פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים משחקים שיש לך כמתנות מעל 60* יום (תקנו אותי אם אני טועה) יכנסו לבד לinventory שלך.אם אתה רוצה לקנות משחק בשביל לסחור אותו, בעמוד הקניה תבחר purchase as a giftואז בעמוד הבא תסמןStore the gift in my inventory to send laterזהו.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים ולאחר שאני בוחר את האופציה הזאת, אני צריך לבחור לפתוח את המתנה אצלי ואז אני גם משחק בזה וגם נמצא באינוונטורי??
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים אתה לא יכול להחליף משחק שעשית לו אקטיבציה בחשבון שלך - אם התקנת אותו אצלך לא תוכל להחליף אותו. (בקיצור, עבודה בעיניים : )
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים ולאחר שאני בוחר את האופציה הזאת, אני צריך לבחור לפתוח את המתנה אצלי ואז אני גם משחק בזה וגם נמצא באינוונטורי??לא. ברגע שפתחת מתנה היא משוייכת לחשבון שלך.אתה יכול או לסחור אותה או לפתוח אותה בשביל לשחק בה.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים סוף סוף התקדמות! החלפתי את GTA תמורת E.Y.E: Divine Cybermancy ועדיין יש לי את Civ V Oblivion GOTY פאק זה לקח שנים. אם יש מישהו שרוצה אחד מהם, אל תתביישו להגיד
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים כניראה שאין לך מספיק חברים ב STEAM חוץ מזה מפלת על משחקים לא כל כך טובים, לכולם יש CIV ו TES.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים כניראה שאין לך מספיק חברים ב STEAM חוץ מזה מפלת על משחקים לא כל כך טובים, לכולם יש CIV ו TES. אאל"ט יש לי שניים שזה המון! ותתפלא כמה אנשים רוצים את TES/CIV.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים מישהו ממליץ על BRINK למולטי? אני מחפש SHOOTER נורמלי כבר הרבה זמן ורק מתבעס מחדש.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים ^ לפי הדיונים שהיו פה כשהוא יצא עדיף לך להתרחק ממנו :-X יש למישהו נסיון עם קניה של 4pack בזמן האחרון? (ז"א מאז שאפשר לסחור משחקים)פעם הרוכש היה מקבל 3 עותקים שהוא יכול לתת כמתנות דרך מייל - האם היום העותקים יכנסו לinventory או עדיין ישארו רק מתנות?וכן, בדקתי את FAQ שלהם והוא לא מעודכן.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים רק אצלי סטים מוריד במהירות בזיונית? 40-50 קילוביט בימים גרועים ו-250-300 בימים טובים.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים זה ידוע שיש בעיה עם השרתים שלהם.לא מזמן הם רשמו שהם עוברים לשרתים אחרים שאמורים לפתור את הבעיות האלה.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים רק אצלי סטים מוריד במהירות בזיונית? 40-50 קילוביט בימים גרועים ו-250-300 בימים טובים.איזה אזור הוגדר אצלך? אצלי זה אוסטריה ומוריד בסביבות 1.0 MB/S עם 12 מגה שלי
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים הבעיות לא מהשרתים של STEAM, הבעיות מהספקיות בארץ, תנסה לעבור בין המדינות השונות באירופה ותיראה שיהיו מדינות שיורידו הרבה יותר מהר.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים אפשר להחליף אזורים? כל יום לומדים משהו חדש. מיד אבדוק.בדקתי מספר אזורים מהירות הורדה השתפר מ-50 ל-100.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.