עבור לתוכן

מחפש מסך 22 אינץ' עד 1200 שקל.

Featured Replies

פורסם

כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז.

הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה.

שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו.

Samsung 2253BW

Samsung T220

Smasung T220P

LG W2261v

איזה מהם הכי כדאי?

אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב.

אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.

פורסם

ה-Samsung T220 הנו העדיף מבין כל הדגמים שציינת.

אפשרות לחריגה במקרה הצורך.

אם אתה מסוגל להרשות לעצמך חריגה תקציבית בכיוון של ה-Philips 240PW9EB הוא מומלץ למדי, מכיוון שתקבל איתו לעומת כל מסך רחב, המתומחר מתחת למחיר שלו, עליית מדרגה באיכות התמונה בעת הצגת תכני HD לסוגיהם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה , ודבר שני בגלל שאני לא אוהב את העיצוב של סדרת הT החלטתי לבחור בין 2253BW לLG.

העיצוב חשוב לי כמו שהנתונים,והייתי רוצה לדעת איזה מן ה2 הנ"ל הוא יותר טוב וכדאי.

אגב , אם אני קונה את הLG אני רוצה לחבר אותו למסך בHDMI ולמארז בDVI , מה השם המלא של הכבל:? כי יש נקבה DVI זכר HDMI וכל מני כאלה.

באמת תודה רבה מראש :)

פורסם

HDMI הוא חיבור שיצרנים נוטים לשלבו על מנת לאפשר לצרכן לחבר למסך התקני בידור באופן דיגיטלי במקביל למחשב (שנשאר מחובר ב-DVI). כאשר יש במסך רמקולים מובנים או יציאת קול כגון SPDIF, ה-HDMI גם מסוגל להוציא קול מהתקן הבידור. התקני בידור כאלו לדוגמה הם קונסולת משחקים או ממיר טלוויזיה HDTV. אתה זקוק ל-HDMI עבור התקני בידור כאלו?

פורסם
  • מחבר

אממ בעקרון, יותר חשוב לי עכשיו הקטע של ה"איזה מסך לבחור".

הLG יותר טוב או הסמסונג W2261V?

זאת השאלה שחשובה לי עכשיו, אבל בקשר לHDMI יש לי גם את הLA32450 ואני רוצה להציג איתה סרטי HD או בכללי להעביר מידע מהמחשב אליה.

זה לא ממש משנה לי , סתם שאלתי כי אני רוצה להפיק את האיכת המקסימלית , כי בשמע יש לי את הרמקולים של המחשב לחבר אליה.

פורסם

זה סיפור אחר לגבי טלוויזיה ומחשב. אתה זקוק ליציאת HDMI בכרטיס מסך או בלוח האם בכדי להציג תמונה על הטלוויזיה מהמחשב. לחילופין ניתן להשתמש במתאם HDMI ל-DVI, אשר יורכב על יציאת ה-DVI של כרטיס המסך במצב בו אין HDMI במחשב.

Samsung 2253BW הוא מסך עם כיול טמפ' מרושל.

36_403_111.jpg

הממצא הנ"ל לקוח מהאתר www.digitalversus.com

אני לא יכול להמליץ עליו לאף אחד - אלא על ה-T220 שהוא מסך טוב לפי הביקורת הבאה:

http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-topaz_7.html

לפי הביקורת הנ"ל דוגמת ה-T220P הציגה גם כיול טמפ' גרוע (בדומה ל-2253BW).

ל-LG W2261v נעדרות סקירות רציניות, כך שתצטרך לבחון אותו במו עיניך בתצוגה ברזולוציה 1920X1080 - בה הטקסט הנו החד ביותר, ואתה צריך לבדוק אם הטקסט אינו קטן מדי.

עדיף לך לשקול את ה-Philips 240BW8EB שעולה כ-1400 ש"ח ובעל רזולוציה של 1920X1200. גודל הטקסט ב-24" לעומת 22" 1920X1200 / 1920X1080 הרבה יותר נוח ללא פשרות של פיקסליזציה.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=240BW8EB

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול 24 , רק 22...

ובקשר לכל השאר , תודה רבה לך.

יש לך המלצה לחנות במרכז בה אני יכול לראות אשכרה איך המסכים? בלי המפצל שמוריד מן האיכות , לראות מול העיניים אשכרה איך שהוא במצב הכי טוב שלו?

תודה מראש.

פורסם

יש לך המלצה לחנות במרכז בה אני יכול לראות אשכרה איך המסכים? בלי המפצל שמוריד מן האיכות , לראות מול העיניים אשכרה איך שהוא במצב הכי טוב שלו?

אשכרה ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים