטים ולגבות את התיקיה STEAMAPPS למיקום אחראחרי שגיבית תמחק את סטים ותתקין אותו מחדש בכונן שאתה רוצהאחרי שסטים הותקן ועודכן תסגור אותו ואז תשים את התיקייה שגיבית בתוך התיקייה החדשה של סטים,תפעיל מחדש את סטים וכל המשחקים יופיעו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.