פורסם 2009 בינואר 1816 שנים שלום לכולםאני צריך לבנות מעגל צריבה לרכיב מסוג 8952 לצורך לצריבה ע"י יציאה מקביליתאת התוכנה שלו אני רושם ב-C לכן אם יש למשהו אני צריך גם תוכנה שיכולה לקמפל את התיכנות שליתודה לכל מי שיכול לעזור לי זה ממש חשוב לצורך פרויקט גמר שלימשה
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים בתור קומפיילר אני משתמש בSDCC ובתור סביבת עבודה אני משתמש בNotepad++.ניראה לי שיש כמה סוגים של8952 שנבדלים בשיטות הצריבה עליהם, אני מכיר מישהו שבונה צורב שכזה עבור 89S52 אך הוא משתמש ביציאה טורית ולא מקבילית.כך שאני לא ממש חושב שזה יעזור לך.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אשמח אם תוכל לתת לי מידע גם על זה מקסימום אני הוסיף לי עוד יציאה על המעגל שליתודה מראש
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים תסתכל על הקידומת של הרכיב אם רשום שם AT, DS וכו' זה לרוב מה שיתן את השוני בצורת התכנת... אתה יכול לעבור בקצרה בגוגל על הרכיב הספציפי שלך לרוב היצרנים מוסיפים לשבבים עם הארכטקטורת 8051 גם מעגל צריבה והמלצה לתוכנה עבור מעגל הצריבה שלהם. הצלחה
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר זהו פרויקט שאני עושה עכשיו ללימוידםעדין לא קניתי רכיבים, אוכל לקנות כל כל מה שאני צריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.