עבור לתוכן

האם שווה לקנות כ.מסך מארה"ב ?

Featured Replies

פורסם

היי

חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול.

אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך.

כרגע יש לי GF3 TI200.

רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ?

דגמים כמו:

GFFX 5600/ultra

RAdeon 9600 /PRO

TI4200 64/128 MB

אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה.

כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר.

אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר התנסה בקנייה כזאת שם.

בתודה מראש לכולם...

פורסם

תעשה השוואת מחירים , משם כבר תגיע לבד למסקנה

www.allstarshop.com ... Shappire Radeon 9800 Pro - 280 Dollar.

פחות מחצי מחיר שכזה כרטיס עולה בארץ !!!

פורסם

אאאאם לא צריך לשלם מכס או משהו כזה ??!! ::)

פורסם

<TC> - ב283$ זה ה9800 רגיל ולא פרו!

<ICE2K> מאוד משתלם לקנות בארה"ב אם תצליח לעבור במכס הישראלי בלי לשלם (מע"מ ושאר תוספות) וזה לא ממש משנה איזה חלקים

אתה יכול לחפש כאן http://www.pricewatch.com

וכאן http://www.pricegrabber.com איזה חלקים שחפצה נפשך ותראה ההבדלים בין שם לבין הארץ הם גדולים ותמוהים ביותר...

פורסם

<TC> - ב283$ זה ה9800 רגיל ולא פרו!

<ICE2K> מאוד משתלם לקנות בארה"ב אם תצליח לעבור במכס הישראלי בלי לשלם (מע"מ ושאר תוספות) וזה לא ממש משנה איזה חלקים

לא בעייה לעבור במכס בלי לשלם פשוט תגיד לחברה שלך שתכניס אותו עמוק בתוך איזה תיק חוץ מזה אני הצלחתי (יותר נכון אמא שלי) להעביר מיקרוגל בלי לשלם מכס.

פורסם

קנה את ה

Retail

ותדחוף אותו בין הבגדים המסריחים במזוודה..

או שתגיד לחברה שלך שתשים אותם יחד עם הלבנים שלה , אני בטוח ששם הם לא יחפשו 8)

פורסם

דבר ראשון תעשה השוואת מחירים

דבר שני, על רכיבי מחשב אין מכס

דבר שלישי: לי העבירו את המערכת רמקולים של קריאיטיב dtt3500d כולל מגבר במכס לא במזוודה או משהו אחר( באריזה המקורית עטופה בנייר חום

פורסם

אוי נו באמת אתם עושים צחוק? לפני חצי שנה שהייתי בארה"ב הבאתי איתי בתיק יד (!) לוח אם כרטיס מסך מעבד וזכרונות...

א. אין מכס על מחשבים

ב. אם אתה מביא את זה אין מע"מ (כל עוד לא רואים...) תעבור באזור שכאילו אין לך מה להכריז עליו...

פורסם

ה10-20 דולר שתחסוך על הכרטיס י

תפסיד בשניה שיקרה משהו לכרטיס

אני לא חושב ש10 דולר שווים אחריות

פורסם
  • מחבר

טוב , תודה על התגובות , אבל אני יחדד כאן את דבריי כי כנראה לא הובנו טוב:

- המכס בארץ זה לא מה שמדאיג אותי (גם ככה אני מחפש ב100-160 דולר לא רוצה להשקיע יותר).

- לגבי מע"מ השאלה היתה לגבי ארה"ב (נגיד ניורק) כמה מע"מ יש שם והאם צריך לשלם אותו בתור תייר או האם משלמים ומקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה מחיר כן...

- כבר עשיתי חיפוש ברשת, אבל אני בכוונה שואל לגבי קנייה בחנות רגילה ברחוב - לא רכישה דרך האינטרנט כי אולי ההפרש לא שווה את זה.

שוב תודה...

פורסם

הדבר הכי חשוב הוא לקחת בחשבון שלא תוכל לממש את האחריות במקרה הצורך.

פורסם

1. בד"כ בין מדינה למדינה מס הרכישה שונה - אני חושב שהסטנדרט הוא 8.9% אבל אני לא זוכר במדויק - זה גם תלוי איך/איפה אתה רוכש (דרך האינטרנט, במזומן, אשראי/ ניו יורק קליפורניה...)

2. לגבי אחריות - חבר טוב שלי קנה את ה9800 לפני בארה"ב - קיבל מקולקל - הם שילמו על השליחה במשלוח מיוחד (הלוך וחזור), החזירו לו חדש + חולצה של ATI + unreal2 בארץ היו צועקים עליך שאתה קלקלת - אומרים נשלח לחו"ל (באונייה עלאק) - ומחזירים לך אחרי 4 שבועות במקרה הטוב + יריקה... (נכון יש גם חנויות יוצאות דופן שזוכות להזכרה כאן לא פעם ועל כך מגיע להן כל הכבוד - אתם יודעים מי אתם ;) ) גם אני קניתי מאותה חנות - והשרות היה מצוין - הייתי צריך שזה ישלח לכתובת בארה"ב תוך יומיים וללא תוספת תשלום הם דאגו למשלוח במיוחד...

פורסם

פעם אסור היה לייבא מודמים בלי אישור של בזק אז עברתי איתו במכס כשהוא בתוך התחתונים

אבל ככלל אני לא ממליץ להביא ציוד מחשב מחו"ל ההימור לא שווה

אחוז ניכר מכרטיסי המסך יוצאים דפוקים

פורסם

בזמנו אבא שלי קנה לי את הגיפה 2 MX בטיוואן ולא הייתה שום בעיה במכס או במקום אחר, זה יצא יותר זול והכרטיס עובד טוב מאוד ולא נפגם בטיסה, לדעתי אם יש הפרש גדול במחיר כדאי לקנות בחו"ל.

פורסם

ה10-20 דולר שתחסוך על הכרטיס י

תפסיד בשניה שיקרה משהו לכרטיס

אני לא חושב ש10 דולר שווים אחריות

יש לך קריירה בסטנדאפ...

א) 10 דולר זה 40 שקל

וזה גם כסף.

ב) זה לא הבדל של 10 דולר, זה הבדל של 100 דולר...

תבדוק למשל כמה עולה זכרון 512DDR של CORSAIR מסדרת הLL בארה"ב

ותראה כמה זה עולה בארץ....

www.newegg.com

אני חושב שאם אין הפרש מחירים גדול...קונם בארץ.

אם יש הרפש רציני - אין סיבה לא לקנות בארה"ב אם יש אפשרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים