עבור לתוכן

C902I VS W902

מה אתם מעדיפים? עדיף קודם לקרוא את ההודעה שלי. 1,437 הצבעות

1. 1. מה אתם מעדיפים? עדיף קודם לקרוא את ההודעה שלי.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

http://www.phonegg.com/compare/23/Sony-Ericsson-C902-vs-Sony-Ericsson-W902.html - ביקורת

בסה"כ שני המכשירים לגמריי אותו דבר חוץ מהדברים הבאים:

למרות שרשום שלC902I יש 2.2" מסך, יש לו למעשה פחות מזה, האייקונים של המצלמה תופסים גודל ולמעשה - יש לו מסך יותר קטן משל הW.

נאמר שיש לו יותר אופציות למצלמה - מה שאי אפשר לדעת, אי אפשר לדעת אם האופציות האלה אותן אופציות פשוט שהן בW באפשרויות ובC הן פשוט במסך עם נגיעה.

לW יש סאונד יותר טוב וגירסאת 3.0 WALKMAN עם אופציות כמו SENSE ME משהו כזה ו3D מוזיקה, לC אין את האופציות האלה נראה לי שיש לו את ה3.0 WALKMNA אבל אין לו 3D.

המצלמה של שניהן 5MP.

וזהו =] תעשו את הבחירה לדעתכם.

פורסם

לדעתי W902,

C902 לא מושך מספיק ועם מסך קטנטן...

פורסם
  • מחבר

אה ושכחתי להוסיף

הW מגיע באריזה עם אוזניות מדהימות שעולות 15 לישט (ראיתי משהו כזה) ו8GB זכרון, אבל הטלפון עצמו מגיע עם 25MB מובנה.

הC מגיע באריזה עם אוזניות רגילות, 1GB זכרון ועם 160MB מובנה.

פורסם

לפי דעתי ה W902.

ה C902 לא כזה שוס (כמו שהרבה עשו ממנו)

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה :)

פורסם

הC902 לוקח, ובגדול.

לי יש את הC902

לחבר יש את הW902...

אז נתחיל למנות את היתרונות:

1) מנגנון מצלמה ייחודי בC902 שלא קיים בW902...למצלמה של הC902 יש כיסוי מיוחד [ראש הפלאפון נשלף קדימה] ע"מ להגן עליה...זאת בניגוד ל-W902 שאין לי כיסוי...וזה די נזק...בסה"כ מדובר במצלמה איכותית וחבל שהיא תשרט...ואפילו גרוע מזה - בW902 העדשה היא בגובה שטח הפלאפון, ז"א מספיק שתניח אותו על משטח לא נקי והעדשה תשרט.

2)המצלמה של הC902 יותר איכותית...עשו מבחני ביצועים [אתרים גדולים כמו GSMARENA], והC902 מתעלה על איכות הW902...

3)מקשי הפונקצייה של המסך בתוכנת הCYBERSHOT פשוט עושים חיים טובים...אנשים חשבו שזה סתם גאדג'ט לא שימושי..למען האמת, אני כבר לא זוכר איך נכנסים לתפריטים של המצלמה כי אני מתפעל אותה אך ורק דרך כפתורי המגע...

4)אין הבדל [או הבדל לא מורגש] באיכות המוזיקה והצליל של שני המכשירים...גם הC902 כולל את תוכנת WALKMAN3, מה שמעורר בי תמיהה על מה בדיוק הW902 "מתעלה" על הC902? אין לו שום דבר מעל הC902...

5)לW902 יש מסך 2.2 לעומת הC902 שיש לו מסך 2 אינצ', אומנם זה ייתרון, אבל צריך להביא בחשבון שמידות הW902 יותר גדולות..הוא יותר רחב ויותר שמן.

6)הW902 מגיע עם באנדל יותר רציני [ערכת 8GB ואוזניות IN EAR לעומת ערכת 1GB ואוזניות רגילות בC902]...קשה לי להבין למה צריך לקנות פלאפון מסדרת W בשביל באנדל שאפשר לקנות ב-200 ש"ח? אני אישית כבר הרחבתי ל8GB וקניתי אוזניות IN EAR יותר איכותיות ממה שמסופק בבאנדל של הW902 [שם מספקים את הHPM70]...כל הקנייה עלתה לי בקירוב ל-300 ש"ח. מה שהיה שווה את זה.

7)הW902 יקר מה-C902...ועל כלום.

8)בנוגע לעיצוב - לטעמי לC902 יש עיצוב ייחודי ומצוין, לעומת הW902 שזהו עיצוב ישן של SE שנלקח ממכשירים קודמים כדוגמאת הW850.

בקיצור, להחלטתך - או מכשיר צילום או מכשיר מוזיקה. למרות שבמכשיר הצילום המוזיקה היא אחלה, מה שאני לא יכול להגיד על מכשיר המוזיקה לגבי הצילום. [תנסה לעקוב אחרי מה שכתבתי פה :P ]

פורסם
  • מחבר

הC902 לוקח, ובגדול.

