פורסם 2003 ביולי 922 שנים אל תבקש כסף . תדפיס לה חופשי . ואם אתה שואל מה יצא לי מזה - אז לא יצא לך מזה כלום, רק לשמח אותה קצת.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים ואולי אחרי זה היא תזמין אותך לבקר בביתה ... ;D(כדי להראות לך את הציון שהיא קיבלה על העבודה...)
פורסם 2003 ביולי 922 שנים ואולי אחרי זה היא תזמין אותך לבקר בביתה ... ;D (כדי להראות לך את הציון שהיא קיבלה על העבודה...) ואז תגלה כמה היא מכוערת ... (גם זו אפשרות! : )
פורסם 2003 ביולי 922 שנים אם היא אישה נחמדה...או נערה...אז אני הייתי מדפיס בחינם...אם סתם מפגרת, ככה 100-120 שקל הייתי לוקח, והייתי מדפיס כותרות יפות, אולי אפילו עושה לה כריכה בבית דפוס שעולה 10-15 שקל.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים ואז תגלה כמה היא מכוערת ... (גם זו אפשרות! : ) ואז תזכיר לה שאתה לחוץ בכסף...
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אדי, לא מדובר על להדפיס אלא על להקליד.קח per דףמחיר קבוע, משהו כמו 8-10 שקלותגיד לה להגיד לכל החברות שלה.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים סליחה אבל כתוב בכותרת להדפיס... זה מה שקורה שלא עושים כותרת עיניינית. : : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :::) : : : : : : :
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אם זה הקלדה, אז בערך 20-40... גג, אם היא סבבה והכל אל תבקש כסף.אם זה רק הדפסה, בחינם ! מי מבקש כסף על 7 דפים ? מנגבים עם זה את התחת. לפי דעתי זאת חוצפה לבקש כסף על 7 דפים, אפילו 10 (אם זה רק הדפסה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.