עבור לתוכן

נייר DECAL\בית דפוס להדפסת סטיקרים איכותיים

Featured Replies

פורסם

ברצוני להדפיס לוגו על נייר מדבקה או נייר DECAL שיודבק על כיסוי של מחשב נייד. המטרה היא שהלוגו ייראה אותנטי לגמרי, ושלא ניתן יהיה להבחין(עד כמה שניתן) שמדובר בהדבקה ולא במקור.

רציתי לדעת מה האפשרות הטובה ביותר שלי. לקנות נייר מיוחד למדפסת הזרקת דיו ולהדפיס בבית, ללכת לבית דפוס ייעודי שיבצע את המשימה(אם כן, איזה קיים באיזור ת"א), או לקנות נייר DECAL שלמיטב ידיעתי כמעט בלתי ניתן להסרה וגם לא מצאתי מקומות שמוכרים אותו בארץ.

מי שמבין או עשה, אנא שתפו. להזמין מאי ביי זאת גם אפשרות, אבל האמת היא שאין לי זמן(או עצבים) להמתין שבועיים בשביל שיגיע נייר, בפרט כאשר המשלוח יקר מן המוצר.

פורסם

אם תרצה

יש לי דפים בגודל A4 שהם למעשה דפים רגילים

אבל הם מדבקה

יש מאחורה נייר שיוצא , ואז זה הופך למדבקה..

כל הנייר מדברה אחת גדולה

אם יש לך מדפסת איכותית תוכל להדפיס עלייהם בקלות ,לאחר מכן לקחת טפט שקוף להדביק אותו על

(כדי שיהיה מבריק ותוכל לנקות אותו עם סמרטוט לח)

לחתוך (עם יפאני) ואז להוציא את המדבקה מאחורה

ולהדביק בזהירות , שלא יהיה בועות ..

עלות של שקלים בודדים , אני מוכן לתת לך כמה דפים בכייף :)

וזה יכול לצאת מעולה

פורסם

הבעיה בשיטה הזו היא שהאובייקט לא נראה כאילו הוא חלק מהמחשב כמו במדבקה בפני עצמה. מה גם שיש את הסיכוי של בועות שעשוי להרתיע וגם בתמונה בגודל הפאנל של מחשב נייד הסיכוי שיצואו לך בועות יחסית גדול וגם אין לך אופציה לפשל כל כך... עכשיו או לעולם לא מה שנקרא..

בעיה נוספת שכרגע עלתה בראשי היא שעל מרבית הניידים קיים סמל של החברה באמצע הפאנל מה שיפריע על ההדבקה.

לכל האנשים שהבינו או לא הבינו גיא מחפש מדבקה בסגנון של- SKIN IT במקרה ואכן הבנתי נכון.. :P

(אתה יודע שאתה יכול להכין SKIN IT בעיצוב אישי נכון? זה עולה 50 שקל בערך למיטב זכרוני)

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש מדבקה שתכסה את כל המארז, אבל תודה על ההצעה.

אני מחפש הדפסה פשוטה ואיכותית, למעשה של לוגו בלבד שיסתיר את הלוגו הקיים(מדובר במחשב MSI WIND שבו הלוגו לא בולט ממילא, אז אין בעיה).

אשמח לשמוע עוד הצעות היכן אפשר לבצע הדפסה כזאת, או היכן ניתן לקנות את החומרים.

פורסם

בחנויות צמצם מדפיסים לך כל תמונה על מדבקה באיזה גודל שתרצה .. הגודל שאתה מדבר אמור לעלות בערך 10 שקל

פורסם
  • מחבר

תודה.

השאלה היא האם מדובר על מדבקה איכותית שתראה כ'חלק' מהמארז, והאם הם גם חותכים אותה בצורה מדוייקת שלא תשאיר גבולות או תראה כגזירה? כלומר, אני לא מעוניין במצב שלמדבקה יהיה גבול שקוף או לבן, כי יראו ישר שזה סטיקר.

פורסם

what the problama Guy? :silly:

לך לבית דפוס שכונתי או שחבר או איזה מכר שלך היה שם ואמר לך שזה "מומלץ"/ תבקש מאנשים כאן ותגיד להם בבית דפוס שאתה מעוניין שידפיסו את מדבקה בסגנון של סטיקר שכזה עם ציפוי "לקה" גלוסי שכזה שניתן לנקות עם מטלית לחה... נראה לי שאת התיאור המפורט של ילד בן שנה שהסברתי הם עשויים להבין. סה"כ לא מדובר בבקשות של להדפיס את זה בגודל עצום של פוסטר של גורד שחקים ככה שאני מאמין שהם יענו למשימה שלך. מאמיןשמדובר על עסק של פחות מ-50 שקל על מדבקה בגודל של פחות מ-A4 (דף רגיל).

פורסם

יש לך ידיים שמאליות?

אם כן לך על בית דפוס.

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לעשות, אבל אם אתה רוצה הדפסה של לוגו אז אולי עדיף ללכת על מדבקות אלומניום או ללכת על הדפסת למינציה.

אני ביצעתי הצלבות של כפתורים במקלדת שלי, והייתי צריכה להוסיף כיתוב לייד מקשי הF9-F12 אז פשוט הדפסתי על נייר רגיל את הכיתוב והדבקתי עליו שתי שכוות של סלוטייפ מלמעלה ושכווה אחת מלמטה - השתמשתי בסלוטייפ לא מבריק של 3M.

חתכתי עם סכין יפני חדש, והתוצאה היתה מאוד יפה מדוייקת, ואת הכל הדבקתי עם נחש דק דק דק של בלוטק (כל הכתוב בגודל 6 ס"מ על 2.4 מ"מ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים