פורסם 2009 בינואר 1716 שנים אני רוצה להכין מנורת USB שנראית ככה רק עם לד כחול: מחפש הוראות בקצרה של מה לעשות, אני בטוח שזה רק עסק של נגד ולד, אבל מכיוון שאין לי בדיוק חשיבה מופשטת בחשמל, אני צריך רשימת מצרכים מדוייקת, סוג לד וסוג נגד, ואיפה לקנות את הציפוי נחש הגמיש הזה כדי לעטוף את הכבל המוגמר.? איך זה נקרא ?
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בעקרון..אתה צריך כבל יואסבי.. (באורך שאתה רוצה)לד 5 מ''מ נגד 470 אוהם חוט ברזל (רצוי נחושת מהסוג שמקפלים והצורה נשמרת) איזולירבנד שחור קח את הכבל יואסביהפשוט אותו.. גלה מי המינוס 12 ומי נפלוס 12 ע''י רב מודד או צבעים(בכל כבל צבע אחר לרוב זה שחור וצהוב)לחבר לרגל הפלוס של הלד את הנגד ואז את הפלוס לצהוב ומינוס לשחורחבר וודא שהוא עובדלאחר מכן חתוך את חוט הברזל באורך הכבלהצמד אותו לכבל ותן לו חיזוקים עם איזולירבנד למעלה למטה ובאמצעאולי אפילו ב4 מקומות או 5 תלוי באורך..וזהו זה בעיקרון ..את החוט אתה יכול לעטוף בסליבינג איזולירבנד צינור פלסטיק או כל העולה על רוחךוהוא מתכונן בדיוק איך שאתה צריך..בהצלחה
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בעקרון..אתה צריך כבל יואסבי.. (באורך שאתה רוצה)לד 5 מ''מ נגד 470 אוהם חוט ברזל (רצוי נחושת מהסוג שמקפלים והצורה נשמרת) איזולירבנד שחור קח את הכבל יואסביהפשוט אותו.. גלה מי המינוס 12 ומי נפלוס 12 ע''י רב מודד או צבעים(בכל כבל צבע אחר לרוב זה שחור וצהוב)לחבר לרגל הפלוס של הלד את הנגד ואז את הפלוס לצהוב ומינוס לשחורחבר וודא שהוא עובדלאחר מכן חתוך את חוט הברזל באורך הכבלהצמד אותו לכבל ותן לו חיזוקים עם איזולירבנד למעלה למטה ובאמצעאולי אפילו ב4 מקומות או 5 תלוי באורך..וזהו זה בעיקרון ..את החוט אתה יכול לעטוף בסליבינג איזולירבנד צינור פלסטיק או כל העולה על רוחךוהוא מתכונן בדיוק איך שאתה צריך..בהצלחהבכבל USB יש רק חוטים 2 מהם זה העברת מידע ושניים מהם הם מתח(האחד + השני -)חיבור USB מספק 5V ולא 12V , מכאן אפשר גם להבין שהנגד שהצעת לו לא יתאים.הינך צריך נגד 100ohm
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים איזה זרם עובר בכבל ה USB ובכלל איזה זרם עובר במסילת 5V מהספק ?זה חשוב אם לא יכולה להיות סכנת פריצה של הדיודה וכל העסק התחרבש...
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים זה בסדר לד לוקח 20 ..פותח תדראד..אם תרצה ואתה גר באור הדרוםתוכל לבוא לקחת מאצלי נגד 100 אוהם ולד בכל צבע שתרצה..בקשר לצפוי הכבל..ניראה לי שסליבינג יהיה מאוד יפה..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים תראה את הקישור הבא שמו נגד של 47 אוהם http://www.siliconchip.com.au/cms/A_30612/article.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.