פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים כבר יומיים אני פותח STEAM והוא עולה לי עם NO CONNECTION ו OFFLINE. למשהו יש בעיה כזאת? מה אפשר לעשות? גם ב SETTINGS הוא כותב לי ש CONTACT EMAIL - UNVERIFIED, ו SECURITY STATUS - UNKNOWN, OFFLINE קורה גם לי הרבה, בזמן האחרון הפסיק אבל לפני חודש זה היה קורה כל יומיים. יש לי גם בעיה שזה כותב לי Lost Connection To Steam בפרינדס ויש לי אינטרנט באותו זמן.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים למה בדף הראשי שליד החנות כתוב לי ליד FABLENOT AVAILABLE IN YOUR REGIONלייתר דיוקהאםאפשר לפתור את זה(או מה זה אמור להיות?)תודה
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים OMGעלק סטים הפך להיות אמיגה..אומר לי SERVER ERROR 503 עם פקן GURU MEDITATION!!!!
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים ריקוס גם אני מקבל את ההודעה הזו לאחר כמה נסיונות הצלחתי להכנס אין שם הרבה מבצעים שווים במבצעי ה wishlist היה מבצעים הרבה יותר טוביםלדוגמא limbo ב 5$ ובמבצע לפני כמה ימים היה מחיר של 2.5$כמובן שיש כמה שווים כמו portal 2
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים Error 503 Service UnavailableService UnavailableGuru Meditation:XID: מספר שאני חושש להראותVarnish cache serverע"י כיבויי וכניסה מחדש לסטים או רענון של הדף? כי זה נראה שהספריה עובדת..
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים גם אני מקבל את זהאחרי כמה זמן הוא מתעדכןדווקא אני שמחתי למראה ה fable TLC ב 2.5$
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים אין להם היערכות לדברים מהסוג הזה חוץ מאשר SERVER ERROR 503?אני בטוח שהם פלטופרמה מופצצת בכסף, לא יכולים לפנק קצת יותר ברוחב פס כשיש צפי ללחץ? אפילו אפשר לעשות את זה אוטומטית עם הספקית שלהם. כאשר יש יותר מדי קליקים-עוברים לפס רחב יותר ומשלמים קצת יותר. בדיוק כמו של גוגל יש מכסת כמות קליקים לפרסומת.זה דבר שאני לא מבין בחו"ל, מילא בארץ שמים עליך פס באופן קבוע.. אבל שם גם יש להם כסף וגם תודעת שירות וגם טכנולוגיה יותר שווה.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים הם לא מטומטמים - אבל עד כמה שלא תסה להיערך לדברים כאלה, תמיד משהו יתפקשש!
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים הם כנראה הקשיבו לכם שם - steam התחיל לרוץ וכרגע אפילו מוריד משחקים על 700-800Kb/s 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.