עבור לתוכן

מעבר למקשים- כמה לכלוך צוברת המקלדת שלכם במשך 5 שנים.. (תמונות)

Featured Replies

פורסם

אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם..

הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... :lol:

באמצע הפירוק-

p1050347yb3.jpg

המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק-

p1050348nd4.jpg

ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום-

p1050350ya8.jpg

כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) -

p1050352ge3.jpg

המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)-

p1050355hr8.jpg

קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק-

p1050358pm1.jpg

מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה-

p1050359cx0.jpg

כל המקשים עם פניהם מעלה-

p1050363vk3.jpg

כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D -

p1050376dl0.jpg

מקווה שנהנתם ;) -

p1050365om7.jpg

פורסם

כשעוד היתי בבית כל הזמן, היתי מגיע לזה תוך כמה חודשים D:

ככה זה כשאוכלים מעליה, ושלל פעולות אחרות. (מקלדת כמו שלך+- אז לא היה לי חבל)

פורסם

חח בלי להתלהב או משהו... [זה לא אמור להיות משהו טוב...] יש לי פי 6 יותר לכלוך במקלדת והיא רק שנתיים אצלי... [טוב אולי 3].

[מקלדת טובה לא מחליפים :)].

העניין שאני משתמש בה לפחות 5 שעות ביום... בין אם זה עבודות או משחקים.

ואני מנקה אותה כל כמה חודשים... [פשוט הופך מנער הרוב המוחלט יוצא].

פורסם
  • מחבר

את התרגיל ניקוי הזה שאמרת של להפוך את המקלדת עשיתי גם כן לפני איזה שנה וזה הוציא כמה לכלוכים.

העניין הוא שנגיד אתה אוכל טוסט ונתקע לך איזה פירור גדול בין המקשים וקל להוציא אותו ובמקום להוציא אותו אתה בטעות דוחף אותו פנימה ואז בשלב מסוים הוא נתקע ואתה אומר- טוב אז נדחוף אותו פנימה.

כל "הרעיון" הזה הגיע אליי בעקבות זה שתכננתי לפרק את המקלדת לפני כמה חודשים לצרכי ניקוי מעמיק, הוצאה של המקשים ואז ניקוי המקלדת בסבון ומים וניקוי טוב של המקשים במיים חמים עם סבון בתוך קערה ככה כמה שעות(קיוויתי שהצבע לא ירד מהמקשים). לבסוף המקלדת מתה לי לפני שהספקתי לנקות אותה אז פירקתי אותה סתם ככה כדי לכיף.. אני כנראה אכין שלט עם הניק שלי כמו בתמונה האחרונה ואתלה אותו או אכין לי מהמקשים שרשרת/ צמיד גיקים שכזו.. :lol:

איך הגעתי למצב הזה? אחרי שאוכלים פעם אחת מעל המקלדת אומרים, נו מילא.. ממשיכים ככה כמו היתמכרות ואז המקלדת הופכת להיות מעשנת כבדת.. :P

[מקלדת טובה לא מחליפים :)].

סה"כ זה נכון מאוד וממש אהבתי אותה והכל מלבד העובדה שבשלב מסוים הקטע של הסוללות ממש מעצבן של להחליף כל כמה חודשים סוללות.

הייתי קונה לי מקלדת חדשה כזו אבל אין טעם כל כך כי עוד שבוע יש לי יומולדת וחברים של כנראה קונים לי WAVE.. ::) (חלומו של כל קלדן)

פורסם

זה כלום

אצלי המקשים לא היו זזים ביגלל כמות הזבל שהיה שמה

פורסם

לא יודע מה איתכם

אני מנקה את המקלדת שלי והעכבר פעם בחצי שנה, הלוגיטק שיש לי מתפרק בקלות עובר שטיפה עם סבון ואחרי זה יבוש של שעה והכל נקי

פורסם

את התרגיל ניקוי הזה שאמרת של להפוך את המקלדת עשיתי גם כן לפני איזה שנה וזה הוציא כמה לכלוכים.

העניין הוא שנגיד אתה אוכל טוסט ונתקע לך איזה פירור גדול בין המקשים וקל להוציא אותו ובמקום להוציא אותו אתה בטעות דוחף אותו פנימה ואז בשלב מסוים הוא נתקע ואתה אומר- טוב אז נדחוף אותו פנימה.

חח גם לי זה היה קורה. למדתי את הלקח והתחלתי לאכול עם צלחת \ הפסקתי לאכול טוסטים xD

כל "הרעיון" הזה הגיע אליי בעקבות זה שתכננתי לפרק את המקלדת לפני כמה חודשים לצרכי ניקוי מעמיק, הוצאה של המקשים ואז ניקוי המקלדת בסבון ומים וניקוי טוב של המקשים במיים חמים עם סבון בתוך קערה ככה כמה שעות(קיוויתי שהצבע לא ירד מהמקשים). לבסוף המקלדת מתה לי לפני שהספקתי לנקות אותה אז פירקתי אותה סתם ככה כדי לכיף.. אני כנראה אכין שלט עם הניק שלי כמו בתמונה האחרונה ואתלה אותו או אכין לי מהמקשים שרשרת/ צמיד גיקים שכזו.. :lol:

חח בלי להעליב זה אחד הרעיונות הכי פחות חכמים ששמעתי...

איך הגעתי למצב הזה? אחרי שאוכלים פעם אחת מעל המקלדת אומרים, נו מילא.. ממשיכים ככה כמו היתמכרות ואז המקלדת הופכת להיות מעשנת כבדת.. :P

סה"כ זה נכון מאוד וממש אהבתי אותה והכל מלבד העובדה שבשלב מסוים הקטע של הסוללות ממש מעצבן של להחליף כל כמה חודשים סוללות.

הייתי קונה לי מקלדת חדשה כזו אבל אין טעם כל כך כי עוד שבוע יש לי יומולדת וחברים של כנראה קונים לי WAVE.. ::) (חלומו של כל קלדן)

תחדש אחי ;)

פורסם

ה wave לא כזו נוחה :nixweiss:

פורסם

לאחר התרגלות קצרה לסידור המקשים, היא מאוד נוחה.

אבל זה עניין של טעם כמובן... (ואני מבקש לא להגיב על זה, יש פה מספיק דיונים לגבי האם ה WAVE נוחה או לא)

אהבתי מאוד את התמונה האחרונה ;D

מה לגבי משהו בסגנון עם HW ZONE? ;)

פורסם

תקנו מקלדת סיליקון! אם יש עליה לכלוך אז שוטפים אותו במים זורמים או במטלית לחה (גם נעים להקיש עליה והיא גם שקטה וזולה וקיצר קנו מקלדת סיליקון!1!11)

סתם. עכשיו ברצינות חוץ מהקטע שלוקח זמן להתרגל אליה יש לה יותר יתרונות מהמקלדת הרגילה

פורסם

לפי בדיקות שנעשו, במקלדת ועכבר יש ריכוז מהגבוהים ביותר של ג'יפה עם חיידקים, יותר מהאסלה.

מאוד חשוב לנקות אותם באופן קבוע, ומדי פעם לעשות ניקוי יסודי מלא.

על זה נאמר (שננו היטב): לא נוגע במקלדת הזאת, אני לא מוכן שיזיינו אותי בתחת.

פורסם

כן... איזה כיף זה כשיש מקלדת שלא מסוגלת בכלל לתפוס לכלוך ובמקרה הכי גרוע צריך לנקות אותה או עם האצבע או לעבור עם מברשת תוך 3 שניות בדיוק ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכי טובג זה פשוט

להוציא את כל המקשים עם משהו חד - אני לדוגמא משתמש בפאנל האחורי של הK610 :D

שם בקערה עם מים רותחים וסבון איכותי ועושה את זה כמה פעמים

את המקלדת עצמה מנערים ואחרי זה שואבים (עם שואב אבק כמובן :D) ואז עוברים עם מקלון אוזניים או קיסם והוספים את כל החרא הקטן

מרכיב הכל חזרה ותתפלאו איזה שלמות :D

פורסם

חחחח ענק

לחתימה

פורסם

QQQ - מה זאת המקלדת הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים