עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה שהבנתי זה שרק מהדורת GOG של הויצ'ר 2 היא DRM FREE. בסטים יש לו הגנה של סטים כמו כל משחק אחר בסטים..לפחות למיטב הבנתי

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא היה לך אפשרות של הורדות לא חוקיות היית מעריך את האופציה של חנויות דיגיטליות

חוץ מזה אתה הולך לקבל תביעה על זה שהורדת witcher 2 אחרי זה תדבר

למה סתם להלשין למה? אין לי בכלל וויצ'ר 2 כי התבעסתי מהראשון.. דבר שני מישהו אי פעם בארץ חטף קנס. דבר שלישי, אני זה שמשתמש בסטים העושק גיימרים הזה, אז איך הורדה לא חוקית?

או שלא הבנתי אותך נכון...

פורסם

תודה

אם אני מבין נכון SP - STEAMPLAY

ואם למשל אני רוכש משחק שהוא לא SP

אז לכאורה לפי דבריך אני חייב להיות ONLINE

או שלא?

לגבי משחקים חדשים זה שונה ממשחק למשחק

אבל לגבי ישנים (3-4 שנים נניח) שאז לא הייתה כ"כ העסקות עם כל זה

האם שם אפשר באופן יחסית גורף לשחק OFFLINE?

בכל אופן נראה לי שהבנתי בערך את המצב

תודה רבה על ההסבר

נ.ב לא הבנתי האם אתה תומך במה שאמרתי

וטוען שהעולם אכזר אבל זה לא טוב

או שאתה אומר שזה בסדר (ולראיה אומר שכולם פה נעשקו ע"י סטים?!)

בכל אופן אני לא מדבר על משחק שלא נגעת כי לא בא לך, אלא שטכנית לא יכולת לשחק

פורסם

SP=single player

ב STEAM אפשר לשחק כל משחק במצב OFFLINE כל עוד זה לא משחק שדורש חיבור לאינטרנט (משחק רשת).

בקשר ל WITCHER 2, המשחק הוא DRM FREE בכל מקום חוץ מ STEAM שכמובן מגיע עם ההגנות המובנות של התוכנה. בכל מקרה עדיף לקנות את המשחקים האלה מ GOG (שבבעלות המפתחת/מפיצה של THE WITCHER).

בקשר ל STEAM, הם עושים את העבודה שלהם, הם נותנים מחירים הוגנים והשירות שלהם לרוב טוב בהרבה משל החנויות המקומיות או החנויות באנגליה.

מה שנכון זה שהמחירים שלהם גורמים לזה שאנשים קונים בלי לחשוב, קונים ובחיים לא משחקים במשחקים האלה כי אין להם זמן. יש לי משחקים שקניתי וראיתי רק את הסרטון פתיחה שלהם והתפריט הראשי, יש כאלה ששיחקתי בהם רק חצי שעה למרות שמאוד אהבתי אותם.

אפשר לבכות כמה שרוצים על זה אבל בזכותם אנחנו יכולים לקנות משחקים חדשים במחירים מצויינים. לפני STEAM בחיים לא הייתם רואים משחקים חדשים יוצאים עם מחירים של 30-40 דולר (כמו SS3:BFE ו BATMAN החדש) ובטוח שא היינו רואים כל כך הרבה משחקי INDIE במחירים שזולים מהמחירים בקונסולות.

רוצים עוד דוגמא לכמה STEAM חשוב?

http://www.industrygamers.com/news/skyrim-reaches-10-million-shipped-becomes-fastest-selling-steam-title-ever/

פורסם

זה מה שאמרתי בניסוח אחר :)

אנשים סובלים מעודף כסף שקנו אותו במחיר 227 ש"ח במחיר של סטים 60$

פורסם

בדר"כ כשיש לך תיקיית משחקים גדולה אז לוקח זמן עד שאתה מגיע לשאר המשחקים

הכי מפחיד זה אם יום אחד סטים יפשוט את הרגל ואז לא נוכל לשחק במשחקים שלנו בחיים :nixweiss:

פורסם

סביר להניח שאם וואלאב תהיה בצרות ידאגו לפיתרון כדי שהלקוחות לא יידפקו, חוץ מזה פרט להעפלה הראשונית במחשב חדש\אחרי פירמוט לא חייבים להיות מחוברים. חוץ מזה אני בטוח שבמצב אפוקליפטי כזה הפיארטים ידאגו לאיזה פתרון נוח לכולם P:

פורסם

בדר"כ כשיש לך תיקיית משחקים גדולה אז לוקח זמן עד שאתה מגיע לשאר המשחקים

הכי מפחיד זה אם יום אחד סטים יפשוט את הרגל ואז לא נוכל לשחק במשחקים שלנו בחיים :nixweiss:

תוכל לשחק במה שמותקן לך במחשב באופלין מוד

יש רק משחקים בודדים שמחיבים חיבור לרשת לשחק סינגל

מה שכן בפירמוט הבא או במחשב חדש לא תוכל להעביר את המשחקים אבל אין שום סימן שהם יפשטו רגל בקרוב וגם אז מישהו בטח יקנה אותם

מה שנכון זה שהמחירים שלהם גורמים לזה שאנשים קונים בלי לחשוב,

אולי בהתחלה אבל עם הזמן לומדים

יש לי משחקים שעוד לא נגעתי בהם אבל זה רק בגלל שרציתי לשחק בבילעדים של כל קונסולות הדור הזה ואני קרוב לסיום

ככה שעם הזמן אני יסיים גם את ספרית המשחקים הקימת

בנוגע לבאטמן אולי ברוסיה הוא נימכר בזול אבל לא במערב

פורסם

40$ בהזמנה מוקדמת זה יחסית זול (בהשוואה ל 50-60 דולר), ברור שזה לא המחירים ברוסיה אבל זה בכל זאת שיפור. אותו דבר עם SS3:BFE שעלה פחות מ 40$ ו LIMBO שעלה 10$ במקום 15$ והרשימה עוד ארוכה (שלא לדבר על זה שרוב המשחקים האלה במבצע חודשים בודדים אחרי שהם יוצאים).

תגיד מה שאתה רוצה, לרובנו פה יש הרבה משחקים שהם לא הולכים לשחק בהם :-\ קניתי את L4D הראשון יחד עם L4D2, אני לא באמת הולך לשחק ב 1. אותו דבר עם ODDWORLD, קניתי את כל המשחקים אבל אין מצב שאני אסיים אפילו אחד מהם, לפחות לא בשנים הקרובות.

פורסם

זה כי אתה כניראה קונה סתם

ולא מבין מה הבעיה לסיים את ODDWORLD השלישי ורביעי ובשלישי אתה גם ככה מקבל את הסיפור של הראשון והשני בווידיאו

אולי 2 הראשונים עם השליטה המעצבנת זה מובן אבל השלישי והרביעי תוקנו בעדכונים והם לא כאלו ארוכים פשוט צריך לשבת אליהם קצת

זה לא בדיוק Skyrim שאני דוחה אותו בינתיים עד שאני יסיים הרבה אחרים בגלל שהוא מוצף תוכן

סך הכל את הODDWORLD השלישי ורביעי אפשר לסיים בבערך 10 שעות כל אחד

פורסם

קונים כי זה ב 5-10 דולר :P

מאז שהתחלתי ללמוד אני משחק 5 שעות בשבועיים :-\ נתון מאוד עצוב בהשוואה ל 20 שעות שהיה לפני זה.

פורסם

כבר יומיים אני פותח STEAM והוא עולה לי עם NO CONNECTION ו OFFLINE. למשהו יש בעיה כזאת? מה אפשר לעשות? גם ב SETTINGS הוא כותב לי ש CONTACT EMAIL - UNVERIFIED, ו SECURITY STATUS - UNKNOWN, OFFLINE :(

פורסם

:hizuk:

בדיוק הפוסט שעמדתי לכתוב

נמאס מהבעייה הזאת היא נמשכת מספר שעות, אני הולך להגיש תביעה ייצוגית נגד סטים!

יום אחד הם ייעלמו ולא נוכל לשחק יותר במשחקים :(

פורסם

מקווה שזה לא כל כך חמור, אבל זה מעצבן. אני מתחיל לחפש בעיות אצלי, כי זה לפחות יומיים ברציפות (אולי יותר, פשוט הייתי עסוק ולא פתחתי סטים) :-\

פורסם

הבנתי שזה אצל הרבה משתמשים מהארץ

אולי זה ספקית ספציפית??? איזה ספקית אתם? ואיזה תשתית (אצל האנשים עם הבעיות)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים