עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חח אני שם לב שהרבה קנו את החבילה של ה GTA ב 12 דולר ..

מי עוד קנה ?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה רק אני או שL.A.Noire לא ניתן לרכישה בארץ?

פשוט מעצבן :pissed: צריך להקים קבוצת מחאה בסטים, כל היוזרים של הישראלים יחדלו להתחבר ולרכוש משחקים!

אתם איתי?

פורסם

מן הסתם זה לא רק אתה.

אני לא מאמין בכל הקבוצות מחאה ב STEAM. הם לא עובדים.

פורסם

רק אחרי שקראתי את ההודעה שלך ראיתי שבאמת יש לו הזמנות מוקדמות :P

ROCKSTAR תמיד מונעים מישראלים לקנות בהתחלה...אפשר רק להזמין מחנויות באנגליה/לקנות בארץ.

פורסם

עובדה שROCKSTAR נתנו לנו מבצעים בעבר של מקס פיין ושל GTA כמו עכשיו :xyxthumbs: אז כשמתחשק להם הם מרשים לנו וכשלא מתחשק אנחנו צריכים לקנות ביוקר בחנות?

גם ubisoft כאלה...לפי דעתי זה אנטישמיות

פורסם

לUBISOFT יש שטויות משלהם (כמו DRM דרקוני של ASSASSIN'S CREED2 ), אך אף משחק שלהם לא היה נעול מפני ישראלים. היה אפשרי לקנות הכל ב STEAM ב PRE-ORDER

פורסם
  • מחבר

חח אני שם לב שהרבה קנו את החבילה של ה GTA ב 12 דולר ..

מי עוד קנה ?

לא יכולתי להתאפק... גם אני קניתי את הפאק של GTA

שווי החשבון שלי הרגע קפץ ב145 דולר :D

http://www.steamcalculator.com/id/IlanF

פורסם

עובדה שROCKSTAR נתנו לנו מבצעים בעבר של מקס פיין ושל GTA כמו עכשיו :xyxthumbs: אז כשמתחשק להם הם מרשים לנו וכשלא מתחשק אנחנו צריכים לקנות ביוקר בחנות?

גם ubisoft כאלה...לפי דעתי זה אנטישמיות

בGTA4 זה היה בגלל הסכם הפצה בישראל -סטים לא אשמה בזה כי זה לא קשור אליה

אסור היה לה למכור לישראל בגלל הזכין המקומי

זה גם לא אנטישמיות של אף אחד -רק עסקים

פורסם

לUBISOFT יש שטויות משלהם (כמו DRM דרקוני של ASSASSIN'S CREED2 ), אך אף משחק שלהם לא היה נעול מפני ישראלים. היה אפשרי לקנות הכל ב STEAM ב PRE-ORDER

אתה לא יכול לבטל את העובדה שבsummer camp sales השנתי היה מבצע יומי של הירוז 5 עם כל התוספים ב5-10 דולר והרבה מאיתנו רצו לקנות אותו אבל לא יכלו

גם נזכרתי שEA עשו את זה, היה מבצע של Dragon Age 1+2 במחיר נמוך מהרגיל ואנחנו היינו צריכים לשלם מחיר מלא

פורסם

אתה לא יכול לבטל את העובדה שבsummer camp sales השנתי היה מבצע יומי של הירוז 5 עם כל התוספים ב5-10 דולר והרבה מאיתנו רצו לקנות אותו אבל לא יכלו

גם נזכרתי שEA עשו את זה, היה מבצע של Dragon Age 1+2 במחיר נמוך מהרגיל ואנחנו היינו צריכים לשלם מחיר מלא

זה בגלל כל מיני הסכמים עם מפיצות מקומיות -לא אנטישמיות ולא שטויות אחרות

לרוב הקונסולות לדוגמה יש הגנה אזורית -אתם חושבים שסתם יצרניות קונסולות עושות את זה ?

בטח שלא -זה בגלל הסכמי הפצה והבדלי מחירים שיש בין האזורים השונים

זה עסקים -מעצבן נכון -אבל אין הרבה מה לעשות

אני לא קונה הובי ולא EA חוץ מבודדים לא בגלל זה אלה בגלל הDRM והקוד אונלין

פורסם

מכירה של HEROES אני באמת לא זוכר. אבל חוץ מזה כל המשחקים של ASSASSIN'S CREED ו SETTLERS 7 היו ב STEAM פתוחים לישראלים. המחיר של EA ב STEAM כן גבוה יותר בכ- $10 מהמחיר בארה"ב. אין מה לעשות עם זה. בORIGIN אנו בכלל קונים באירו.

אני גם חושב שבגדול זה הכול רק עניין של כסף ואין בהגבלות הללו שום רקע לאומני או אנטישמי. כמו שאומרים: It's only business - nothing personal :hat:

פורסם

אגב מה עם GTA 1 ו2? לא זמינים לישראל? ואם באיזשהוא שלב הם כן יהיו זמינים-האם הם יפתחו למי שקנה את החבילות האלה אוטומטית?

פורסם

אני קניתי את החבילה של כל ה GTA

ו 1 ו 2 כן זמינים לי בסטים ..

פורסם
  • מחבר

כנ"ל אצלי...

פורסם

"מיוחד" זה בהחלט מילה שמתאימה למשחק הזה. אבל 7$ בשביל השטות הזאת? עדיף לדעתי מנת שווארמה.

שטות? זה אחד המשחקים היותר מקוריים שיצאו, מתי פעם אחרונה יצא לך לבעוט בטוסיקים של תינוקות עם פרצוף של זקן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים