עבור לתוכן

בעיה חמורה עם KSP- שילמתי על משהו אחד וקיבלתי משהו אחר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני היחיד שמכיר באפשרות שאלו הזכרונות הנכונים אבל הלוח לא תומך / הביוס לא מוגדר על המהירות הזאת ?

הלוח אם שלי תומך בזה, הוא תומך גם בDDR3...

• תגובות 35
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה התמונה לא עובדת?

:|

כולנו מכירים באפשרות הזאת, לכן אנחנו מנסים לשלול את זה...

גם במידה והלוח לא מצליח לזהות את ה1066, הCPU-Z כן מציין את המהירות הזאת.

זה פשוט לא נכון. CPU-Z מראה את המהירות שבה הזכרונות עובדים - אם הם עובדים על 800Mhz הוא יראה 800. הייתי לי בעיה דומה עם תזמונים של זכרונות (הזמנתי משהו אחד ובCPU-Z היה רשום משהו אחר) פשוט הגדרתי את זה בביוס כמו שזה אמור להיות.. אין צורך להתרגש יותר מדי.

לפותח הדיון:

תעלה תמונה גם של הטאב של Memory וגם של SPD

פורסם

תעלה תמונה תקינה לפי שאתה רץ לתבוע אותם.

פורסם

אכן, רימו אותך. דבר איתם

פורסם

אין מק"ט על הזכרונות?

תנסה לבדוק את זה מול האתר של החברה אולי אתה פשוט צריך להעלות להם את המתח ואת התדר בצורה ידנית..

אם על העטיפה כתוב לך PC8500 זה אומר שאלה אכן זכרונות של 1066Mhz...

פורסם

באיזה סניף קנית את המוצר?

ושאלה "offf-topic" מה שנקרא.

איך אתם יודעים ש1066MHZ זה PC8500 וPC2700 זה 333MHZ?

הPCXXXX מסמל משהו?

פורסם

הPCXXXX מסמל משהו?

תכפול ב8

אין לי מושג מה ההגיון

פורסם
  • מחבר

אין מק"ט על הזכרונות?

תנסה לבדוק את זה מול האתר של החברה אולי אתה פשוט צריך להעלות להם את המתח ואת התדר בצורה ידנית..

אם על העטיפה כתוב לך PC8500 זה אומר שאלה אכן זכרונות של 1066Mhz...

בוא נגיד ככה:

לא רשום לי מק"ט על הזכרונות, והיה רשום לי PC8500 על העטיפה של הזכרונות (עטיפת הפלסטיק), לא על הזכרונות עצמם, מצדי הם סתם הביאו לי את העטיפה הזאת וזרקו זיכרון אחר לתוך המחשב!

דבר שני, לא נראה לי שכשבנאדם בלי יותר מידע בסיסי במחשבים קונה מהם מחשב או בכלל קונה מחשב, הוא צריך להתחיל להעלאות תדרים בצורה ידנית כדי שהמחשב שלו יקרא זכרונות.[br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 19:01:30

הPCXXXX מסמל משהו?

א.קניתי את המוצר בסניף ירושלים תלפיות.

ב. אני לא יודע ש PC8500 זה 1033 אני פשוט משער, כי על כל ה800 מגה הרץ אני רואה שרשום PC 6500

פורסם

זה פשוט לא נכון. CPU-Z מראה את המהירות שבה הזכרונות עובדים - אם הם עובדים על 800Mhz הוא יראה 800. הייתי לי בעיה דומה עם תזמונים של זכרונות (הזמנתי משהו אחד ובCPU-Z היה רשום משהו אחר) פשוט הגדרתי את זה בביוס כמו שזה אמור להיות.. אין צורך להתרגש יותר מדי.

לפותח הדיון:

תעלה תמונה גם של הטאב של Memory וגם של SPD

לשונית הMEMORY, מראה את כל היכולות והתזמונים של הזכרון, בלי קשר למה שהלוח אם מסוגל להפעיל.

לכן אם שם היה מופיע 533, משמע שהלוח לא תומך או לא מוגדר טוב בביוס.

לשונית הSPD מראה על איזו מהירות הזכרונות עובדים, והיא גם תראה רק חצי מהמהירות של הכרטיס זכרון.

לפותח התר'ד, המחשב של על OC?

כי הזכרונות שלך משום מה עובדים על 900MHZ

פורסם
  • מחבר

לשונית הMEMORY, מראה את כל היכולות והתזמונים של הזכרון, בלי קשר למה שהלוח אם מסוגל להפעיל.

לכן אם שם היה מופיע 533, משמע שהלוח לא תומך או לא מוגדר טוב בביוס.

לשונית הSPD מראה על איזו מהירות הזכרונות עובדים, והיא גם תראה רק חצי מהמהירות של הכרטיס זכרון.

לפותח התר'ד, המחשב של על OC?

כי הזכרונות שלך משום מה עובדים על 900MHZ

כנראה שזאת פדיחה שלי או של KSP?

כרגע חיפשתי על הזיכרון ומצאתי שככה:

הוא 1066 אבל הוא בא מוגדר אוטומטית ללוח אם כ800 (מסיבה כלשהי), הם אומרים שצריך לשנות את זה בביוס מ 5-5-5-18 עם מתח של 1.8 ל-5-5-5-15 עם מתח של 2.2.

את השלב הזה עשיתי כעת וכרגע רשום לי ב MEMORY ב CPU-Z את המספר 533.3MHZ אבל עדיין ב SPD רשום 400MHZ, משמע שלא גמרתי להגדיר אותו בביוס, מה עוד אני צריך לשנות עכשיו?

וכן, בקשר למה ששאלת שזה הראה 900 מגה הרץ במקום 800 זה בגלל שעשיתי OC אבל עכשיו ביטלתי אותו כי אני מתעסק עם ההגדרות של הזיכרון בביוס...

מה אתה עוד מציע לשנות, עכשיו שבMEMORY רואים 533 מה צריך לעשות שגם הכרטיסים יעבדו בעצם על 1066?

פורסם

אם שינית את זה אז עכשיו הזכרון עובד על 1066 נקודה. את ה-SPD אתה לא יכול לשנות.

פורסם

אם שינית את זה אז עכשיו הזכרון עובד על 1066 נקודה. את ה-SPD אתה לא יכול לשנות.

אל תקשיב למה שזה שמעלי אומר.

רק מה שמופיע לך בSPD, זה מה שהמחשב שלך מריץ

מה שמופיע בMEMORY זה האופציות שיש בבקר זכרון בתוך הכרטיס זכרון.

אתה צריך לשנות את ההגדרות בביוס, שיתאימו להגדרות שכתובות על הכרטיס זכרון.

אבל עדיף שתבדוק שבאמת מדובר על הזכרונות הנכונים, שלא תעשה טעויות.

ותבקש מהמנהלים להעביר את הדיון הזה לפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות.

יעזרו לך שם.

פורסם

כנראה שזאת פדיחה שלי או של KSP?

כרגע חיפשתי על הזיכרון ומצאתי שככה:

הוא 1066 אבל הוא בא מוגדר אוטומטית ללוח אם כ800 (מסיבה כלשהי), הם אומרים שצריך לשנות את זה בביוס מ 5-5-5-18 עם מתח של 1.8 ל-5-5-5-15 עם מתח של 2.2.

הדבר הראשון שעלה לי לראש, יכלת לחסוך 3 דפי דיון עקרים...

פורסם

לא היית צריך להסתמך על CPU-Z לא למהירות ולא לתיזמונים של הזכרון. קניתי זכרונות של OCZ וכמובן ש CPU-Z הראה 1.8V ותזמונים לא נכונים. על הזכרונות עצמם יש מדבקה של 2.1V ותזמונים שונים (כמובן יותר טובים מהניחוש של CPU-Z) וגם באתר של החברה ניתן היה לראות את ההגדרות הנכונות של הזכרונות.

זכרונות OC ומיוחדים עשויים לדרוש הגדרות מהירות ותזמונים ידניים ב BIOS. חבל על הדיון הארוך ועל העצבים שלך. חבל באמת שהעבירו אותך לדיון בפורום כללי. אני מניח שבפורום זכרונות היו עולים על הטעות שלך יותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים