פורסם 2009 בינואר 2116 שנים התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעוןניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציהיש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ?והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר אם אני אעשה את מה שהמלצת עם דיסק של VISTA 32 ?כי פשוט ההתקנה של ה64 לא פועלת על מערכות של 32 ..
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר מה?יש לי עכשיו אקס פי 32 ביט סבבה ?עכשיו כשאני מכניס את הדיסק של 64 ביט הוא לא מוכן לעשות תוכנית התקנה בכללכי הקובץ SETUP של הווינדואס 64 הוא בעצמו קובץ בשביל מערכות 64ביט...זאת אומרת המחשב לא יכול להפעיל את תוכנית ההתקנה
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר תעשה בוט ממנו...לעשות בוט לCD אחרי הפעלת המחשב ?אוקיי ואיפה בדיוק תימצא האופציה שהזכרת? startup recovery ?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר אוקיי זה עזר אבל הרסעכשיו זה אוטומטית מעלה את הויסטה ולא קולט את האקס פי אין אפשרות לשלב בין שני המערכות הפעלה ?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים עכשיו אחרי שתיקנת את ויסטה, תפעיל את התוכנה easyBCD מתוך ויסטה ויש לך שם אפשרות לסדר את הXP.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר אוקיי הורדתי אותהניסיתי בה משהו אבל מה שהיא עשתה בעצם זה שוב להפעיל לי את האקס פי ולא לתת לי שני אפשרויותשל איזה מערכת הפעלה אני רוצה להעלותעריכה:אוקיי הבנתי מה היתה הבעיהמסתבר שהייתי צריך להפעיל את אקס פי ועליה להתקין את התוכנה EASYBCDבהפעלת התוכנה היא מזהה את הבוט של ויסטה בלבד (גם כשהיא רצה על XP)ואז צריך להוסיף בוט של ווינדואס אקס פי ...ואז לבחור באופציה של Reinstall the Vista Bootloaderואז זה נותן אופציה בהתחלה לבחור בשניהם ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.