פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים שטות? זה אחד המשחקים היותר מקוריים שיצאו, מתי פעם אחרונה יצא לך לבעוט בטוסיקים של תינוקות עם פרצוף של זקן? בדיוק, שטות. זה שהוא מיוחד זה אחד. אבל 7$?
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים בדיוק, שטות. זה שהוא מיוחד זה אחד. אבל 7$? אוי ולהרוג מפלצות בעזרת מיליון קליקים בעכבר זה לא שטות? כל משחק מחשב הוא שטות, הבל הבלים להעביר את הזמן בכיף. וב-28 שקל אין לי בעיה. שזה ב-60$ על שטות אחרת זה יותר טוב? לדעתי יש בו הרבה דברים חדשנים ומקוריים שלא עשו במשחקים קודמים ואני די בטוח שאתם סתם אומר בלי לשחק בכלל. להבדיל ממך, אני בודק ומנסה לפני שאני חורץ גזר דין. בחייאת דימה.
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים תוריד את הגבות כבר ריקוסkirma אל תוסיף הודעות מיותרותמחקתי את ריקוס ב apb. מה לעשות התמונה מרתיעה אותי
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים תוריד את הגבות כבר ריקוסkirma אל תוסיף הודעות מיותרותמחקתי את ריקוס ב apb. מה לעשות התמונה מרתיעה אותיאיפה קטורזה שיראה לך איפה?
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים GTA IV ו-GTA Episodes from Liberty City זמינים לשחק מהארץ למי שקנה ב-STEAM ?
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים GTA IV ו-GTA Episodes from Liberty City זמינים לשחק מהארץ למי שקנה ב-STEAM ?כןlev25, מי שואל אותך ? אני יוסיף מה שבא לי מתי שבא לי
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים מחבר כן אין סיבה שלא...אצלי שניהם מופיעים בחשבון וזמינים להורדה. וברגעים אלו ממש אני מוריד את episode from liberty city
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים איזה נהלים מוזירם צריך לעבור כדי לשחק בGTA4 וEPISODES? נגיד LIVE יש לי..אבל אומרים שצריך להרשם במקביל אצל רוקסטאר?
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים מחבר נראה שהמחשב שלי פשוט לא מוכן להתמודד עם GTAים חדשים... אפילו לא על המינימום שבמינימום... אני פורש לסאן אנדראס
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים :s0 :s05:5:נראה שהמחשב שלי פשוט לא מוכן להתמודד עם GTAים חדשים... אפילו לא על המינימום שבמינימום... אני פורש לסאן אנדראס ואתה קורה לעצמך מומחה למשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.