עבור לתוכן

מיסוך של כל השלטים באזור באר טוביה ודרומה?? שום שלט לא עובד! כנסו יש כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר...

כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות...

עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד.

אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן.

התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה...

עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו לכם יש כאן כמה עשרות/מאות אלפי תושבים שפשוט השלטי מכוניות/שערים לא עובדים להם! וזה יכול לגרום בעיות רבות, ואפילו לא דיברו איתנו על זה...

בכל מקרה זה מוזר...

אבל איך הם בכלל עושים את זה? משדרים הרבה גלים שמפריעים לקולטים ולא נותנים להם לקבל את המסר מהשלט? ואם כן באיזה מכשיר אפשר לעשות את זה ברדיוס כל כך גדול?!!? מה שאני חושב עליו זה שהם משתמשים באנטנות סלולריות למרות שלא נראה לי...

פורסם

54

פורסם
  • מחבר

לי אמרו המועצה שזה בשביל המטוסים של צה"ל, וגם אין סיכוי שזה מטענים כי זה מכסה חלק גדול מהדרום והרבה מעבר לרצועת עזה.

פורסם

יש דברים שעדיף שמי שיודע שישמור את זה לעצמו.

מבקש מההנהלה לנעול.

פורסם

צודק, השאלות לא מקומן ברשת.

פורסם

הקטע המוזר שזה קורה בבית הספר שלי - ואני גר במרכז xD

ובבית זה פועל מעולה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים