פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אהלןאז ככה...בתחילה הצטרפתי (לפני כשנתיים) לחברת פלאפון במסלול חיילים- הכולל חבילת דקות ו SMS בעלות 69 ש"חלאחר שנה וכמה חודשים העלו לי את התשלום החודשי ל 78 ללא ידיעתי (ככה פשוט העלו)לפני כחודשיים העלו לי שוב את התשלום החודשי ל 84 והחודש האחרון העלו לי ל 91.דבר ראשון:האם מותר להם להעלות לי את התשלום החודשי עבור חבילה שרכשתי?האם אני יכול לעשות משהו בנידון? (חוץ מלעזוב את החברה מכשנגמר ההתחייבות)לקבל זיכוי?איך חברה מעלה תעריפים באמצע ההתחייבות שלי? העלאה עבור חבילה (זה לא העלאה של תריפי דקות)?סה"כ בשנתיים העלו לי את מחיר החודשי ב 22 ש"ח...אשמח להצעות ולפיתרונות אפשריים בנידון
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר כל אחד שרוכש טלפון קורא את כל ההסכם?העלאת תעריפים קורה!אבל לא ידעתי שבתדירות כזו, ולא ידעתי שהזה עובד גם על חבילות
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים בעיקרון תעריפי חבילות הם לא מעלים, השאלה איזה סוג חבילה עשית ומה היה החוזה.תתקשר לשאול
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים זה לא רק אצל החיילים אלה אצל כולם גם לי זה קורה והם פשוט לא מודיעים על זה...
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים בד"כ הם מעלים תעריפים ללקוחות הלא עיסקיים שלהם.בתחילת החודש נכנסה לתוקף תקנה של שר התקשורת שלפיה חברות הסלולר מחוייבות להציג בפניך את מלוא פרטי ההסכם שאתה חותם איתם ולפי אותו חוזה אם לא היה רשום בו במפורש שמותר לחברה להעלות מחירים בזמן ההתחייבות אסור לה לעשות זאת.שים לב שזה נכנס להתחייבויות החל מינואר 2009.סתם סיפור לידע כללי:אני נחשב כלקוח עסקי בפלאפון ובמהלך חודש דצמבר "הותקפתי" במבול של שיחות מאנשי פלאפון שהציעו לי שידרוגים בחינם ותעריפים "זולים" רק כדי שאני אהיה מחוייב להם לפני 2009 בחוזה שבו מותר להם בתקופה של 18 חודשים לשנות את התעריף לפי ראות עיניהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.