לי יש את הC902

לחבר יש את הW902...

אז נתחיל למנות את היתרונות:

1) מנגנון מצלמה ייחודי בC902 שלא קיים בW902...למצלמה של הC902 יש כיסוי מיוחד [ראש הפלאפון נשלף קדימה] ע"מ להגן עליה...זאת בניגוד ל-W902 שאין לי כיסוי...וזה די נזק...בסה"כ מדובר במצלמה איכותית וחבל שהיא תשרט...ואפילו גרוע מזה - בW902 העדשה היא בגובה שטח הפלאפון, ז"א מספיק שתניח אותו על משטח לא נקי והעדשה תשרט.

2)המצלמה של הC902 יותר איכותית...עשו מבחני ביצועים [אתרים גדולים כמו GSMARENA], והC902 מתעלה על איכות הW902...

3)מקשי הפונקצייה של המסך בתוכנת הCYBERSHOT פשוט עושים חיים טובים...אנשים חשבו שזה סתם גאדג'ט לא שימושי..למען האמת, אני כבר לא זוכר איך נכנסים לתפריטים של המצלמה כי אני מתפעל אותה אך ורק דרך כפתורי המגע...

4)אין הבדל [או הבדל לא מורגש] באיכות המוזיקה והצליל של שני המכשירים...גם הC902 כולל את תוכנת WALKMAN3, מה שמעורר בי תמיהה על מה בדיוק הW902 "מתעלה" על הC902? אין לו שום דבר מעל הC902...

5)לW902 יש מסך 2.2 לעומת הC902 שיש לו מסך 2 אינצ', אומנם זה ייתרון, אבל צריך להביא בחשבון שמידות הW902 יותר גדולות..הוא יותר רחב ויותר שמן.

6)הW902 מגיע עם באנדל יותר רציני [ערכת 8GB ואוזניות IN EAR לעומת ערכת 1GB ואוזניות רגילות בC902]...קשה לי להבין למה צריך לקנות פלאפון מסדרת W בשביל באנדל שאפשר לקנות ב-200 ש"ח? אני אישית כבר הרחבתי ל8GB וקניתי אוזניות IN EAR יותר איכותיות ממה שמסופק בבאנדל של הW902 [שם מספקים את הHPM70]...כל הקנייה עלתה לי בקירוב ל-300 ש"ח. מה שהיה שווה את זה.

7)הW902 יקר מה-C902...ועל כלום.

8)בנוגע לעיצוב - לטעמי לC902 יש עיצוב ייחודי ומצוין, לעומת הW902 שזהו עיצוב ישן של SE שנלקח ממכשירים קודמים כדוגמאת הW850.

בקיצור, להחלטתך - או מכשיר צילום או מכשיר מוזיקה. למרות שבמכשיר הצילום המוזיקה היא אחלה, מה שאני לא יכול להגיד על מכשיר המוזיקה לגבי הצילום. [תנסה לעקוב אחרי מה שכתבתי פה :P ]

1. סביר להניח שביום מין הימים זה ישבר לך המנגנון הגנה מפני שריטות ולW יש זכוכית שלא נשרטת :)

2. במקצת, לא משמעותי כלל.

3. זה לגמריי שולי, בהחלט לא שווה לאבד 0.2" מסך בשביל דבר שאתה יכול פשוט לפתוח את האפשרויות.

4. 3D MUSIC אני אישית הרגשתי יותר איכות.

5. 2 גרם קריטי לדעתך בשביל להרוויח עוד 0.2"?

6. למה להשקיע מחוץ לפלאפון שאתה יכול לקבל את זה איתו?

7. יותר חדש, מסכים איתך השוני ביניהם דיי קטן אבל אני מדבר פה על חומרתיות ואיכות המוצר לא על המחיר.

8. טעמך האישי, הC בהחלט יפה לא אכחיש אבל אני לא רוצה שום דבר שלא נראה טוב יותר בW.

פורסם

1. סביר להניח שביום מין הימים זה ישבר לך המנגנון הגנה מפני שריטות ולW יש זכוכית שלא נשרטת :)

2. במקצת, לא משמעותי כלל.

3. זה לגמריי שולי, בהחלט לא שווה לאבד 0.2" מסך בשביל דבר שאתה יכול פשוט לפתוח את האפשרויות.

4. 3D MUSIC אני אישית הרגשתי יותר איכות.

5. 2 גרם קריטי לדעתך בשביל להרוויח עוד 0.2"?

6. למה להשקיע מחוץ לפלאפון שאתה יכול לקבל את זה איתו?

7. יותר חדש, מסכים איתך השוני ביניהם דיי קטן אבל אני מדבר פה על חומרתיות ואיכות המוצר לא על המחיר.

8. טעמך האישי, הC בהחלט יפה לא אכחיש אבל אני לא רוצה שום דבר שלא נראה טוב יותר בW.

רק אגיב המנגנון לא ישבר כי הוא חלק מהפלאפון...בלי המנגנון המצלמה לא נדלקת...זה כמו שתגיד שהמגנון של הC905 יישבר מתישהו..לא יכול לקרות ולא יקרה.

העדשה שיש בW902 זהה לזו שיש במכשירי הW החדשים...והיא נשרטת בקלות...

בקיצר, אם אתה הולך עליו [והוא מכשיר טוב, כן?], תדאג לקנות הגנה הולמת למצלמה או שהיא פשוט תדפק לך...

פורסם

מצטרף לביקורת על מנגנון המצלמה התמוהה ב-C902.

אישית כבר ראיתי אותו מרקד וחופשי בצורה לא איכותית יתר על המידה.

פורסם
  • מחבר

רק אגיב המנגנון לא ישבר כי הוא חלק מהפלאפון...בלי המנגנון המצלמה לא נדלקת...זה כמו שתגיד שהמגנון של הC905 יישבר מתישהו..לא יכול לקרות ולא יקרה.

העדשה שיש בW902 זהה לזו שיש במכשירי הW החדשים...והיא נשרטת בקלות...

בקיצר, אם אתה הולך עליו [והוא מכשיר טוב, כן?], תדאג לקנות הגנה הולמת למצלמה או שהיא פשוט תדפק לך...

זהו שיש שיגידו שלא נוח להם לפתוח את המגן מצלמה, כי בכל פעם שאתה רוצה לצלם אתה פשוט חייב לפתוח את זה, דיי מעיק לפעמים.

רוב האנשים חסרי העדינות יצטרכו שתי ידיים

בנוגע לזה שזה יכול להשבר? זה בהחלט יכול להשבר, אני בעצמי פתחתי אותו וצד ימין עלה טיפה יותר מצד שמאל אני מאמין שאם לא מחזיקים את זה באמצע עם היד השניה לאורך זמן ואם עושים טיפה במהירות זה יכול להשבר בקלות.

העדשה של הW902 לא יכולה להשרט היא זכוכית שלא נשרטת, זה אפילו כתוב, והW שלי לא נשרט בכלל

מצטרף לביקורת על מנגנון המצלמה התמוהה ב-C902.

אישית כבר ראיתי אותו מרקד וחופשי בצורה לא איכותית יתר על המידה.

בדיוק, אני באתי בדקתי אותו רציתי לראות עד כמה זה עדין השתמשתי ביד אחת ונסיתי לפתוח עם הבוהן, כמעט שברתי את המכשיר מול העיניים של המוכרת, החזרתי לה אותו לידיים בחשש שלא שברתי שלא יחייבו אותי חחח

פורסם

לא מבין על מה אתם מדברים?

המנגנון מרגיש רגיש...אבל למען האמת הוא הכי לא רגיש שיש.

לא רק שהוא לא מתפרק ולא כלום, גם אם המנגנון עצמו חוטף פיצוצים ממש חזקים לא קורה לו כלום...גם אם הוא פתוח [שזה המצב הכי עדין שיש לכאורה].

אני אומר את זה מניסיון כמובן.

פורסם
  • מחבר

לא מבין על מה אתם מדברים?

המנגנון מרגיש רגיש...אבל למען האמת הוא הכי לא רגיש שיש.

לא רק שהוא לא מתפרק ולא כלום, גם אם המנגנון עצמו חוטף פיצוצים ממש חזקים לא קורה לו כלום...גם אם הוא פתוח [שזה המצב הכי עדין שיש לכאורה].

אני אומר את זה מניסיון כמובן.

לא יודע אחי אני התנסתי על שלושה C902I שונים וכולם היו רגישים בנגיעה, נפלת כנראה על פס יצור טוב חח

פורסם

לחברה שלי יש אותו, וכבר אחרי חודש העסק נהיה רופף. (והיא מאשימה אותי בזה :P... לי יש K800 שנופל ומקבל כל הזמן מכות, והוא מחזיק יופי, אני משחק עם המכסה של המצלמה מלא והוא ממש לא רופף)

פורסם

אז כנראה שנפלתי על פס ייצור טוב אחרת אין לי איך להסביר את זה...

משתמש במכשיר כבר כמעט 3 חודשים ואני מצלם ה-מ-ו-ן...את המנגנון של המצלמה אני פותח וסוגר לפחות [עד דגש על זה שזה המס' המינימאלי] 20-30 פעמים ביום...אני משתמש בו הרבה לצילומי וידאו יום-יומיים וצילומים...ואני מצלם בערך כל שעה תמונה. חוץ מזה שאני משתמש במנגנון כדי לפתוח את התאורה כפנס, ובצבא זה שימוש על בסיס של כל לילה.

והמנגנון עדיין חזק לגמרי, אפילו לא מתחיל להיות טיפה רופף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים