עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע אבל כבר רכשתי אותו, אני רק מחכה למשלוח

פורסם

http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher

הם מוכרים ללא DRM.

תודה

(אני מניח שאם כך, אז אין ייתרון לסטים נכון?)

עריכה:

הם הקשיבו לי (שוב)

עכשיו זה ב 2 וחצי דולר

לכאורה אז מה ההבדל בין סטים ל GOG (את שניהם אני לא יכול להתקין על יותר ממחשב אחד. ואת /שניהם אני יכול לשחק OFFLINE...)

[מצטער שעוד לא הבנתי מה כל ההשלכות של DRM]

פורסם

קניתי את witcher מסטים ואת דיוק ניוקם ואת האוסף של HL1

היה מאוד זול

פורסם

הDRM זה אומר שאם קנית מסטים אתה חייב להיות מחובר לתוכנה של סטים באינטרנט כדי לשחק.(יש לסטים מצב אופליין שלא תמיד עובד וצריך להפעיל אותו כשאתה אונליין) כלומר אם יש לך בעיות עם החיבור או עם הסטים אתה בבעיה.

כשאתה קונה מGOG אתה מוריד למחשב ויכול לשחק בו בלי להתחבר לאינטרנט. הרעיון שמאחורי זה זה שבמסגרת המאבק בפיראטיות,לא צריך לפגוע בצרכנים הלגיטמיים ולהציב כל מיני הגנות(סטים עוד נחשבת לנוחה מבינהן) שפוגעות בחוית המשחק שלהם.

GOG גם נוטים לפנק יותר-המהדורות שלהם מגיעות עם כל מיני בונוסים(פסי קול וכו'). ספציפית לויצ'ר הם נותנים גם כן כל מיני דברים בנוסף על מה שיש במהדורה הרגילה שלו(כגון ארטבוק דיגיטלי,טפטים ועוד)

פורסם

gog נותנת את הערכה המלאה שזה תמונות מסך, סרטונים כמו make of, פס קול מהמשחק וחוברת

משחקים ישנים רצים על dosbox אוטומטית

פורסם

בנתיים לפי מה שניסתי STEAM מריץ משחקים OFFLINE

אבל אם אתה מזהיר אז נקנה מ GOG

אחרי הכל 10 שקלים יותר או פחות... (100% הבדל אבל מה זה משנה)

פורסם

קניתי Witcher ו-Metro 2033.

יש עוד חנויות כמו סטים שיש להם מבצעים?

פורסם

הDRM זה אומר שאם קנית מסטים אתה חייב להיות מחובר לתוכנה של סטים באינטרנט כדי לשחק.(יש לסטים מצב אופליין שלא תמיד עובד וצריך להפעיל אותו כשאתה אונליין) כלומר אם יש לך בעיות עם החיבור או עם הסטים אתה בבעיה.

כשאתה קונה מGOG אתה מוריד למחשב ויכול לשחק בו בלי להתחבר לאינטרנט. הרעיון שמאחורי זה זה שבמסגרת המאבק בפיראטיות,לא צריך לפגוע בצרכנים הלגיטמיים ולהציב כל מיני הגנות(סטים עוד נחשבת לנוחה מבינהן) שפוגעות בחוית המשחק שלהם.

GOG גם נוטים לפנק יותר-המהדורות שלהם מגיעות עם כל מיני בונוסים(פסי קול וכו'). ספציפית לויצ'ר הם נותנים גם כן כל מיני דברים בנוסף על מה שיש במהדורה הרגילה שלו(כגון ארטבוק דיגיטלי,טפטים ועוד)

סטים עצמה לא מחיבת את זה בכלל לפחות לא יצא לי לשמוע על משחק שמחיב את זה בסטים אבל לא במקורות אחרים

נכון יש משחקים שנמכרים בסטים עם כל מיני הגנות DRM מסריחות שפוגעות בצרכן ,אבל זה לא בגלל סטים אלה בגלל מפיצות מסוימות שבוחרות בזה

בכל מקרה המשחק עלה לי דולרים בודדים אז אני יקבל הגנות כאלו במחיר כזה

פורסם

היה מבצע ב GOG לפני כשבוע, רק אחרי שהמבצע נגמר שם עשו את אותו מבצע בדיוק בשאר החנות.

