עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^ Mirror's Edge נמכר ב5$ לפני כמה חודשים בדיל היומי.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם פורטל 2, במחיר כזה באמת שאני לא יכול למצוא סיבה למה לא לקנות (חוץ מזה שקניתי ב 45$ בזמנה מוקדמת :P ).

את האמת בא לי לדקור אותם, את PORTAL 2 קניתי השנה ב 45$, את LIMBO ו ORCS MUST DIE גם קניתי במחיר מלא בהזמנה מוקדמת. המשחקים האלה חדשים מידי וטובים מידי בשביל להיות במחירים כל כך נמוכים >:(

:lol:

כל כלב ביג'י יומו ;D

ובהחלט ביזיון המחיר על ME2!!

פורסם

את האמת בא לי לדקור אותם, את PORTAL 2 קניתי השנה ב 45$, את LIMBO ו ORCS MUST DIE גם קניתי במחיר מלא בהזמנה מוקדמת. המשחקים האלה חדשים מידי וטובים מידי בשביל להיות במחירים כל כך נמוכים >:(

Amazon מרביצים מבצעים בחנות ההורדות שלהם שאפילו סטים לא מציעים (כמובן שלא תקף לישראל)

The Witcher 2: Assassins of Kings Digital Premium Edition 16$

Might & Magic: Heroes VI 25$

Warhammer 40,000: Space Marine 25$

פורסם

STEAM גם יעשו מבצעים כאלה, הם כל יום משנים את המבצעים. יש כמה דילים מאוד טובים ב STEAM עכשיו וחלקם אפילו זמינים לישראל.

בקשר ל VALVE, הרווח שהם עושים מ PORTAL 2 קטן מאוד בהשוואה לרווח שהם עושים בשנה מ STEAM. במצב של היום הם מפתחים משחקים כי הם נהנים לפתח אותם ונהנים לשחק בהם, הם לא מחפשים לעשות מהם רווח גדול (בניגוד ל ACTIVISION ו EA שמבססים את הרווח שלהם על כמה שיותר יחידות של BF3 או MW3).

במצב כרגע VALVE משתמשים במשחקים שלהם בשביל להביא את הכסף הגדול מ STEAM, אף אחד לא יגיד לא ל PORTAL 2 ב 10$ או L4D2 ב 5$ ומי שיקנה אותם כניראה יקנה עוד כמה דברים ב STEAM בשלב מאוחר יותר.

תיראה את המשחקים החדשים שלהם, CS:GO יעלה 15$ ובטוח מהר מאוד יעשו עליו מבצעים, DOTA 2 או בחינם או VALUE (גם 15-20 דולר).

חוץ מזה אי אפשר להגיד ש L4D, L$ג ו PORTAL 2 לא משחקים טובים. לא מדובר בפילרים שהם הוציאו רק בשביל הכסף, מדובר במשחקים ברמה מאוד גבוהה, שלא לדבר על זה שגם את הרווח שהם כן עשו מהמשחקים האלה הם הוציאו על פיתוח של DLC שתמיד היה בחינם :P

פורסם

לא צריך להתלונן, סה"כ החברות האלה רק יעשו יותר כסף אם יותר אנשים יקנו את המשחק שלהם מאשר קומץ אנשים שיכולים להרשות לעצמם 50$ על כל משחק.

פורסם

אגב2, מה עושים עם כל ה DLC's של FA3:NV? יש לי רק את המשחק עצמו, השאלה אם כל ה DLC's שקיימים כרגע יעלו פחות מהמחיר המשוער של גרסאת ה GOTY.

עריכה: לא משנה, רק ה DLC יוצא $22.94 (אחרי כל המבצעים!) איזו גניבה של תוכן, רק כדי לשלם עוד.

נחכה ל GOTY.

הם כנראה הקשיבו לך.. עכשיו המשחק נמכר ב5$ וכל הDLC ב11.44$

עריכה:

עוד משחקים מעניינים

L.A. Noire: The Complete Edition 25$

Monkey Island: Special Edition Bundle $5.09

Two Worlds II $13.59

Capsized $2.50

Hard Reset 15$

פורסם

LA NOIRE במחיר נחמד, לא יודע אם שווה לקנות. הפורט למחשב דיי צולע :nixweiss:

נבצעים דיי חלשים היום...

פורסם

ה DLC's של NV מבחינת התוכן - שווים $11?

אגב - Zeno Clash ב $3.74 כדאי מאוד, משחק מאוד מרענן.

פורסם

ה DLC's של NV מבחינת התוכן - שווים $11?

אגב - Zeno Clash ב $3.74 כדאי מאוד, משחק מאוד מרענן.

לא משנה מה

אל תתקרב ל dead money

וגם לא לקוריור סטאש או גאן ראנר שזה סתם נשקים וחליפות.

ה dlc הכי מוצלח זה old world blues

אחריו lonesome road ביחד עם honest hearts

פורסם

מה האורך של הDLC בערך?

מה לדעתכם עדיף: לקנות את NV+DLC ב15$

או לחכות לGOTY ב7.5$?

פורסם

LA NOIRE במחיר נחמד, לא יודע אם שווה לקנות. הפורט למחשב דיי צולע :nixweiss:

נבצעים דיי חלשים היום...

אני יחכה למבצע יותר טוב שלו

עם הורידו אותו בטיל ל25$ בטח תוך כמה חודשים יהיה מבצע ב10$

פורסם

מה האורך של הDLC בערך?

או לחכות לGOTY ב7.5$?

תלוי כמה אתה רוצה לשחק בזה.

פורסם

או לחכות לGOTY ב7.5$?

יקח הרבה זמן עד שהGOTY ימכר ב7.5$ (אם בכלל), ונשמע שאתה ממש רוצה לשחק בזה.

אאל"ט אפילו FO3 GOTY לא ירד מ15$ עד היום והוא יצא שנה+ לפני NV.

אם ההבדל במחיר בין 15 ל7.5 מצדיק לדעתך המתנה ארוכה אז תתאזר בסבלנות, ואם לא.. :)

פורסם

חבר'ה, גם לכם יש בעיה להיכנס לעמוד של באטמן AC החדש בחנות של סטים??

הוא היה אמור להיפתח היום, מופיע לי ברשימת המשחקים (בלי אפשרות להתקין) אבל לא מצליח להגיע לעמוד שלו בחנות... מה נסגר עם סטים??

פורסם

בצפון אמריקה ועוד כמה איזורים המשחק נפתח ב 22 לחודש. מסיבה לא ברורה ב 22 לחודש המשחק הופיע לכולם כאילו הוא יצא בלי קשר למקום המגורים שלהם וכל מי שהמשחק נפתח לו ב 25 לחודש גילה שכתוב שהמשחק לא זמין כרגע באיזור מגוריו.

בדרך כלל משחקים ב STEAM נפתחים בסביבות 8PM-10PM (שעון ישראל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים