עבור לתוכן

בעיה חמורה עם KSP- שילמתי על משהו אחד וקיבלתי משהו אחר

Featured Replies

פורסם

אתה לא תראה בתוכנה במחשב 1066 אלא 800. זה ה-DEFAULT.

גם לי יש זכרון של 1066 והוא כותב כ-800.

זה בטח טעות שלך.

• תגובות 35
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פותח התר'ד, אם אתה רוצה תגובה מדוייקת ונכונה, תבקש שיעבירו את הדיון הזה בחזרה לפורום המתאים

ותשנה את הכותרת, ככה יעבירו אותו מהר יותר.

פורסם

אני רוצה או פיצוי או לא יודע מה, אני שונא שמרמים אותי ככה וטעות כזאת לא נעשית בתום לב, כי הטכנאי שמה חשב שאני טיפש הוא בא לי עם הקופסא שרשום עליה קינגסטון PC8500 ואמר לי שזה 1066 עם חיוך על הפרצוף.

בא לי לפתוח אותם עכשיו עד שחשבתי שהם אנשים טובים.

כרגע חיפשתי על הזיכרון ומצאתי שככה:

הוא 1066 אבל הוא בא מוגדר אוטומטית ללוח אם כ800 (מסיבה כלשהי),

אז אני מבין שכבר לא בא לך לדקור אותם. אז רגע, אם כל מה שרשמת זה דברים נכונים בהתאם למקרה הראשון שחשבת - אז עכשיו כשהיתבררה האמת אז זה בעצם מוצדק שהם יתבעו אותך על הנזק שגרמת להם בתרד הזה ? ;)

בקיצור - סבלנות אנשים, בחיים אל תמהרו להסיק מסקנות בלי לבדוק לעומק ובטח לא להכפיש סתם כשאתם יודעים בבירור שאתם לא מקצוענים אמיתיים. תרד מתאים בפורום זיכרונות היה עולה על העניין תוך דקה אבל בכל זאת הבחור כאן בחר לספר על הבעייה בעזרת תרד "נאצה" שגוי, חבל להתנהג ככה ועוד יותר חבל להתנהג ככה בפורום שלנו.

אז סה"כ מדובר פה בחוסר ידע ובחוסר מקצועיות. אם שאלת את השאלה הבאה: "אבל הוא בא מוגדר אוטומטית ללוח אם כ800 (מסיבה כלשהי), ",

אז אני מקווה שהבנת "שהסיבה כלשהי" היא סה"כ שאתה לא מבין גדול בנושא ואפילו די קטן. והנה ההסבר בכדי שתהיה מבין גדול יותר: בשביל מהירויות גבוהות ותזמונים טובים הזיכרון דורש עוד מתח וגם תמיכה של שאר החומרה. בכדי למנוע מצב שאי אפשר לעבוד עם הזיכרון מגדירים אותו מהמפעל בצורה נינוחה על הגדרות מינימליות שיעבדו על כל דבר והשינוי הספציפי הוא בעצם ברובו ידני. הלוחות במצב ברירת מחדל נותנים מתח בסיסי לזיכרון, ם יצרניות הזיכרון לא היו עושות מה ששאלת עליו - המחשב אפילו לא היה עולה בשביל להגדיר את הזיכרון כמו שצריך. ז זה בסדר, וגם לי יש זיכרון 1000 שמוגדר בSPD 400 ואפילו בCPUZ רשום PC6400, רק ב EPP רשום 500, אבל אני חושב שלא ניכנס כלכך לעומק כרגע ;).

אני מקווה שהחכמת בנושא.

פורסם

^^

אני לא חושב שיש חנות ברמה של KSP.. בגלל זה ישר הבנתי שיש פה בעיה של חוסר ידע.

פורסם

אני לא חושב שיש חנות ברמה של KSP

פורסם

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים