עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הם ממש דופקים את מי שקנה בעבר את הגרסה הרגילה

גם אני הרגשתי ככה כשקניתי את Fallout3 הרגיל. מאז אני לא קונה משחקים עם ימבה DLC ומחכה לGOTY... :-\

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

The Witcher ב 2.5 - שווה.

פורסם

מישהו ממליץ על משהו ממשחקי טום קלנסי?

פורסם

Slim pickings today..

Divinity II: The Dragon Knight Saga 10$

Dead Space 5$

Dead Space 2 5$

פורסם

לייזי - אלה המחירים בארצות הברית.

בארץ dead space2 עולה 15$

:'( :'(

פורסם

כן lazyboy לא מיצג אותנו

אולי הוא רוצה שנקנא

פורסם

ברור שאני מסתכל על החנות האמריקאית - יש להם את המבצעים הכי טובים. (מלבד רוסיה כמובן)

אם אתה ממש רוצה לקנות את המשחק במבצע.. תשלח לי הודעה פרטית. :)

פורסם

מה ברוסיה המחירים יותר נמוכים?

פורסם

המחירים בארה"ב לרוב גבוהים ב 50-100%, יכול להגיע אפילו ל 500%.

VALVE ומפיצות גדולות אחרות דברו על זה בעבר, הם חיפשו דרך להגדיל את השוק שלהם באירופה וראו שיש ברוסיה שוק ענק אבל הוא לא קונה משחקים, הוא פורץ אותם. אחרי בדיקה לעומק הם גילו שהבעיה היא שהגירסאות הרוסיות לא עברו התאמה מספיק טובה ובגלל זה ברוב המקרים היו פורצים את המשחק ומשלמים את ההתאמה (שיפור הרוסית במשחק ואפילו להביא שחקנים דוברי רוסית לעשות את הקולות, כמו שעושים ב HOUSE וסדרות גדולות אחרות).

אם תשחק ב MW2 תיראה שהם באמת מצאו אנשים דוברי רוסית ממש טובים, נשמע טוב כמו המקורי.

אחרי זה הם הורידו את המחיר בשביל להילחם בבעיה, בכל זאת קשה להביא אנשים לחנויות אחרת שהם גנבו במשך עשרות שנים והתרגלו לגנוב :nixweiss:

התוצאה היא שהיום רוסיה מדינת גיימינג מאוד גדולה, בשורה אחת עם אנגליה וגרמניה. חייבים להוריד את הכובע בפני 1C ושאר המפיצות באיזור שעשו עבודה מדהימה (ובשנים האחרונות גם התחילו לתמוך במפתחים מקומיים ולהביא את המשחקים שלהם לכל העולם), כמובן ש STEAM גם מאוד עזרו בקטע הזה, במיוחד בכל מה שקשור להורדת מחירים.

בכללי אפשר לעשות בישראל את אותו הדבר, הבעיה היא שהיבואנים בארץ גנבים, רק מעלים מחירים כל הזמן וגם נלחמים בחנויות הדיגיטליות שלא יורידו את המחיר.

פורסם

ברוסיה:

MW2 ב 9.5 דולר

Dead Space 2 ב $4.7

Dead Space ב $2.3

עריכה:

Mirror's Edge ב 5 דולר!! יש פה מישהו עם כרטיס אשראי רוסי? :)

פורסם

ברוסיה:

MW2 ב 9.5 דולר

Dead Space 2 ב $4.7

Dead Space ב $2.3

עריכה:

Mirror's Edge ב 5 דולר!! יש פה מישהו עם כרטיס אשראי רוסי? :)

אני זוכר שהוא נמכר במחיר הזה לפני קרוב לשנה וחצי. לצערנו הוא לא תפס..

פורסם

כל כמה חודשים הוא נמכר במחיר הזה. אל תדאג, עם קצת סבלנות אתה תתפוס אותו מהר מאוד ב5$

פורסם

אבל לקנות את המשחקים במחיר של רוסיה גם גורם לנו לקבל את המשחק בדיבוב רוסית אוטומטית בלי אפשרות לבחור באנגלית, לא?

פורסם

לא תמיד, ב MW2 היה רק רוסית אבל אפשרי לתרגם חלקית (הכל חוץ מהדיבוב ב SP), ב MW3 אני חושב שהמשחק מגיע גם עם האנגלית וגם עם הרוסית. בנוסף לזה לא כזה פשוט לקנות משם, לא כל VPN יעבוד ואלה שכן יעבדו עולים כסף ובמקרה הטוב נותנים יום חינם (בכללי זה כל מה שצריך רק בשביל להפעיל את המשחק במשתמש שלך).

פורסם

אם זה ברוסית גם ב 2 דולר אני לא קונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים