פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים הגבלות איזוריות כאלו רוב הזמן זה בגלל המפיצות שעושות את העסקים שלהם אולי יש חברה שמפיצה לישראל שחתמה חוזה בילעדיות
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מישהו קנה את COD MW2 ב15$? אם אני קונה זה כולל את המולטיפלייר נכון? המולטי שלו שווה או שהוא נמאס אחרי כמה זמן? איך המפות?
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים באמת עכשיו ניסתי להתקין ולשחק כמה משחקים מהחבילת INDIE האחרונהמתוך 4 שבדקתי 2 פעלו1 עשה בעיות התקנה - משהו בשרת של סטים (איזה הודעת עומס או משהו כזה...*ואחד לא הסכים לרוץ (איזה ERROR בנסיון לפתוח את המשחק)
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מישהו קנה את COD MW2 ב15$? אם אני קונה זה כולל את המולטיפלייר נכון? המולטי שלו שווה או שהוא נמאס אחרי כמה זמן? איך המפות?תבדוק קודם כל עם זה באמת המשחק או סתם הרחבה למשחק כי אקטיוויזיון מוכרים הרבה פעמים את ההרחבות ב15$ אחת בעניין המולטי שלו הרבה זמן לא שיחקתי אבל בגדול זה מולטי סטנדרטי להיום אבל מאוד מלוטש יש כל מיני מצבי משחק יש עליה בדרגות יש את האפשרויות החברתיות וכו הבעיה לטעמי זה הדחיפה של הDLC שיש כמה לכל משחק COD ראשי בשנים האחרונות והם מאוד יקרות יחסית לתמורה לדעתי בלי זה תקבל מספר יחסית מצומצם של מפות שזה מבאס בכל מקרה עם זה המשחק המלא ולא סתם הרחבה ולא ניסיתה אף פעם זה מאוד מומלץ ב15$ ,אבל לי אישית נימאס מהסדרה כי המשחקים מאוד דומים מאז COD4
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים אם מישהו מעוניין בקופונים: 1. 50% הנחה ל- Revenge of the titans 2. 33% הנחה מכל המשחקים של Valve אני מוכן להחליף תמורת גוש פחם עלוב
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים גם אני שמח אהיה להחליף את שני הקופונים שלי - אין לי בם שימוש.Audiosurf -50%50%- משחקי וואלבתמורת שני גושי פחם שאין להם שימוש אצלכם. מבטיח לטפל בהם יפה!
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים המחירים בסטים פשוט ביזיון!!! Mass Effect 2 עולה בחו"ל 5$ ובארץ 12$! מה נסגר?!
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים עוד לא הצלחתי את המשימה של Defense Grid :-\ אני לא כל כך טוב במשחק הזה... בשביל להגיע לזהב אני צריך לעשות משחק מושלם? כי אם כן זה דיי קשה תאשים את EA, ב ORIGIN המחירים בישראל בכלל ביורו
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים עוד לא הצלחתי את המשימה של Defense Grid :-\ אני לא כל כך טוב במשחק הזה... בשביל להגיע לזהב אני צריך לעשות משחק מושלם? כי אם כן זה דיי קשה השלמתי אותה אתמול. זה לא קשה - פשוט תדאג להשתמש בעיקר ב-Gun, Laser ו-Temporal (הם הכי אפקטיביים מבחינת עלות/תועלת), ולשדרג כשאתה יכול. בהצלחה!
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים ה wallpaper של גיימינג מודיעין גורם לי לשחק יותר ממה שאני מקציב למשחקי מחשב כמו שאם יהיה לידי חטיף במבה אני אחסל אותו בקשר לסטים אין מה לעשות אנחנו מקופחים לעומת בחו"ל גם בקונסולות
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים מצחיק העלו מחיר היום לדיוק ניוקם ולמטרו ושמו אותם ב10$ כניראה נחטפו ב5$ העלו מחיר משום שנגמר המבצע. לא נוהגים לייקר משחקים אם הם נחטפים בזול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.