עבור לתוכן

איך המחשב החדש? תפרגנו נשמות טובות

Featured Replies

פורסם

השקה ראשונה אולי בארץ

תביא לפה מעבד Q9550 עם תמונה שחרוט על המעבד 2008 אני מחכה .

http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=33924

^^

ציטוט:

"Launch Date Q1'08"

מה שאומר שהוא הושק ברבע הראשון של 2008 אז תפסיק לזיין תשכל.. :kopfpatsch:

• תגובות 58
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט סבבה, אל איזה מסך זה מחובר?

אגב, אם OC הוא משהו מהותי לך במיוחד, היה מקום לקחת לוח קצת יותר רציני. לא שלא ניתן יהיה לבצע OC עם הEP43-DS3L.

פורסם

מר ערוץ הקניות, אולי תוכל ברוב טובך להסביר לנו "הלא מבינים במחשבים"

מה כ"כ הרבה יותר טוב במעבד BOX מאשר ב TRAY?

זה שהוא עולה יותר ואתה גם ככה מפרק ממנו את הקירור בשביל לשים את הקירור הטוב יותר שקנית בנפרד?

או שיש משהו נסתר אחר שרק "מבינים במחשבים" או מוכרים מערוץ הקניות מבינים יותר מהדיוטות שכמונו, שעושה את ה BOX לשווה את התוספת הזו במחיר?

הוא "רשמי" יותר? יש לו אחריות טובה יותר? מה?

פורסם

http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=33924

^^

ציטוט:

"Launch Date Q1'08"

מה שאומר שהוא הושק ברבע הראשון של 2008 אז תפסיק לזיין תשכל.. :kopfpatsch:

הפיתוח שלו התחיל הרבה לפני ויש כמה גרסאות למעבד הזה סטפינג לא כולם נמכרו ברבע הראשון של 2008 .

מר ערוץ הקניות, אולי תוכל ברוב טובך להסביר לנו "הלא מבינים במחשבים"

מה כ"כ הרבה יותר טוב במעבד BOX מאשר ב TRAY?

זה שהוא עולה יותר ואתה גם ככה מפרק ממנו את הקירור בשביל לשים את הקירור הטוב יותר שקנית בנפרד?

או שיש משהו נסתר אחר שרק "מבינים במחשבים" או מוכרים מערוץ הקניות מבינים יותר מהדיוטות שכמונו, שעושה את ה BOX לשווה את התוספת הזו במחיר?

הוא "רשמי" יותר? יש לו אחריות טובה יותר? מה?

אם אתה לא מבין מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY מעבר למאוורר זה עצוב .

זה רק מראה כמה כמה מעבדים של אינטל עברו לך בידיים וזה לא יותר מ 10

פורסם

אז בוא תסביר לנו , מר עופר ברקן המכובד :)

ורצוי עם לינקים להוכחות .

פורסם

מה נסגר, כל חודש בא "טכנאי" שכונה אחר עם תגליות חדשות :screwy:

פורסם

זה עצוב לדעתך, וזה לגיטימי.

עם זאת, לא טענתי טענות, ביקשתי ממך להסביר.

העובדה שאתה אומר לי "זה עצוב שאתה לא יודע, וזה מראה כמה שאתה לא מבין במחשבים"

מעידה רק עליך, שאין לך מושג איך עונים על השאלה שלי, ואתה זה שסתם זורק תשובות סתומות באוויר.

ואוו, זה נורא עצוב כמה שאני לא יודע ולא מבין במחשבים?

כל הפוסט הקודם שלי היה שאלה "תסביר בבקשה מה יותר טוב"

להסביר אתה לא יודע איך, את זה כבר כולם הבינו מהפוסטים שלך כאן.

כנראה שאתה טוב רק בלהתנשא (וגם זאת לחינם, כי אתה רק מרעיש אבל ידע אמיתי אין לך).

פורסם

הפיתוח שלו התחיל הרבה לפני ויש כמה גרסאות למעבד הזה סטפינג לא כולם נמכרו ברבע הראשון של 2008 .

מה זה משנה מתי הפיתוח שלו התחיל?!?!

רצית הוכחה למתי שהוא הושק וקיבלת אז שב בשקט ותגיד טעיתי

פורסם

דבר ראשון תתחדש על המחשב תהנה ממנו ובכלל כמו שאומר המועמד החביב עלי לראשות הממשלה "בכיף"

דבר שני ה-THREAD הזה מדרדר למלחמת פוסטים מיותרת שלא תורמת לדיון - הפסיקו.

לגבי המפרט - אני הייתי משנה מספר דברים:

1. אני עדיין חושב שלקנות מעבד QUAD כיום שרוב היישומים הביתיים לא יודעים לנצל - קצת מיותר - לי אישית יש 8400 אני מאוד נהנה

2. לגבי האחסון - אני עובד עם RAID0 - לא בטוח, לא אמין אני יודע אבל מאוד מהיר :)

3. אני לא חובב OC - אף פעם לא האמנתי בזה בסופו של דבר (ואני יודע שיחלקו על דעתי - וזה מקובל ) זה הורס את הרכיבים וגם ככה השפעה הכוללת של המעבד על ביצועי מערכת היא לא קריטית (ההשפעה של כמות הזיכרון, הדיסק קשיח והכרטיס מסך יותר קריטיים) - אני עובד עם 8 ג"ב זיכרון על מערכת 64 ביט במחשב הראשי שלי - תענוג.

בכל מקרה תהנה,

גבריאל

פורסם

3. אני לא חובב OC - אף פעם לא האמנתי בזה בסופו של דבר (ואני יודע שיחלקו על דעתי - וזה מקובל ) זה הורס את הרכיבים וגם ככה השפעה הכוללת של המעבד על ביצועי מערכת היא לא קריטית (ההשפעה של כמות הזיכרון, הדיסק קשיח והכרטיס מסך יותר קריטיים) - אני עובד עם 8 ג"ב זיכרון על מערכת 64 ביט במחשב הראשי שלי - תענוג.

בכל מקרה תהנה,

גבריאל

לפי מה שאתה אומר סלרון E1500 כפול ליבה ו 4GB זיכרון יותר חזק מ E8400 עם 1GB זיכרון ?

אני חולק עלייך

קודם כל המעבד ואחרי זה הזכרונות וכונן קשיח ( זיכרון שעליו )

גם הדרייברים של 64 ביט זה תענוג ? מדפסת , מצלמה וכו' ?

פורסם

אז ככה ההשווואה ממש לא במקום - כאן במקרה כזה אין השוואה - ברור שה8400 עם 1 ג"ב זיכרון יעבוד יותר מהר מסלרון

אך אם מדובר על מעבדים ברי השוואה עדיף יותר זכרון

לגבי דרייברים אין שום בעיה שאני נתקלתי בה - אני גם מספיק "זקן" כדי לזכור את המעבר מ16 ביט ל-32 ביט במערכות מייקרוסופט ואני יכול להבטיח לך שאז כל העניין היה הרבה פחות פשוט. אני גם לא קונה חומרה בלי שאני יודע שיש לה דרייברים מתאימים ולגבי שידרוגים (שאני אף פעם לא מעודד) הרעיון תמיד לבדוק תאימות לפני שמתקינים ולא להתקע אח"כ

עוד דבר אחרון - שמתי לב לסגנון התגובות שלך - כאן בפורום אנו לא מעריכים סגנון כזה כדאי שתתנהג בהתאם - עצה ידידותית.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

"עופר", אני מבין שאין תגובה לגבי הבקשה להסבר מלומד מפיך לגבי מה יותר טוב במעבר BOX מאשר במעבד TRAY?

כנראה שאלו באמת סתם מילים שזרקת באוויר.

פורסם

אני הייתי מוסיף להרדיסק WD6400AAKS בגלל ההבדל במהירות.

לוח הייתי לוקח ASUS כי הם יותר טובים לדעתי.

ואם הייתי לוקח לוח של GB לא הייתי לוקח את הדגם הזה בגלל שהוא לא טוב במיוחד לOC (לא שהוא כל כך גרוע או משהו).

כרטיס גראפי הייתי מעדיף של NVIDIA גם אם זה לא משתווה בביצועים.

ולמרות כל זה, סך הכול מחשב טוב, אני מפרגן.

אין לפותח הדיון סיבה להתבאס.

והערה קטנה לעופר מאיפה שלא יהיה:

תרגיע...

דברי חכמים בנחת נשמעים.

פורסם

3. אני לא חובב OC - אף פעם לא האמנתי בזה בסופו של דבר (ואני יודע שיחלקו על דעתי - וזה מקובל ) זה הורס את הרכיבים וגם ככה השפעה הכוללת של המעבד על ביצועי מערכת היא לא קריטית.

יש דעה ויש עובדה.

אולי אוברקלוק של 200MHZ למעבד של 2.4 לא משפיע כמעט (והוא באמת לא)

אבל עם אוברקלוק של 1GHZ ומעלה לאותו מעבד, אתה תרגיש הבדל ענקי בביצועים.

גם בביצועי המערכת הרגילים, מערכת ההפעלה וכו'.

וגם במשחקים (אני הרווחתי תוספת של משהו כמו 7FPS בקרייסיס עם OC של E6550 ל 3.3, מה שבמשחק הזה די קריטי.)

ואם אתה יודע לעשות את זה כמו שצריך,ויש לך סבלנות, זה כמעט ולא יפגע בחיי הרכיבים שלך.. לא לטווח הקצר (שנתיים-3) לפחות.

פורסם

this guy for REAL?!

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים