עבור לתוכן

איך אני מעלה לרשת תמונות של שולחן העבודה שלי, שהכנתי בטכניקת פרינט סקרין והדבק.

Featured Replies

פורסם

ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן.

אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור.

אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך.

תודה

פורסם

טוב תשמע, יש מספר טכניקות לתהליך הזה שנקרא לעלות תמונה (אני אפרט אחת מהן, שהיא ההכי נוחה), קודם כל אתה צריך אסטרטגיה ותכנית פעולה מחושבת מראש, כדי למנוע טעויות.

פתח את תוכנת העיבוד הגראפי בשם קוד "צייר" והדבק את התוכן המועתק, שמור את הקובץ הרצוי במקום כלשהו (מומלץ לשמור בכונן קשיח מוצפן על מנת למנוע מהקובץ ליפול לידיים הלא נכונות).

הדבר הבא שעליך לעשות הוא להכנס לדיון כלשהו בפורום וללחוץ על כפתור reply.gif ואז ללחוץ על הקישור "אפשרויות נוספות", ניתן לזהותו על ידי התמונה הבאה - expand.gif, לאחר מכן לחץ על הכפתור BROWSE (במידה ומערכת ההפעלה שלך היא באנגלית) ואתר את הקובץ המבוקש, אשר את הבחירה ולחץ על כפתור "שלח תגובה"

התוצאה היא כמובן כמו בתגובה הנ"ל (הקובץ מצורף לתחתית התגובה)

בהצלחה!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה, והכי הכי על ענין הכונן המוצפן.

לגופו של ענין,, עשיתי בדיוק כפי שהמלצת, אבל כשאני מנסה לפתוח את התמונה מגוף התגובה שלי, הוא נעלם, ולא נפתח. [br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 22:04:13

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387857.0

הנה תמונות שהעלתי בנושא שפתחתי.

אם אתה מנסה לפתוח את התמונות, אתה רואה אותן ברור?

פורסם

יכול להיות שהתמונות גדולות מדיי אז בגלל זה זה לא מראה אותם

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לעלות תמונות בצורה הזאת , אלא להשתמש בשירותים להעלת תמונות - כמו ImageShack ואז "להדביק" את התמונות לכאן.

פורסם

imageshack סתם איטי ומפגר, אם כבר אז xs.to

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים