עבור לתוכן

אתם צריכים לעזור לי!!! השוואת פלאפונים nokia 5800 או nokia n96

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות פלאפון בחצי שנה הקרובה. יש שני פלאפונים שאני מתלבט:

1. nokia 5800 xpressmusic

2. nokia n96

מצד אחד אני רוצה מסך מגע מצד שני אני רוצה נגן מוזיקה מעולה. שמעתי שלנוקיה n96 יש רמקול באיכות 96CC מה האיכות

אצל נוקיה 5800?

ועוד דבר קטן איזה מערכת הפעלה טובה יתר?

פורסם

קח N96... הרבה יותר מתקדם..

פורסם

אם יש לך תקציב לN96 אין ספק שהוא הרבה יותר טוב..

סימביאן 9.3 (הגרסא החדשה), נגן באיכות ממש טובה עם רמקול איכותי וחזק מאוד. שטח איחסון ענק (הבנתי משו כמו 26GB).

עוד ייתרון ענק שיש לו ולN95 (לא יודע לגבי ה5800) זה שיש לו חריץ לאוזניות רגילות. שאם אני לא טועה הוא 3.4' ולא החריץ הקטן והמעצבן של הדיבורית (אני חושב שזה 2') שיגרום לך לקנות מתאם לאוזניות נורמליות, שכן מן הסתם האוזניות שיגיעו לך עם המכשיר באיכות מעפנה בטירוף..

דבר אחד שאני לא אוהב בו וב-N95 - הוא בלוק. פלאפון ממש גדול... אבל לאור כל האיכויות שלו הגודל מצטמק :)

נ.ב - תאמין לי שמסך מגע זה לא כזה דבר מדהים וטוב. ראיתי כבר הרבה פלאפונים עם מסך מגע של אנשים שהתלהבו מהרעיון וזה לא כזה מדהים.. לפעמים אפילו עד כדי לא נוח..

פורסם
  • מחבר

קח N96... הרבה יותר מתקדם..

באילו פרמטרים הn96 יותר טוב או להפך?אבל 5800 יש מסך מגע עם רזולוציה טובה יותר, לא?

וגם הN96 אמרו שהוא פלאפון ענקי (עבה)

מתי הוא יגיע לארץ?

פורסם

חצי שנה? זה יותר מדי, יהיו מכשירים חדשים עד אז.

שני המכשירים כבר בארץ, 5800 זה מכשיר זול יחסית לN96, ואלו מכשירים שונים לחלוטין, תלוי מה אתה מעדיף.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה פלאפון טוב. לא מענין אותי כ"כ מצלמה

אלא מוזיקה והמהירות של המכשיר וגם שלא יהיו באגים.

כי יש לי היום nokia n73 me והוא אחד האיטיים אני מצטער שקניתי אותו יש לו מלא באגים.

פורסם

אם יש לך טראומה ממכשיר איטי לא הייתי נכנס שוב לסימביאני, ב-5800 הבודד שראיתי, לא היה נעים להשתמש בממשק, התפריט של המולטימדיה נתקע (היה צריך ללחוץ כמה פעמים בשביל שיפתח, בסוף כיבה והדליק את המכשיר מחדש) וכל מיני שטויות כאלה.

מבחינת מסך ומקלדת אתה לא יכול להשוות בינהם, אין דבר כזה מי עדיף, מסך מגע גדול יכול להיות יתרון לחלק מהמשתמשים, והחוסר במקלדת פיזית יכול להיות חסרון גדול לחלק מהמשתמשים, זה אתה תצטרך לבחור בעצמך.

מבחינה טכנית לדעתי הם דיי קרובים, נכון שה-N96 מגיע עם זיכרון פנימי גדול יותר אבל כשיש כרטיס הרחבה שתומך עד 32 גיגה זה כבר לא רלוונטי.

לשניהם מצלמות שמתיימרות להיות טובות אבל מהתמונות שיש בסקירות שניהם מאכזבות (אותי לפחות).

GPS מובנה בשניהם.

זמן סוללה מוצהר עדיף בהרבה ב-5800, ב-N96 הוא ביזיוני.

בסופו של דבר ההבדל הרציני בין 2 המכשירים זה הגודל מסך והצורת שליטה (מגע מול מקלדת פיזית) וזה רק אתה יכול לבחור מה עדיף לך.

אגב, אם לא חסר לך כסף וסבלנות הייתי מחכה ל-N97 שאמור לצאת בהמשך השנה והוא גם עם מסך מגע גדול וגם מקלדת QWERTY (מלאה) נשלפת מלמטה.

פורסם

חייבים . צריכים? אני לא חושב... שנה בבקשה את הכותרת של הנושא בבקשה. עוזרים לך מתוך רצון אישי ולא חובה. ;)

פורסם
  • מחבר

חייבים . צריכים? אני לא חושב... שנה בבקשה את הכותרת של הנושא בבקשה. עוזרים לך מתוך רצון אישי ולא חובה. ;)

לפני שנרשמתי ראיתי איך משתמשים הפורום. בין השורות ראיתי איך למשוך אנשים להיכנס אלי והיה כתוב: "אתם חייבים לעזור לי"

אני מציע שאתה תלמד את חוקי הפורום.

ד"א במקום להעיר לי על זה אולי תענה לי על השאלה ששאלתי למעלה.

פורסם

אנשים כמוך מורידים את הערך של הפורום. רק שתדע.

ה-N73 עשה לך המוות? ה-N96 לא שונה ממנו בהרבה.

לך על ה-5800 הוא גם פלאפון מעולה. וגם זול יותר.

פורסם
  • מחבר

למה???

אני רק לקחתי רעיונות שהביאו בחוקי הפורום. זה לא טוב?

ד"א תודה על התשובה

פורסם

קרא את חוקי הפורום שוב, ואל תרפרף הפעם. הכותרת הזו ניתנה כדוגמה לכותרת שלא כותבים.

פורסם

ה-N73 עשה לך המוות? ה-N96 לא שונה ממנו בהרבה.

לך על ה-5800 הוא גם פלאפון מעולה. וגם זול יותר.

איך ה-5800 עדיף על ה-N96 מבחינת מהירות ועבודה חלקה (שזה מה שהוא אמר שעושה לו את המוות ב-N73) ?

פורסם

לפני שנרשמתי ראיתי איך משתמשים הפורום. בין השורות ראיתי איך למשוך אנשים להיכנס אלי והיה כתוב: "אתם חייבים לעזור לי"

ד"א במקום להעיר לי על זה אולי תענה לי על השאלה ששאלתי למעלה.

טוב, רק שתדע, חוקים קוראים בתשומת לב ולא ברפרוף מזלזל כמו שאתה עשית. מה שכתבת זאת דוגמא למה שאסור לכתוב, אם תעבור על זה שוב פעם.

אבל עילגים לא מתים, הם ררק מתחלפים.

פורסם

;)

קרא את חוקי הפורום שוב, ואל תרפרף הפעם. הכותרת הזו ניתנה כדוגמה לכותרת שלא כותבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים