פורסם 2009 בינואר 1916 שנים הי,ברצוני לרכוש צלחת לווין על מנת לקלוט ממנה מידע שאינו שידורי טלויזיה. אני רוצה לנסות לחבר את הצלחת למחשב ולהפיק דרכו מידע IP שעובר באוויר.האם יש למישהו מושג איזה כרטיס או ממיר קיים שיאפשר לי לגשת "לערוצי" IP בלווין?תודה!
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים כל הנושא של חיבור לרשת WAN דרך תקשורת לווינית קצת יותר מורכב מאיך שאתה כנרא מתאר את זה.יש לך "מודמים" לוויניים אבל על מנת שתוכל להיתחבר ללווין אליך לכייל אותו לאזימוט הנכון וגם שתהיה לך רשות להיחתבר לאותו לוויין תקשורת וכמובן תנאי שמיים נכונים שזה דיי בעייתי בחורף.אגב DVB הוא DVB וIP הוא IP ואין קשר ביניהם.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר הי,אני לא ממש רוצה להצחבר ללווין. רק לקלוט את העלומה הירדת שלו.אני יודע שDVB זה לא IP. מצד שני אני גם יודע שמשדרים IP על גבי DVB.איפה אפשר לקנות את המודמים שביברת עליהם?תודה.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים יש לך ציוד כמו זה אבל אני לא יודע אם זה נמכר בארץ ובאיזה מחירים כי מדובר בציוד עם ביקוש מאוד קטן ובעיקר למטרת מקצועיות של מערכות שו"ב לדרג הטקטי.תוכל לקרוא עוד בויקי לגבי גישה לרשת האינטרנט דרך תקשורת לווינית.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר תודה על התשובה!האם יש תוכנות שיודעות לעשות דמודולציה על PC? ז"א כ. טלויזיה+ תוכנה מסויימת?שוב אני לא רוצה לשדר ללויין אלה רק לקרוא את מה שיורד ממנו.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מה זה דמולוציה? אולי אתה מתכוון למודולציה?איזה מידע אתה רוצה לקבל מלויין?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר למשל מעניין האם כרטיס כזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15980פלוס תוכנה כמו progvb יוכלו לעשות את העבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.