פורסם 2009 בינואר 1816 שנים היי חבריםהבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכבלהביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב..ואז מה ?מה בדיוק עושים שמה ?איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב?תודה לעוזרים
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים העברת בעלות עושים בדר"כ אחרי שבודקים במשרד הרישוי שהרכב לא מעוקל/ גנוב וכיו"ב.את הפרוצדורה עצמה אפשרי לעשות בדואר, אבל מהסיבה שרשומה למעלה, עדיף לעשות את זה במשרד הרישוי עצמו.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אם כבר פתחו . אז אפשר להיות בעל רכב בלי רישיון ? אני יודע שקטין יכול להיות בעל רכב עקב ירושה . מעניין אם יש הגבלות כלפי בעלות רכב בכללי.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר קטין לא יכול לעשות העברת בעלות של שמומנסיון..אם אתה מעל 18 אתה יכול להיות בעל רכב בלי רישיון אממ הרכב נבדק .. אין תאונות פגע וברח הוא לא גנוב ולא מעוקל
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אבל הוא יכול לקבל בירושה . כבר קרו מקרים של הורים שנפטרו טרם זמנם והשאירו קטינים מאחור . לפי החוק כול הרכוש שייך לילדים וזה כולל רכב . ותודה על התשובה .
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר ירושה אני לא יודע...... אבל בקשר למה שאמרתי זה בדוק מנסיון חח ככה זה HWZONE , אתה מבקש עזרה ומוצא את עצמך עוזר לאחרים מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם העברת בעלות הזאת ואיך אני ידע שאני באמת בעל הרכב...?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אתה והמוכר ממלאים את הטופס בדואר, הפקידה מעדכנת את זה במחשב וכל אחד מקבל את הספח המתאים.אתה יכול להעזר בפקידה במועד החתימה בכדי לוודא שהכל נעשה כמו שצריך.בשביל זה היא עובדת שם.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים זה ממש לא מסובך. רק צריך לוודא שיש לרכב טסט וביטוח בתוקף, אחרת אי אפשר להעביר בעלות.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים הביטוח פחות חשוב . אם אתה חושש לך למוסכניק שאתה בוטח בו שיבדוק ביסודיות את הרכב ושירשום על נייר את הסטטוס של הרכב עם חתימה ותאריך . ומחתים את בעל הרכב שאם קורה לרכב משהו עד החתימה העיסקה מתבטלת . ואם משהו מתקלקל אחרי החתימה שהיא תוצאה כולשהיא של המוכר . שהמוכר יפצא אותך בערך התיקון כנגד קבלות . עם חתימה ותאריך . אם ינסה לרמות אותך הוא יברח מהדיל .
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר לא מזה אני לא דואגהוא אמר שהוא מוכרלקחתי ממנו את הרכבהוא אצלי פה בחניהניראה לך שאני יקנה אחרי שהוא יחרוש עליו יעשה לו קלומטרז'האוטו אצלי פהוהכסף פהאני רק צריך ללכת לשלם לו..לכן אני שואל מה אני אמור לעשות ושלא יעבוד עליי כי לא עשיתי אף פעם.. אבל אני ישאל את הפקידה כמו שנאמר..תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.