בקשר לעוד חנויות, יש עוד הרבה, יש דיון נוסף פה לחנויות אחרות. לא ניראה לי שיש עוד חברה שעושה משהו בגודל של מה ש STEAM עושים אבל מבצעים יש בשפע.

פורסם

סטים עצמה לא מחיבת את זה בכלל לפחות לא יצא לי לשמוע על משחק שמחיב את זה בסטים אבל לא במקורות אחרים

נכון יש משחקים שנמכרים בסטים עם כל מיני הגנות DRM מסריחות שפוגעות בצרכן ,אבל זה לא בגלל סטים אלה בגלל מפיצות מסוימות שבוחרות בזה

בכל מקרה המשחק עלה לי דולרים בודדים אז אני יקבל הגנות כאלו במחיר כזה

אני לא מדבר על הגנות חיצוניות ונוספות כמו SECUROM(בעעע) או GFWL,אלא על פלטפורמת סטים עצמה. העובדה היא שבחודש חודשיים האחרונים יש לי הרבה בעיות להתחבר אליה ולהפעיל משחקים דרכה(משהו בספקית או פורטים או ווטבר),אז כשHUMBLEBUNDLE או GOG מציעים לי גרסאות ללא צורך בחיבור לאינטרנט כלל,עד כמה שאני אוהב את האצ'יבמנטס של סטים-אני מברך על ההזדמנות.

זה לא שאני לא קונה בסטים-זה הDRM הכי ידידותי שיש(או אצלי,היה הכי ידידותי עד לאחרונה >:( ) אבל אם יש לי בחירה בינו לבין גוג-היתי הולך על גוג

פורסם

יש לי שאלה קטנה, קיבלתי קופון הנחה על משחקים של VALVA, ונכנסתי למשחקים שאפשר לקנות אותם עם הקופון

אבל אני לא רואה את האפשרות להוסיף את הקופון, גם אחרי שהוספתי אותם לעגלה.

יש למישהו מושג?

פורסם

אאל"ט הקופונים תקפים מהראשון לינואר

פורסם

קרובי קניתי את פורטל 2...ב2 פאק. :D העסקה הכי זדונית שלי בסטים מאז בורדרלאנדז GOTY.

ולקנות משחקים של וואלב בפחות מ75 אחוז הנחה זה לא רציני לחובבי מבצעים :D. אלא אם כן הם רוצים להחזיר משהו לוואלב על ההשקעה. מה שכן הבנתי שהקופונים עובדים גם אם יש דיל אחר של וואלב ומוסיפים עליו עוד הנחה אז יכול להיות שזה שווה

פורסם

אני לא מדבר על הגנות חיצוניות ונוספות כמו SECUROM(בעעע) או GFWL,אלא על פלטפורמת סטים עצמה. העובדה היא שבחודש חודשיים האחרונים יש לי הרבה בעיות להתחבר אליה ולהפעיל משחקים דרכה(משהו בספקית או פורטים או ווטבר),אז כשHUMBLEBUNDLE או GOG מציעים לי גרסאות ללא צורך בחיבור לאינטרנט כלל,עד כמה שאני אוהב את האצ'יבמנטס של סטים-אני מברך על ההזדמנות.

זה לא שאני לא קונה בסטים-זה הDRM הכי ידידותי שיש(או אצלי,היה הכי ידידותי עד לאחרונה >:( ) אבל אם יש לי בחירה בינו לבין גוג-היתי הולך על גוג

אחרי שאתה מתקין משחק דרך סטים כימאט כל המשחקים נותנים לך לשחק במצב אוף ליין

מה שכן אולי מישהו עלה לך על החשבון וחורש על המשחקים שלך מימקום אחר שזה עוד פיצר מעולה בסטים האפשרות לשחק ממכשיר אחר

אחרי התקנת המשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים