עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק בסגנון של L4D, זכה לביקורות טובות.

אם מזכירים משחקים בסגנון, L4D (הסדרה) ב 75% הנחה במבצע היומי, למי שמרגיש צורך להשלים את אוסף ה VALVE GAMES שלו.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מבצע על witcher 2 ב $23.99 USD

קניתי אותו לפני שבוע ב zavvi ב 120 ש"ח

אגב מישהו מכיר חנויות זולות ברמה של zavvi לא דיגיטליות כמובן

פורסם

מבצע באותו מחיר בגוג (GOG .COM) ויש שמה יותר בונוסים ובלי DRM

פורסם

יש 50% הנחה על כל המשחקים שלהם

קניתי lands of lore

מה שאהבתי שהוא מריץ את המשחק על dosbox בהפעלה

מזכיר לי ששיחקתי פעם על המחשב הישן בלי תהליכים מיותרים . רק שהסאונד ב dosbox לא נאמן בדיוק למקור

למה ל pc יש חנויות דיגיטליות ולא לקונסולות

פורסם

יש חנויות דיגיטליות לכל קונסולת מינסטרים היום -פשוט זה לא מפותח כמו סטים כרגע

לסוני יש את הPSN גם לPSP וגם לPS3 וגם לויטה

לMS את את החנות שלה בשרות הLIVE

לנינטנדו יש את הVC (למשחקים ישנים ) לWII ו3DS

יש את הWIIWAR למשחקים קטנים לWII יש שרות דומה לDSI ול3DS

בעניין משחקים מלאים זה בעיה בשרות של הPSP יש הרבה בשרות של הPS3 וה360 יש קצת לנינטנדו לא יודע עם בכלל מוכרים משחקים מלאים בשרות

(מדבר על משחקי ריטיל גדולים מהדור הזה )

אני חושב שהטכנולוגיה תיתפתח ניראה יותר ויותר משחקים מלאים יוצאים לחנויות הפיזיות ולשרותי ההורדות ביחד גם בקונסולות

פורסם

השירות של נינטנדו עלוב ביותר, הם גם מפרידים בין כל קונסולה ולכל קונסולה יש כסף משלה :screwy:

ב PSN אין מספיק תוכן והחלוקה האיזורית שלו מוגבלת בצורה נוראית, עברו כמה שנים טובות מאז שהקונסולה יצאה וגם היום אנשים קונים כל הזמן DLC מהאיזור הלא נכון והמחירים ברוב המקרים לא משהו בכלל.

LIVE שירות יקר מידי ושוב חסר בו הרבה תוכן והסידור החדש שלו ממש לא נוח וגם דיי משפיל חלק לא מבוטל מהמפחות (15 לחיצות בשביל להגיע למשחקי ה INDIE, במחשב בכלל אין הפרדה בין המשחקים הגדולים ל INDIE). גם במקרה הזה המחיר שלהמשחקים עצמם לרוב לא משהו.

לפי מה שאומרים נינטנדו עובדים עכשיו עם EA אז אולי ב WII U נראה משהו שדומה ל ORIGIN שזה שיפור דיי גדול בשביל קונסולה.

יכול להיות שגם VALVE וסוני יעמיקו אתהקשר בין החברות, PORTAL 2 היה פיילוט לא רע ואם CS:GO יעבור בצורה חלקה הגיוני שנראה יותר משחקים שיאפשרו לשחקני PC ו PS3 לשחק ביחד (DC Universe Online דוגמה מצויינת למשחק שיהנה משילוב כזה).

MS הולכים להציג שירות LIVE חדש ל NEXT GEN XBOX ו WIN 8 (כולל MOBILE), יש רמיזות על משחקים שיתמכו ב CROSS PLATFORM על שירות ה LIVE.

בקיצור בדור הבא הקונסולות אמורות להיות קרובות יותר אבל הגיוני שעד אז גם STEAM יעדכנו הרבה דברים, ידוע שצפוי עדכון דיי גדול יחד עם היציאה של DOTA 2 ו CS:GO.

פורסם

לא אמרתי שהשרותי הורדות בקונסולות טובים

רק אמרתי שהם קימים -כמובן כולם צריכים שדרוג רציני להיות ברמה של סטים ובכולם מחירי הרבה משחקים וDLC גבוה מידי לטעמי

אני מקווה שזה ישתפר בהמשך

ולמרות שאני חובב של נינטנדו ומחכה לWIIU הם די מפגרים בעניין הרשת אבל נקווה להפתעות

וEA יכולה להביא גם דברים רעים ולא בהכרח טובים לנינטנדו כמו שימוש בקוד אונלין מסריח לכל משחק עם אונלין ודברים בסגנון

זה כיוון שמאוד לא היתי רוצה בנינטנדו שעד היום לא מכרה DLC ולא עשתה קודי אונלין

פורסם

ואיך בדיוק נינטנדו אמוריחם להביא מפתחות 3RD PARTY בלי תמיכה ב DLC?

בקשר לקוד, החיים של הקודים האלה יהיו קצרים, מהר מאוד ימצאו פתרון שדומה יותר למה שיש במחשב (אין דבר כזה יד שניה אבל התוכן שלך זמין לך בכל מחשב/קונסולה). כמובן שהם יהיו חייבים לחשוב על פתרון PARTY למשחקים כמו PES, FIFA, TEKKEN.

מישהו באמת יודע מה עם העדכון שאמור לאפשר לנו לשלוט על ההורדה ב STEAM (הגבלת מהירות, שליטה על חלוקת המהירות בין ההורדות, הגבלת מספר ההורדות במקביל ואפשרות להוריד עדכונים בזמן משחק)?

פורסם

לא רק בהשואה ל steam

אני מדבר על חנויות כמו gog,gamersgate וכו

לא שאני מתכוון לקנות קונסולה אבל לדעתי זה מתבקש שבמצב היום יש די הרבה חנויות דיגיטליות למחשב

אפילו אם רוצים לנסות משחק ישן אז כמו שלמחשב יש את gog שיהיה גם אופציה לקונסולות

דרך אגב מי מרויח אם למשל קונים משחק ישן כמו zork fallout וכדומה? הרי החברות שפיתחו אותם כבר לא קימות

פורסם

ואיך בדיוק נינטנדו אמוריחם להביא מפתחות 3RD PARTY בלי תמיכה ב DLC?

בקשר לקוד, החיים של הקודים האלה יהיו קצרים, מהר מאוד ימצאו פתרון שדומה יותר למה שיש במחשב (אין דבר כזה יד שניה אבל התוכן שלך זמין לך בכל מחשב/קונסולה). כמובן שהם יהיו חייבים לחשוב על פתרון PARTY למשחקים כמו PES, FIFA, TEKKEN.

מישהו באמת יודע מה עם העדכון שאמור לאפשר לנו לשלוט על ההורדה ב STEAM (הגבלת מהירות, שליטה על חלוקת המהירות בין ההורדות, הגבלת מספר ההורדות במקביל ואפשרות להוריד עדכונים בזמן משחק)?

התכוונתי במשחקי צד ראשון

ב3DS יש כבר תמיכה בדמוים וDLC ככה שבטוח יהיה גם בWIIU

אבל בקונסולות של נינטנדו המשחקים החשובים ביותר ברוב המקרים הם צד ראשון ונינטנדו עדיין לא חלתה במחלת הDLC בתשלום

סימתי כרגע את באטמן האחרון ומרגישים איך סירסו את המשחק הזה בגלל DLC וכבר הכריזו על 2 נוספים חוץ מאשת החתול שזה סוג של DLC

(אין דבר כזה יד שניה אבל התוכן שלך זמין לך בכל מחשב/קונסולה)

זה לא יעצור את היד שניה

ריסיסטנס 3 עלה לי בפועל 70 שקל וקח גם אנצארטד 3 כי לא ישתמשתי בקוד אונלין ומכרתי ב150 שקל אחרי שסימתי את הסינגל

עם כבר זה עלול עוד לחזק את היד 2 כי הרבה אנשים כמוני לא ינסו בכלל את האונלין

ובמקרה של באטמן לדוגמה שבמקום אונלין היה את השתויות מאשת החתול יתעצבנתי וממשחק שרציתי לקנות בסטים בהשקה -שדרך אגב לא זמין בינתים בארץ

השגתי בדרך אחרת ...

האנשים שמנהלים את סטים חכמים ומבינים שעם מוצר מסוים יקר להרבה לקוחות פוטנציאלים הם ינסו להשיג אותו בזול יותר בדרך כזאת או אחרת עם זה ביד 2 או עם זה בדרכים מפוקפקות

ואחרים פשוט יחכו שהמחיר ירד ל15 יורו

אפילו אם רוצים לנסות משחק ישן אז כמו שלמחשב יש את gog שיהיה גם אופציה לקונסולות

יש המון משחקים ישנים למכירה בקונסולות היום

בPSN יש הרבה משחקי PS1 ועוד משחקים ישנים

ב360 אין יותר מידי אבל יש כמה -הם פשוט התחילו עם הXBOX1 שגם ככה ל360 יש תאימות לאחור ליותר מ400 כותרים שלו

אבל בWII זה ממש פורח עם הרבה משחקים ישנים ממיגוון קונסולות בVC שלהם

הVC נכנס גם ל3DS ושם זה משחקי GB וGBA כרגע אבל בעתיד בטח עוד קונסולות

מעבר לזה ל360 וPS3 יצא אוסף של מגדריבר עם המון משחקים

ויש עוד אוספים -האוספים אולי לא בשרות הורדות אבל המחירים טובים יחסית

לא שאני מתכוון לקנות קונסולה אבל לדעתי זה מתבקש שבמצב היום יש די הרבה חנויות דיגיטליות למחשב

חבל היום שיש יד 2 וחנויות מחול בזול והקונסולות יחסית זולות בגלל היורו והדולר אתה מפספס הרבה משחקים

לי היה את כולם בדור הזה תמיד אחת בכל פעם וכרגע יש לי את ה360 סלים שאני יוכל למכור במחיר טוב ביד 2

ואני נהנה מימנו באיזה הפסד שיהיה בטח מאות בודדות של שקלים -לא רע בשביל לשחק הרבה משחקים שלא יגיעו בקרוב לPC

פורסם

כמו שאמרתי, במחשב אין דבר כזה יד שניה. אם קנית משחק הוא לרוב מקושר לחשבון ORIGIN/STEAM/LIVE וכו'. יגיע היום שגם בקונסולות זה יהיה ככה.

את האמת אני מחפש UNCHARTED 3, מחירים דיי חרא, גם חדש וגם יד שניה (150 זה נחמד אבל לא יותר מזה), הייתה עליה חדה מאוד במחירים באירופה לפני כמה זמן וזה מורגש גם בארץ :-\ היום זול רק בחנויות הדיגיטליות שמאפשרות לקנות בדולרים (לצערי GAMERSGATE מצאו את הפריצה בהגנה האיזורית שלהם שאפשרה למי שגולש דרך ORANGE לקנות במחירים נמוכים יותר וגם משחקים שלא זמינים לישראל).

אתה אומר שזה לא אפשרי אבל עובדה שהיום במחשב זה עובד, אין יד שניה. מסכים שהם ידרשו לעשות שינויים כי יש משחקים שלא כדאי להגביל אותם ויש כאלה שכדאי להגביל רק חלקים שלהם (כמו MP), בסופו של דבר המפיצה בוחרת לכל משחק מה שמתאים לה ונראה משחקים מכל הסוגים.

בקשר ל DLC, אל תדאג, ל VALVE יש את האפשרות לדרוש תשלום על תוכן נוסף ועד היום הם לא עשו את זה אפילו פעם אחת, נינטנדו חברה שגם אם תעשה DLC כניראה תלך במסלול דומה (רוב המשחקים שלהם הם SP).

ב BATMAN אני לא מרגיש שחסר תוכן, התוספות לא קשורות למשחק עצמו, הכל דברים מהצד כאלה שבכל מקרה לא מעניינים אותי במיוחד.

בקשר לקונסולה, אם אתה יכול להרשות לעצמך שווה להחזיק גם מחשב וגם קונסולה, אם אתה עשיר שווה להחזיק גם מחשב וגם כמה קונסולות.

פורסם

קרירין היום בדקתי מחירים למשחקים ל ps3 בחו"ל

אני חושב ש zavvi הכי זולים בגלל המשלוח שעלותו 1 פאונד

אם הולכים בגישה שלך אז באמת יוצא זול לקנות משחקים לקונסולות . רוב המשחקים הכי זולים שם עולים בין 85-90 ש"ח

אחרי שמסיימים מוכרים את המשחק ביד שניה ועוברים למשחק הבא

בנוגע לזה שאני לא מעונין לקנות קונסולה זה לא עקב המצב הכלכלי. פשוט מספיק לי המשחקים שיוצאים ל pc

עד שאני אסיים את skyrim יקח לי הרבה זמן

Hugemouth דווקא מצאתי את uncharted 3 במחיר סביר ב ebay

http://www.ebay.com/itm/Uncharted-Drakes-Fortune-original-game-1-Playstation-3-ps3-action-adventure-/150674492523?pt=Video_Games_Games&hash=item2314e64c6b

פורסם

5 משחקים של MONKEY ISLAND החדשים(לא ה-4 הישנים) ב-9 דולר.

פורסם

לא ממליץ כבר נתנו את זה בעבר ב5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים