פורסם 2009 בינואר 2016 שנים חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה.רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק?שורה תחתונה-האם אני יכול להתנשק איתה??
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים ואוו, קודם כל שתרגיש טוב ושיעבור מהר בעזרת השם רפואה שלמה..זו מחלה מסוכנת אני יודע, לגבי האם עוברת ברוק אני לא יודע.אנחנו לא פורום של רופאים כאן, אתה יכול לבדוק בחיפוש בגוגל האם זה אכן עובר ברוק או בצורה אחרת...
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים סלמונלה זו לא מחלה, זה חיידק. החיידק הזה יכול לגרום לכמה מחלות, חלקן קשות יותר וחלקן פחות.בעיקרון, החיידק לא עובר ברוק, אבל אם היא תחטוף מחלה כזו או אחרת בקרוב כתוצאה מכך, תהיה בטוח שגם ככה לא תוכל להתקרב אליה לכמה ימים.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים במידה והיא אכן נגועה, היא תתחיל להקיא לשלשל, חום גבוהה, קיצר לא תוכל לגעת בה, שכח מנשיקות לפחות לחודש.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר רגע המצב השונה!עדכוןפעם היה לה חיידק היום איןאבל המצב שלה היה קשה כי גילו את החיידק 3 שנים אחרי שהוא היה קייםהיא לקחה 8 כדורים ביום וכיום אין חיידקאך היא אומרת שהגוף סובל מנזקים והחיידק עלול לחזורמה אתם הייתם עושים??אני אוהב אותה, אבל ראבק אני אוהב את עצמי יותר.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אין לי עוד מה להגיד לך חוץ מלהתייעץ עם הרופא משפחה שלה..או רופא אחר שעוסק בתחום..הוא יתן לך תשובה הרבה יותר טובה.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים למה אתה שואל את זה פה ? אם היית אומר שהמחשב שלך נדבק בוירוס ואתה אוהב אותו ומפחד להידבק אז יכולנו לעזור לך אבל אנחנו לא רופאים ואפילו לא ביולוגים
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים היא חולה ואתה מעניין אותך לנשק או לא? תקרא קצת: http://www.kidspedia.co.il/mamar.asp?id=84
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.