עבור לתוכן

איך המחשב החדש? תפרגנו נשמות טובות

Featured Replies

פורסם

Tray - אתה מקבל קופסא חוברת מדבקה ומעבד (חדש,מצוחצח,בתול).

BOX - אתה מקבל קופסא חוברת מדבקה מעבד וקירור.

TRAY זה רולטה רוסית אתה לא יודע אם המעבד עבר שימוש פנימי במעבדה או אצל לקוח בתור מחשב זמני וכו'

אחד שמוכן לקחת את הסיכון שיהיה בריא

אני אישית ראיתי הרבה מעבדים TRAY שעושים בהם שימוש אישי ואז הם נמכרים שהמלאי מתחיל להיגמר וצריך למכור אותם .

אני מעדיף לשלם עוד 100 שקל לקנות מעבד BOX אני שומר את המאוורר המקורי ומחליף גוף קירור למשהו אחר אני מרוויח גם מעבד " בתול " שלא עבר שימוש מעבר לשימוש של היצרן וגם מאוורר BOX שאני מוכר ב 100 + 100 - 80 עבודה ואז הרווח לא רע :]

• תגובות 58
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין אותי לדעת מי הטיפש שיקנה מעבד BOX ב100 ש"ח (נעזוב 200 כפי שהוא טוען כאן).

יש את הפריזר 7 ב100 ש"ח (וגם פחות טובים ממנו שטובים מהמקורי של אינטל) שאוכל אותו בלי מלח, שקט יותר, מקרר יותר, אמין יותר.

פורסם

עופר תעשה טובה ותעיף את עצמך מפה.

יצא לי לראות מעל 40 מחשבים עם מעבד TRAY וכולם בסדר... וחלקם עברו "התעללויות"

רולטה רוסית משחק מי שמקשיב לך.

פורסם

אני עוזר במדור מפרטי מחשב מאז שאני בפורום (לא שנים אבל מספיק זמן כדי להבין)

בניתי לפחות 50 מפרטים שמתוכם בדוק שלפחות 25-30 מפרטים שאני בניתי עובדים עם TRAY+קירור צד שלישי ומעולם לא באו אליי בטעלות או שהיו בעיות

ומעבר לזה רק לפני חודש קניתי לחבר 8400 TRAY והוא סוס עבודה ועם OC טוב ויציב ומעולם לא עשה בעיות

וגם אני לא מת על הלוחות של GIGABYTE אבל הם מספקים את הסחורה במלוא האמינות

פורסם

העופר ברקן הזה מדהים אותי כל פעם מחדש... אני מוכן לקנות מעבד TRAY בהנחה של 100 שקל גם אם יגידו לי שהוא היה בשימוש שנה.

בקשר לכרטיס מסך - לך חפש תחברים שלך מערוץ 21. מי אתה שתחליט אם הוא גיימר ומפעיל פילטרים על 1900X1200?

לוח אם - ג'יגהבייט מהיצרניות המובילות של לוחות אם, בנשימה אחת עם ASUS, בדגמים מסויימים טובים יותר. אני אישית מעדיף את הביוס של ג'יגהבייט.

מעבד - OC מאפשר רכישה של מעבד בינוני וסחיטת ביצועים מעל מעבדים חזקים הרבה יותר, או ביצוע OC בעוד שנה+ כאשר המעבד יקרטע.

מעבד כמו שלי (לדוגמא) יוכל להחזיק מעמד 10 שנים לפחות עם OC בינוני.

Q9550 אינו מיושן כלל.

לחכות שנה ואז לקנות אותו בזול?? איך לא חשבתי על זה! הייתי קונה היום את ה-e6750 בחצי מחיר! אה, אבל אז הוא יהיה לא משתלם וחלש...

ובוא נשאר עם ווינדוס 95 הישן והטוב, לא? 64 ביט זה "חדש מדי" ?

פורסם

אל תתרגשו ממנו,

זה ברור שהוא מתרועע רק בחנויות חפריות שכונתיות ששם לכו תדעו מה עושים לכם במחשב..

בחנות רצינית(שהיא לא אייבורי) אתה לא מקבל מעבד משומש/מזוייף או מה שזה לא יהיה..

אתה מקבל מוצר חדש מהקופסא גם אם הוא tray.

מן הסתם תשאל אנשים פה שקנו מעבדי tray והרכיבו לבד

ותראה שהם יגידו לך שקיבלו חדש בקופסא.

פורסם

לפותח הת'ראד אחלה מחשב .. שיהיה לך בכייף , בקרוב אצלי :)

פורסם

לפותח הת'ראד אחלה מחשב .. שיהיה לך בכייף , בקרוב אצלי :)

מה רע במחשב שלך? ???

פורסם

מה רע במחשב שלך? ???

ששלך יותר טוב.

פורסם

ששלי יותר טוב? ראית את המפרט שלי בכלל? ::)

אין לי בעיה להתחלף איתו. :)

פורסם

המחשב שלי כבר ישן לשימושים שלי (3D והרבה רנדררים וכו' )

ועופר , חפרת .

פורסם

פראיירים לא מתים :lol:

מסתבר שגם אידיוטים לא.

פותח התראד - אחלה של מחשב . לדעתי מעט מבוזבז (הכרטיס מסך , אלא אם יש לך 24" ) אבל אחלה של מחשב.

תהנה ממנו! (טוב נו,יש לך חצי שנה מעכשיו עד שהמחשב הזה נהיה גרוטאה xD ).. :xyxthumbs:

פורסם

חלס חפרתם תנעלו את התרד הזה ותתנו השעיה לעופר ברקן או כאפת שטות ... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים